eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

Artık internete bağlanmak kolay cep tel . Dahi bağlanabiliyorsunuz illaki pc olması gerekmiyor

bunu yaşayan insanlar var.öyle köylerde filan değil sadece istanbulun göbeğinde de. ama bunu yaşayan konu sahibi değil. kısacası şive yaparak bey bebe gibi kelimeleri kullanarak bizi keklemeye çalıştığını düşündük sadece. kimse kimseyi şiveden dolayı aşağılamıyor.

Baana da öyle geldi :)

İnan benim de ilk dikkatimi çeken o oldu.."de" bağlaçlarını doğru yazan birinin bu şekilde telaffuzu garipsedim.

nasıl inanalım be güzelim.daha başta beyimli,bebeli,gilli milii konuşurken burda birden kibarlaşıverdin.o kadarda saf değil kk nın bayanları.6.HİSSİMİZ ÇOOOHHH GUVVETLİDİR.

Evet, çaktırmamak adına kibarlaştı ama yemezler

Konu fake değil var böyle geri kafalı insanlar ve köyler

Böyle geri kafalı insanların olduğu doğru fakat bu durum konu açan kişinin fake olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Şiveli konuşulmaya çalışılmış ama sırıtmış

Yeahh yeaahh

Artık internete bağlanmak kolay cep tel . Dahi bağlanabiliyorsunuz illaki pc olması gerekmiyor

ben yukardaki yazısına istinaden yorum yaptım

Son düzenleme:
Durum fake değilse şayet;sen daha çok gençsin, evliliğinin tadını çıkarmaya bak.Hele 1 sene geçsin sonra düşün bebek :)

benim yanımda durduğu zaman iyi Allah var herkesinki kadar huysuzluğu oluyor ama dedim ya bi köye gidip gelelim yada anası arasın hemen değişiverir kızmadığı şeye kızar olur.anasının aradığını bana çıkışmasından anlarım.her ay da köye götürdü 3 kere gittik üçündede burnumdan geldi hep orda kaldık kendi annemde bi gece anca yattım

seni heralde 80li yıllarda dondurmuş bu sene çözmüşler

Şİncik beyinlen eltinede di ki yimen başımı.Sizin yüzünüzdene feyk feyk şeyler ediyom sitelerde deyive bakalım.Nağsipse çözülüverii..

harika yorum :))

ben 2 üniversite bitirdim ileri derecede photoshop biliyorum bilgisayarın dilinden iyi anlarım ama konu açmak bir siteye üye olmak bu kadar da basit değil..

yani köylü kızı gibi konuşuyo sanırım birde kusurlu olduğu gibi saçma bir düşünceye bile inanabilcek zihniyettesin ama buralara üye olup konu açabilmeyi becerebiliyosun..

çok canın sıkılıyo galiba..

soru eki "mi"nin bağlaç "de"nin "ki"nin yazımını bilecek kadar gramere vakıf da "nağsipmiş, beynini yir" falan gibi zırvalayarak kendince cahil kadın taklidi yapıyor..

olay şu, yaz tatilinden, ramazan rehavetinden sıkılımış bir ergen kızımız (13-15 yaş arası) kendi çapında fake konu açmış eğleniyor..

bana şeyi hatırlattı, türk filmlerinde çakma anadolu şivesi konuşması olur ya, hani dünyanın en beceriksiz insanı şive yapmaya kasmış modda, "beeeğnnn dünyanınn en gööözzzel garısıyaam" der gibi..

Son düzenleme:

buradaki çoğu kadınların derdi babaevine benzemez koca evi

ay kizlar ya valla yorumlariniz beni cok güldürdü
bu iste bi tuhaflik var:97:

konu sahibi arkadasim sen kaynananlara deki benim yasim cok kücük biraz buyuyeyim o zaman yapariz cocugu.

konu sahıbi fake olabılır gerçektende...

ama bu tarz şeylerı ılk defa duyup sen gerçekmısın, boyle şeyler varmı diyenlere şaşıyorum daha çok...

böyle cahıl ınsanlar her yörede ve sıklıkla var, duyuyoruz, okuyoruz..

kkda ılk defamı böyle konular okudular anlamadım...

bence de sence bebemm...

diyelim ki kocan kusurlu???
olamaz mı???

(yanlış anlaşılmasın 4 ayda hemen hamile kalınmayacağını,bunun ille de sorun belirtisi olmadığını çok da iyi biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…