Eltimle ilgili..Acaba ne yapsam???

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
Merhaba kızlar
ben kısaca durumu özetliyeyim...Kaynım bu yaz gurbetçi eltimle evlendi...kayınvalidem herşeyi eşimden ve benden gizli yaptı. düğünden birgün önce takıları alacağız diye ( işyeri ortak olmasına ragmen ortak olan )arabayı kaynım galeriye satacaktı.eşimin almasını istediler eşim kötülük olmasın diye kabul etti bir miktar para verdi ama nedense kayınvalide ve kayınpeder kaynıma abisinin aldığını söylememişler...ve bizim film burda koptu..kaynım da bu arada avrupaya gidene kadar tatildeydi...o sinirle bizde tatile çıktık ve onlar gitti biz görmedik şimdi eltim bana ve diğer akrabalara bohça hazırlamış bu olanlardan önce ben de bişeyler alayım diyodum ama bu olaylar olunca veremedim tabi..Şimdi ben hazırlık yapayım diyorum gelince bi çaya ve yemeğe davet edeyim birkaç hediye alıp vereyim diyorum ama ara da limoni kayınvalidelerle görüşmüyoruz.o kızın da sucu yok garibimin hiçbişeyden haberi yok napsam nasıl versem ne alsam yardımcı olsanız

Madem size bohça hazırlıyor sizde bohcaya koyulan şeylerden koyun ..
- nevresim takımı ..
- süslü lif
- başörtü
- seccade
- yelek olabilir ..

Satılan arabayı kocan gizlice aldı diye mi ortalık karıştı ben anlayamadım.

Esiniz aldi arabayi ama kayniniz bunu bilmiyor . Siz kayınvalidenize kızıp tatile çıktınız sinirle ama
Kayniniz ve esi bunu bilmedigi icin onlari önemsemeyip onlari gormeden gittiginizi mi düşündü ki simdi kaynim aldiklarimi atar diyorsunuz? Dogru mu anlamışım. Ona gore yorum yapicam çünkü.:KK52:

Esiniz aldi arabayi ama kayniniz bunu bilmiyor . Siz kayınvalidenize kızıp tatile çıktınız sinirle ama
Kayniniz ve esi bunu bilmedigi icin onlari önemsemeyip onlari gormeden gittiginizi mi düşündü ki simdi kaynim aldiklarimi atar diyorsunuz? Dogru mu anlamışım. Ona gore yorum yapicam çünkü.:KK52:
Evet canım aynen öyle...

Evet canım aynen öyle...
Kaynınızın arabayı sizin aldığınızı bilmiyor da arabayı “izinsiz kullanmaya devam mı ediyor? Eşiniz söyleyiversin kardeşine. Kaçıp gitmekle hata etmişsiniz. İnsanların birşeyden haberi yoksa gidişinizi farklı yorumlarlar tabi. Siz bohça yapılacaksa yapın. Durumu da eşiniz kaynınıza izah etsin. Soğukluk girmesin araya.

Evet canım aynen öyle...

Eşiniz kardeşini alsın karşısına, eğer uzaktaysalar telefon açıp her şeyi anlatsın. Bizim senle ve eşinle hic bir problemimiz yok ama annemler cok bunalttı bizi desin. Sizin de düğün üstü olduğu için sizi bunaltmak istemedik bu konularla desin. İki kardesin arası açılmasın. Evinize davet eder hediyelerinizi verirsiniz eltinize.

Back
X