eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

olan olmuş artık kıs sen kocanı tavlamay bak kocanı elinde tutarsan onlar sana bişicik yapamazlar hadi bol şans.....

aaaa yapma canım ya uyma böyle dengesizlerin aklına..daha yaşın çoook küçük; hayat önünde upuzun inşallah..hiç takma bunları..hem o kaynanaın acaba Kuran dan haberi var mı ;"bebeğin cinsiyetinin baba tarafından gelen kromozmlarla belirlendiğini yani babanın belirlediğini! kendini bilmezlerin içinde oluşun kötü olmuş.eltinin seni kıskandığı apaçık ortada.bence hayranlık duyulan insanlar kıskanılır bunu unutma.çok biliyorsa kendine baksın diyeceğim tövbe ya bebeği veren kim ;Allah..bu nasıl cümledir öyle..
bence hiççç karşılık verme ne desen seni "bilmişlikle terbiyesizlikle suçlayacak emin ol..istemem ama o eltine de bebeği Allah verdi ,Allah alıverir yine elinden!
Beni bir ablan gibi görürsen sana samimiyetimle söyleyeceğim şey;sakın karşılık verme;sana bu ettiklerini de mutlaka ama mutlaka Allah tan bulacağını unutma..aynı evdesin sanırım kitap okumaya fırsatın olursa kitap okumayı dene ya da örgü dantel ya da yemek..net elinin altımda olduğuna göre gir arada nete komik şeyler izle rahatla.ama gözünü seveyim böyle cahil insanlarla uğraşma.Mevlana yı bilirsin değil mi?Koskoca Mevlana bile ne demiş; "cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim"yani sen nedersen de onlar cahilliklerinde ısrar eder "cahillerle tartışmaya girmeyin üzülürsünüz" diye uyarmış yine Mevlana. ne söylersen söyle mutlaka üzüleceğin bişi söyler ;yaparlar en iyisi hiç konuşma bu tarz konularda.
ve lütfen Ayetel Kürsi yi ezberleyip bunların üstüne mutlaka oku.Allah ın izniyle sana bulaşamıcaklar .
hadi canım senin gibi tazecik gencecik çiçeği burnunda gelini çekemiyen eltine ve kaynana da içinden gül geç karaktersizliklerini böyle sana hemen belli ettikleri için.sakın onlara da sırrını verme ne olursa olsun.

bana yol gösterin diye yazdım yazmaz olaydım kimse inanmak zorunda değil inananlar akıl verirse memnun olurum

nasıl inanalım be güzelim.daha başta beyimli,bebeli,gilli milii konuşurken burda birden kibarlaşıverdin.o kadarda saf değil kk nın bayanları.6.HİSSİMİZ ÇOOOHHH GUVVETLİDİR.

Son düzenleme:
ablam da öyle diyor aslında beyimle aramız iyi ama köye bir gidip gelelim benim adam başka bir adam oluyo.beni hiç aramaz hep oğlunu arar cep telefonundan.

Allah razı olsun sağol.ben uzak bi yere gelin geldim burdada kimsem yok komşularım hep benden büyük dil döke döke 1ayda anca eve internet bağlattırdım.baba evinden kovalayanmı var dediydi dayım oğlu doğru demiş demek

görümcelerim eltim hepsi hemen hamile kaldı köyde çoğu evliler senesi dolmaya kalmadan kucakladı.benim 4 ay bi haber vermemem çok uzun geldi ona

bacımmm daha 4 aylık evlisin dur hele bir bakalım
benim 1 sene çocuğum olmadı...
hemde kusur deyip duruyorsun daha çooook erken...
zamana bırak kimseyide tınlama
allah ın işi bu eltin ne alaka beeee

Fake.....................................

Şiveye takılan arkadaşlar konu fakeyse konu sahibinin ayıbıdır mubarek günde insanlarala eğleniyorsa şayet..ama şiveyle eğlenmeniz hiç de hoş değil!
Şunu söylemeden geçemiyeceğim;üniversitedeyken karadenizli bir iki öğrenciden bir hocamız şikayetçi oluyordu başka sınıflardan isim vermeden "ya oğlum anladık şiveli konuşuyorsun çok normal ama yazarken niye "geliyrum gidiyrum da" diye yazıyorsun deyince çok şaşırdık..demekki şivesini yazıya yansıtanlar da olabiliyor...bunun için alay geçilmesi çok ayıp;acaba siz imla kurallarına dört dörtlük uyuyor musunuz??

neredeyse gözümden yaş gelene kadar güldüm
et ye et ye oofff ya

neredeyse gözümden yaş gelene kadar güldüm
et ye et ye oofff ya

ya inanmıyorum hala böyle insanların olduğuna sağolsun akrabalarımdan birisi de patavazsızca herkesin içinde tuzlanıp kurutulmuş deve eti ye çocuğun olsun demişti hem de daha bekarken..ne batıl inanışlar var ya...et ye ekşi ya tatlı ye

konu sahibinin ilk mesajıyla sonraki mesajları arasındaki bariz farkı görmemek için kör olmak lazım...bence kimsenin şivesiyle dalga geçilmiyor. burda insanlarla dalga geçmeye çalışmak için şive yapılmaya çalışılmasıyla dalga geçiliyor.

Konu fake değil var böyle geri kafalı insanlar ve köyler

Konu sahine inanmayanlardan biri de benim.valla şiveye asla ve asla takılmam şivenin alası bizde var.bilakis bana yazma ve anlatma tarzı inandırıcı gelmedi.bu kadar gelişmemiş bir yerde ve insanların içinde yaşıyorsa interneti nasıl bağlatmaya ikna ettide çocuk meselesinin onun bileciği bir iş olduğunu neden anlatamıyor ben bunu anlamadım.ayrıca ben şiveli yazıyorsam hep şiveli yazarım bir yerde şiveli bir yerde kibar yazmam.bilmem anlatabildimmi.

Son düzenleme:

Şiveli konuşulmaya çalışılmış ama sırıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…