Eltimle karsilasmak istemiyorum

Evet istemiyorum ama mecburen yarin karsilasacagiz..

Yarin aksam esimin yakin bir akrabasinin evde aile arasinda nisan merasimi olacak. Ben bu sebepten katilmak istemiyorum ama nisan sahibi teyze iki kere aradi ustelik ciddi bir rahatsizligi var onu kirmamak adina gidecegim..

Eltimle olayimiz cok taze oyuzden birarada bulanacagimizi dusundukce elim ayagim buz kesiyo kendimi cok kotu hissediyorum..(tekrar tekar yazmayayim olayi merak edenler konularima bakabilir)

Bir de soyle bir durum var biz selamlasio konusmayinca insanlar haliyle farkedecek o yeni gelin oldugu ilk kez karsilastiklari icin ona soramayacaklarindan bana soracaklar konusmuyor musunuz bi sorun mu var?..

Ben kime ne diyim ilk evine gidisimizde eltim boyle boyle yapti konusmuyoruz mu deyim..

Olayi anlatsam kv gozunde dedikoducu laf dagitmis olacagim. E rol de yapamam.:KK43:

Ne yapcam ben yarin aksam cabucak gecse bitse de su dertten kurtulsam:KK43:
Eltinle ilgili bir konu yokki en son köy evi muhabbeti var

Bazi insanlari gözünüzde fazla büyütmeyin.Merhaba tatlim deyip gec havali havali.Kim ki o eliniz buz kessin.Önemseme lütfen.

Burada acilan konulardan buyuk kucuk genis dar dunya ayrimi yapabilme yetenegi gercekten takdire sayan bravo cok okuyorsunuz sanirim:KK9:

Ceviz getirim yersin:KK70:
Cevizi sen ye konularin kv eltiden ibaret dar dunyanda bir aydinlanma yasarsin belki :) gercekten acinasi bir durum ya insanin eltisinden baska derdi olmaz mi? Egitim şart...

Amma elti konusu açıldı.
Merhaba der geçersiniz. O telaşta kimse size bakmaz bile.
O kadar önemsemeyin.

Kapı açma konusunda hakli olduğunuzu düşünüyodum ama siz bu eltiyi takıntı haline getirmissiniz bu kadar önemsemeyin.o kalabalikta kimsenin dikkatini cekmez küs olmaniz tabi belli etmek icin ugrasmazsaniz.oda sizin gibi yarin napsam die düşünüyomudur dersiniz ben hic sanmıyorum

Eltiliginizi sonuna kadar gösteriyorsunuz
Kapılı konunuza yorum yapmadım çünkü haksizdiniz he sanmayin ki kapıyı actiniz diye haksizsiniz eltiye takık içten pazarlikli ve kotu olduğunuz için haksizdiniz
Hala aynısınız
Tek derdiniz olayın herkes tarafından duyulması
O kadar yarışa dönmüş ki mevzu umarım eltiniz sizi haklar
Çok fenasınız çok düşmanımın başına vermesin allah sizin gibisini
Saman altından su yürütüyorsunuz bunun sadece zavallı elti farkında sizin de tek amacınız arkayı doldurmak

Ev ziyaretindeki olaydan sonra hiç görüştünüzmü ? Kv berde kaldı merak ettim tutumunu.
Karşılaştığınızdada hiç sallamayın sizinle görüşürse görüşürsüzünüz. Herkes ne olduğunu biliyor sonuçta

Kapı açma konusunda hakli olduğunuzu düşünüyodum ama siz bu eltiyi takıntı haline getirmissiniz bu kadar önemsemeyin.o kalabalikta kimsenin dikkatini cekmez küs olmaniz tabi belli etmek icin ugrasmazsaniz.oda sizin gibi yarin napsam die düşünüyomudur dersiniz ben hic sanmıyorum

Yasadigim sey bana agir geldi buna takinti diyemeyiz. Gece gunduz onu dusunur bi halim yok. Olay bukadar yeniyken biaraya gelme durumu beni istemsiz kasiyor bu durumdan ben de cok rahatsizim.

Cevizi sen ye konularin kv eltiden ibaret dar dunyanda bir aydinlanma yasarsin belki :) gercekten acinasi bir durum ya insanin eltisinden baska derdi olmaz mi? Egitim şart...

Sen kk ya gir

Bdv bolumune gel

Eltimle karsilasmak istemiyorum basligini tikla

Sonra da yok aydinlanmdan entellektuellikten bahset

Yersen..

Kuzum burdaki konularin yuzde sekseni bu minvalde iken bu trip neden

Burda ne isin var diye sorarlar adama

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Bikere de aydin triplerine girecem diye sacmalamayin

Sen git bilim sanat sayfalarini karistir

Eltiliginizi sonuna kadar gösteriyorsunuz
Kapılı konunuza yorum yapmadım çünkü haksizdiniz he sanmayin ki kapıyı actiniz diye haksizsiniz eltiye takık içten pazarlikli ve kotu olduğunuz için haksizdiniz
Hala aynısınız
Tek derdiniz olayın herkes tarafından duyulması
O kadar yarışa dönmüş ki mevzu umarım eltiniz sizi haklar
Çok fenasınız çok düşmanımın başına vermesin allah sizin gibisini
Saman altından su yürütüyorsunuz bunun sadece zavallı elti farkında sizin de tek amacınız arkayı doldurmak

Bir niyet okuyucu daha..

Olayi duyurmak istesem coktaan orda burda anlatirdim degil mi az biraz mantik.

ne olursa olsun kimseye olayı anlatmayın, orda olan orda kalır.
ve emin olun birbirinize karşı tuhaf tuhaf triplere girmezseniz kimse konuşmadığınızı farketmez,
tribe de girmeyin zaten, ergen gibi :olamaz: verin selamınızı oturun.

Olay cok taze ve ben merhaba bile demek istemiyorum.
Konunuzu hatırladım. Eltizin de sizinle karşılaşmayı dört gözle beklediğini sanmıyorum. Buradan biz ne diyebiliriz? İnsanlar merhaba de geç otur demiş. Merhaba da demeyeceksiniz gitmeyin. İnsanların en mutlu gününe gergin bir ortam yaratmayın.

ne olursa olsun kimseye olayı anlatmayın, orda olan orda kalır.
ve emin olun birbirinize karşı tuhaf tuhaf triplere girmezseniz kimse konuşmadığınızı farketmez,
tribe de girmeyin zaten, ergen gibi :olamaz: verin selamınızı oturun.

Size katılıyorum. İnsanların en özel günü gergin ortama gerek yok ama konu sahibi merhaba bile demek istemiyormuş

Bir niyet okuyucu daha..

Olayi duyurmak istesem coktaan orda burda anlatirdim degil mi az biraz mantik.
Olayı duyurmak istemiyorsun zaten, olayı görsünler istiyorsun. Kapı mevzunda kadın "siz oturun ben açarım" dediğinde peki deyip dönseydin olay falan olmayacaktı. Ama sen başından beri kadının mesafeli duruşuna gıcık oluyorsun. Ama elle tutulur bi hatası olmadığı için bu kapı olayı senin için bulunmaz nimet oldu. Herkesin gözü önünde birden mağdur! oluverdin.
Şimdi tutup bu olayı anlatsan yarısı seni tutarsa yarısı onu tutacak, tıpkı bizim gibi. Nişanda da böyle kadının damarına basıp herkesin içinde rezil olsun istiyorsun.

Back
X