Şiveli konuşulmaya çalışılmış ama sırıtmış
inanmayan okumasın ama eylenmeniz hiç güzel değil
Baana da öyle geldi :)aynen bana da
"de" bağlacını ayrı yazabilen ama 19 yaşında evlenip "beyi" "bebe" isteyen kaynanasıynan eltisigil kendisini horlayan konu sahibi.. ya tamam oruçluyuz, işler de yavaşladı ama can sıkıntısından açmayın böyle uyduruk başlıklar..
nasıl inanalım be güzelim.daha başta beyimli,bebeli,gilli milii konuşurken burda birden kibarlaşıverdin.o kadarda saf değil kk nın bayanları.6.HİSSİMİZ ÇOOOHHH GUVVETLİDİR.
konu sahibinin ilk mesajıyla sonraki mesajları arasındaki bariz farkı görmemek için kör olmak lazım...bence kimsenin şivesiyle dalga geçilmiyor. burda insanlarla dalga geçmeye çalışmak için şive yapılmaya çalışılmasıyla dalga geçiliyor.
Konu fake değil var böyle geri kafalı insanlar ve köyler
Şiveli konuşulmaya çalışılmış ama sırıtmış
Allah razı olsun sağol.ben uzak bi yere gelin geldim burdada kimsem yok komşularım hep benden büyük dil döke döke 1ayda anca eve internet bağlattırdım.baba evinden kovalayanmı var dediydi dayım oğlu doğru demiş demek
Artık internete bağlanmak kolay cep tel . Dahi bağlanabiliyorsunuz illaki pc olması gerekmiyor
inanmayan okumasın ama eylenmeniz hiç güzel değil
Allah razı olsun sağol.ben uzak bi yere gelin geldim burdada kimsem yok komşularım hep benden büyük dil döke döke 1ayda anca eve internet bağlattırdım.baba evinden kovalayanmı var dediydi dayım oğlu doğru demiş demek
Şİncik beyinlen eltinede di ki yimen başımı.Sizin yüzünüzdene feyk feyk şeyler ediyom sitelerde deyive bakalım.Nağsipse çözülüverii..
benim yanımda durduğu zaman iyi Allah var herkesinki kadar huysuzluğu oluyor ama dedim ya bi köye gidip gelelim yada anası arasın hemen değişiverir kızmadığı şeye kızar olur.anasının aradığını bana çıkışmasından anlarım.her ay da köye götürdü 3 kere gittik üçündede burnumdan geldi hep orda kaldık kendi annemde bi gece anca yattım
konu sahıbi fake olabılır gerçektende...
ama bu tarz şeylerı ılk defa duyup sen gerçekmısın, boyle şeyler varmı diyenlere şaşıyorum daha çok...
böyle cahıl ınsanlar her yörede ve sıklıkla var, duyuyoruz, okuyoruz..
kkda ılk defamı böyle konular okudular anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?