• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle ilgili

Dedim işte bir elti mağduru daha...

Ama malesef mağdur olan burada eltinmiş meğer...
Kadından ne istiyorsun?
Birde çocuk çocuk sahte hesaplar falan, gerçek yüzünle eklemeye cesaretin yokmuş gibi davranmışsın...
Anladıysa o hesapları zaten bir daha seni kabul etmez, biraz olgun davran...

Bir kaç öncesine indiğimde ben o şafak sayar fotoğrafını paylaştığım gün tweet atmış anladık nişanlın askerde anladık nişanlısın anladık çok seviyorsunuz gibisinden bir şeyler yazmış çok sinirlendim ve bunu instagramdan çıkardım
Aradan bir kac ay geçti ben bunun fotoğraflarını merak ettim ama kendi hesabımdan eklemek istemeyip sahte bir hesap açtım

Anladik filan dediyse kaba davranan o . Bir de yakisikli bir erkek olarak ekle aman simdi ciddiye alip yaparsin. Aman ha. :deli:

Sosyal medyaya cok bagli degil ve herkesi kabul etmiyor gibi gorunuyor. Unut gitsin.

millet eltiden kacar siz eltiye ozel fake hesap acmissiniz. 3 5 ay sonra eltimden bıktım diye konu acnaya baslarsiniz el alem icin bune hirs ne gereksiz davranislar.
sende dogal ol neden bu tarz hosuna gidiyosa makyaj yapma geregi duyuyosun ki.
kadin size resmen uyuz oluyo.

Sosyal medyanin amaci nedir yahuu. Yaptiklarimizi duygularimizi mutlu yada mutsuz oldugumuz anlari oaylasmak degil midir. İsteyen istedigini paylasir. Gormek istemiyorsan ya o kisiyi silersin yada takip etmekten cikartirsin eltinin bunu twit olarak yazmasi cook sacma sende tepki olarak onu cikartmakta haklisin oraya kadat normal ama sonrasinda sende cok agir sacmalamissin. Ustune tekrar ekleyerek de tuy dikmissin. Bence artik uzatma ve bu takintina bir son ver

Eltinin tweti de sacma ama sen daha sacma davranmissin. Kriz yönetimin sıfir. Bir de sahte hesap açma nasil bi psikoloji bence cok saglikli degil.

Bu nasıl bir azimdir :)
Eltini rahat birak bence stalklayacak başkasını bul. Çünkü cok bariz belli etmissin ona ozendigini
O da ne bicim tweet atmis

Onceki konunuzu da okudum az önce siz onu cok fazla takinti haline getirmissiniz. Oncelikle onu takip etmekten vazgecin ve kendiniz gibi olun. Onun ne dusundugunu umursamayin. Benimde eltim ve gorumcem hic makyaj yaomaz ve onlarda sürekli dogalliklariyla ovunurler bende tam tersiyimdir ve her defasinda bende dile getiririm rahatlikla ne rahatsiniz ben bir rimeli bile 5 dakka surmek icin ugrasirim diye. O yuzden neysen oyle davran relax ol. Herkesin kendine goredir guzelligi. Nişanlın seni begendikten sonra elti kimdir yahu

Üzgünüm ama eltin seni takmıyor boşuna zorlama. Kendine uğraşacak meşgale bul ne bileyim hobi edin kurslara git falan.

Benim eltim de makyaj dahi yapmaz ama ben yapıyorum o doğallık ile el işi vs ile kendini övdü ben de tam aksiyim elimden el işi filan gelmez artı makyaj da yaparım vs.
Hiç üzerime almadım isim de yok takip edicem .
Kıskançlık olur yalan yok ama bu kadar belli etme kendin gibi ol onu taklit etmeye çalışmanın sonu sizi komik duruma düşürür .
Nişanlım seni sevdi aldı sen onunla ilgilen.

Bence bu kadar face açıp takip etme çabalarından sa açık açık konuşmalıydın..biraz haklıyken haksız duruma düşmüşsün.öyle bir şeyi paylaşmış olmasının nedenini direk sorsaydın..ayrıca bu saatten sonra bence hiç peşine düşme mrb mrb o kadar

Böyle boş şeylerle uğraşıp insanı kandırmak yerine, sizin için daha verimli olacak şeylerle uğraşın. Oturdugunuz yerden hakka girmeyin.

Zamaninda exim icin sahte hesap acmisligim var meraktan, fakat eltim icin hic ama hic ugrasmazdim. Neyi merak ettiniz ki o kadar?

Benide cok fake hesaplar ekliyor veya tanimadigim kisiler acaba kim diye bakiyorum da, eltinizde baktiysa sizi ele verecek birseyler varsa anlamistir. Ama o mesajinizdan sonra yaniltmista olabilirsiniz. En iyisi bosverin, düsünmeyin böyle seyler. Bos islerle ugrasmak kalbide köreltir.

Back
X