meraba hanımlar.epeyidir okuyorum bu siteyi konu açmak bugüne nağsipmiş.
benim bir derdim var ki evlerden ırak.ben 19 yaşındayım 4 aylıkda evliyim.şimdi benim 1 eltim var olmaz olsun.benden 6 yaş büyük 1 senelik evli kırkı çıkmış da bi bebesi var.ben 4 aylık evliyim daha bebemiz yok.şimdi bu eltim gidip gelip kaynanama benim için kusurlu diyormuş ben görümcemgilden duyuyorum.4 aydır olsa olurmuş neden olmayormuş kusurlu değilisem..bunun bebesi erkek oldu diye kaynanamgil yepisyeni koltuk takımı aldılar.bana da diyor bi doğuramadın oğlumu bi erkek babası yapamadın.
size sorum ben hakketten kusurlu olabilirmiyim kaç ayda bebek olur?doktora gitsem mi?bana bi yardımcı oluverirmisiniz..
bana yol gösterin diye yazdım yazmaz olaydım kimse inanmak zorunda değil inananlar akıl verirse memnun olurum
Şİncik beyinlen eltinede di ki yimen başımı.Sizin yüzünüzdene feyk feyk şeyler ediyom sitelerde deyive bakalım.Nağsipse çözülüverii..
aynen konuşma tarzı bıle bır garıpbu konu sahibi bana pek inandırıcı konuşmuyor gibi geldi :97:
neredeyse gözümden yaş gelene kadar güldüm
et ye et ye oofff ya
Şiveye takılan arkadaşlar konu fakeyse konu sahibinin ayıbıdır mubarek günde insanlarala eğleniyorsa şayet..ama şiveyle eğlenmeniz hiç de hoş değil!
Şunu söylemeden geçemiyeceğim;üniversitedeyken karadenizli bir iki öğrenciden bir hocamız şikayetçi oluyordu başka sınıflardan isim vermeden "ya oğlum anladık şiveli konuşuyorsun çok normal ama yazarken niye "geliyrum gidiyrum da" diye yazıyorsun deyince çok şaşırdık..demekki şivesini yazıya yansıtanlar da olabiliyor...bunun için alay geçilmesi çok ayıp;acaba siz imla kurallarına dört dörtlük uyuyor musunuz??
Konu sahibe inanmayanlardan biri benim.valla şiveye asla ve asla takılmam şivenin alası bizde var.bilakis bana yazma ve anlatma tarzı yalan geldi.bu kadar gelişmemiş bir yerde ve insanların içinde yaşıyorsa interneti nasıl bağlatmaya ikna ettide çocuk meselesinin onun bileciği bir iş olduğunu neden anlatamıyor ben bunu anlamadım.ayrıca ben şiveli yazıyorsam hep şiveli yazarım bir yerde şiveli bir yerde kibar yazmam.bilmem anlatabildimmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?