eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

1gul14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
21
0
0
İzmir
meraba hanımlar.epeyidir okuyorum bu siteyi konu açmak bugüne nağsipmiş.
benim bir derdim var ki evlerden ırak.ben 19 yaşındayım 4 aylıkda evliyim.şimdi benim 1 eltim var olmaz olsun.benden 6 yaş büyük 1 senelik evli kırkı çıkmış da bi bebesi var.ben 4 aylık evliyim daha bebemiz yok.şimdi bu eltim gidip gelip kaynanama benim için kusurlu diyormuş ben görümcemgilden duyuyorum.4 aydır olsa olurmuş neden olmayormuş kusurlu değilisem..bunun bebesi erkek oldu diye kaynanamgil yepisyeni koltuk takımı aldılar.bana da diyor bi doğuramadın oğlumu bi erkek babası yapamadın.
size sorum ben hakketten kusurlu olabilirmiyim kaç ayda bebek olur?doktora gitsem mi?bana bi yardımcı oluverirmisiniz..

ay canım benim ne bu acele hem çok küçük evlenmişsin bir de çocuk mu yapacaksın? ne bu acele....bırak kim ne derse desin ben daha çok gencim gezicem tozucam de bırak yaa....

ay canım benim ne bu acele hem çok küçük evlenmişsin bir de çocuk mu yapacaksın? ne bu acele....bırak kim ne derse desin ben daha çok gencim gezicem tozucam de bırak yaa....

kime diycem onu hayatta diyemem şimdi bebem yok diye böyle yapanlar böyle dersem boşatırlar beni beyimden.zaten beyim de anasının dediğinden çıkmaz.sözlüyken demezdi hiç bebe lafını şimdi bebe bebe deyip durur..

ah be kzım ne acelen var dı sanki evlendşin çocuk yaşta.dr.gitsen bile 1 sene geçti mi evleneli diye soruyor dr.daha 4 aylık evlidin çok erken dr.için.ha bir de aklıma geldi hamile kalırda çocuğun kız doğarsa ne olcak

kusura bakma ama daha kendin çocuk 19 yaşındayken evlenirsen böyle olur
cevabını da veremezsin böyle kalırsın
onların demesiyle de istemediğin halde çocuk yaparsın, beraber büyürsünüz..

beyim kız da olsa evladım benim diyo ama ben biliyom kaynanam kız bu diye yir beynini beyimin..erkek olması için bana hep diyor et ye et ye et yiyince erkek olurmuş..oldu da sanki erkekliği kaldı.
çok korkuyorum ya gerçekten kusurluysam

çocuğu olmayan kusurlu mu oluyomuş acaba?
ayy şaka gibi valla sen gerçek misin?

Şİncik beyinlen eltinede di ki yimen başımı.Sizin yüzünüzdene feyk feyk şeyler ediyom sitelerde deyive bakalım.Nağsipse çözülüverii..

hesaplamalarıma gore eltinde 4.ayın basında gebe oldugunu ogrenmıs olmalı
kaynana sor sıızın oralarda hamıleykenmı evlenılıyomusta 4 ayda cocuk doguramadın dıyo
cahıl ınsanlar
nerelı bunlar

"de" bağlacını ayrı yazabilen ama 19 yaşında evlenip "beyi" "bebe" isteyen kaynanasıynan eltisigil kendisini horlayan konu sahibi.. ya tamam oruçluyuz, işler de yavaşladı ama can sıkıntısından açmayın böyle uyduruk başlıklar..

bana yol gösterin diye yazdım yazmaz olaydım kimse inanmak zorunda değil inananlar akıl verirse memnun olurum

Kaka çiş temizlemeye ,uykusuz kalmaya ,çok mu meraklısın eltinin tatlı hayatı bitmiş seni çekemiyor sen daha uykudasın uyan sen makyaj malzemesi ,parfüm yeni giysiler al düğünlere git süslü fotolar çektir göbek attıkların bunları eltine göster şunu bil ki eğer çocuğun olursa okula başlayana kadar ne ateşi ne diş çıkartması ne de başka hastalığı biter bunları bilerek çocuk doğur eltinin ve kaynananın kışkırtmasıyla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…