Eltimle ilgili

Ben arkandan agir goygoyunu yapardim.

Dunyada onlarca nisanlisi askerde olan kiz var. Neden ustune alindin? Hadi sana soyledi diyelim sanirim fazla paylasim yaptin ve sıkıldı.

Eltinizin pesini birakin derim.

Kendinizi bu duruma düşürmeyin nolur. Kendiniz gibi olun ve olduğunuz gibi mutlu olun. Herkes kendince güzeldir. Ona doğallık yakışır, size makyaj, başkasına salık saç, ötekine toplu saç, kimine kısa boy minyon tip yakışır kimine uzun boy.. Vs vs vs...
Mutlu kadın daima güzeldir. Yeter ki kendine güvensin ve kendini olduğu gibi sevsin.
Benim de bir elti adayım var sosyal medyada takipleşiyoruz. Henüz söz nişan veya tanışma yok. Kendisi ekledi, reddetmedim kırılmasın diye. Sürekli benimle bir yarış içinde. Ne yaparsam birkaç gün içinde benzerini yapıyor. Arada "En güzel benim" diye yazar paylaşımlarına. Bütün fotoğraflarımı beğenir, sadece kendimi tek çektiğim fotoğrafları beğenmez. İstisnasız bu böyle devam ediyor. İnsanın dikkatini çekiyor böyle şeyler. Küçük duruma düşürüyor kendini. Halbuki o kadar tatlı bir kız ki, hiç gerek yok böyle şeylere.
Illa ki sizin eltinizin de bazı şeyler dikkatini cekiyordur.

Bence bu elti olayını sen büyutmussun yazabilir herkes düşüncesini twitter a yüzyüze bakmak zorunda olacağın insanı silip sonra hayatını merak eder gibi belli edip tekrar eklemek mantıksız

Amaaaan kp kv bitti şimdi de elti başladı. Ne tuhaf bir ilişki ya. Yok o sana gönderme yapmış tweet atarak yok sen önce alınıp silip sonra fake hesaptan uğraşmışsın. Eltinin kendini önemli hissetmesine iyice olanak sağlamışsın. Ne diyelim ki sana sen onun egosunu tatmin etmişsin bile. Kimse için o kadar uğraşamam. Yoktan yere akraba olacaz diye su manasız isimlendirmelere son vermek gerek ya adı yetiyor resmen su sıfatların. Daha tanımadan etmeden hemen bi kıskançlık hemen bi uğraşma hemen bir otorite oluşturma çabaları. Gülüyorum sadece. Benim de eltim var benden iki yıl sonra evlendi düğün hariç bi kere Kandil'de konuştuk. Ondan ötesi Yok yani herkes kendi hayat savaşını veriyor. Niye hayatınızı Yok yere zorlaştırıyorsunuz hiç anlamıyorum.

Eltinizi sadece doğal olduğu için mı kiskaniyorsunuz yoksa farklı şeylere mı taktiniz anlamadim baya baya takıntı yapmışsınız.bu normal değil

Konuyla alakasız ama bence eltin kk okuyorsa burdan da anlamıştır:) nickiniz secilhakan, eltinin adı da elifmis, e açtığınız konuda trend listesinde direk karşımıza cikiyor...oooo sizi bilen bilir hemen benden demesi

Bile bile Kendini ele vermişsin bence. eltin de senin paylaşımlarınla o şekilde dalga geçiyorsa Demek ki o da Sana bayılmiyor mesafeli bir şekilde eşleriniz kardeş olduğu için görüşün yeterli daha fazlasını kimse beklemez zaten

Anladığını nerden düşünüyorsunuz, onu anlamadım tanımadığı kişilerı kabul etmiyor olabilir bence siz sonrasında sorarak belli etmissiniz. Sizin yerinizde olsam bende cikartirdim ama asla tekrar lendi hesabım dan eklemezdim. Fake hesaba gelince insanlık hali bilmiyorum bende öyle bi merak edebilirdi. Ama asla uzatmazdim Fake hesaptan sonra kendi hesabimdan hiç istek göndermezdim. Aslında siz çok haklisiniz ne o dalga geceler falan ama başta hakliymis siniz.

iyi de eleştirelmiyecek gibi değilsin ki ,

şaka gibi şeyler yapmışsın , ben olsam tüm sülaleye söylerdim

valla benimde bir görümcem var o biraz garip
kıskançlık var onda anlaşılıyor kendisi söylemese de
yani anlıyor herkes eşimde dahil
sende de anlarlar
ben seni anlıyorum ama boşver kendini sev sende doğal makyajlar yap
saçlarını doğal tonlarda boya
ama kendini sev yani

İnstagramdan cıkarıp tekrar eklemek şeye benziyo tükürdüğünü yalamak. Bişey yaptıysan arkasında da durmalisin bence..

Eltinizi bu kadar önemsemeyin nedir bu çaba maden arkadaşlık tan çıkarmasaydınız bana sanki eltinize özeniyor muşsunuz gibi geldi

Neden 14 yaşında gibi davraniyorsunuz
Fake hesap açmak bir de tanıyor musun diye sormak, s.çıp sıvamak oluyor.
Barı profesyonelce yapın bu işleri. :)
Hemde silip bir kere daha eklemek neyin nesi buna da tükürdüğünü yalamak deniliyor .
Yapmayın yani. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…