• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimle kaynanamın beni hor görmesinden usandım

meraba hanımlar.epeyidir okuyorum bu siteyi konu açmak bugüne nağsipmiş.
benim bir derdim var ki evlerden ırak.ben 19 yaşındayım 4 aylıkda evliyim.şimdi benim 1 eltim var olmaz olsun.benden 6 yaş büyük 1 senelik evli kırkı çıkmış da bi bebesi var.ben 4 aylık evliyim daha bebemiz yok.şimdi bu eltim gidip gelip kaynanama benim için kusurlu diyormuş ben görümcemgilden duyuyorum.4 aydır olsa olurmuş neden olmayormuş kusurlu değilisem..bunun bebesi erkek oldu diye kaynanamgil yepisyeni koltuk takımı aldılar.bana da diyor bi doğuramadın oğlumu bi erkek babası yapamadın.
size sorum ben hakketten kusurlu olabilirmiyim kaç ayda bebek olur?doktora gitsem mi?bana bi yardımcı oluverirmisiniz..

güzelim eşin senin için tek çözüm eşine durumu açık bir dille anlat ve ailesiyle konuşsun sorunu tek çözecek başkalarının çenesini tek kapayavinsan var o da eşin çocukta hayırlısıyla olur inşallah biliyorsunki tedavi süreci bile en az 1 yıl olmazsa öyle başlıyor.

bi sive yapmis bi yapmamis diye sahte oldu kizcagiz masallah ne kadar cok insan sarrafi var aramizda.kiz daha 19 yasinda bi oyle yazmiz b boyle yazmis olabilir.

onun kayinvalidesi gibi insan yokmu saniyosunuz ohoooooo istanbulda bile dolu.gercek mi yalanmi konu bilmem bazi yaklasimlar kirici olmus bence.neyse canim Allah yardimcin olsun.cocuk buyutmek zor is kimseye degil kendine guven bu cocuk yap diyenle cocuk dogunca pirrrrrrr ucucaklar yayindan sen bebeginle yanliz kalcaksin sen bakicaksin kaldirabilcekmisin.

seni heralde 80li yıllarda dondurmuş bu sene çözmüşler:51:

soru eki "mi"nin bağlaç "de"nin "ki"nin yazımını bilecek kadar gramere vakıf da "nağsipmiş, beynini yir" falan gibi zırvalayarak kendince cahil kadın taklidi yapıyor..

olay şu, yaz tatilinden, ramazan rehavetinden sıkılımış bir ergen kızımız (13-15 yaş arası) kendi çapında fake konu açmış eğleniyor..

bana şeyi hatırlattı, türk filmlerinde çakma anadolu şivesi konuşması olur ya, hani dünyanın en beceriksiz insanı şive yapmaya kasmış modda, "beeeğnnn dünyanınn en gööözzzel garısıyaam" der gibi..

ay süpersiniz kızlar... kesinlikle fake buuu ... ben bile bir bilgisayrcı olarak oldukça zor geldi siteyi ögrenmek gerçek sananlara da yuh diyorum tamam örnekleri çok var ama bu bariz sahte... konu sahibi eminim şuanda bizim yorumlarımıza da çok gülüyordur yazmaya bile degmez ama neyse... hadi güzelim sana güle güle... git bebe yap sen burda konuşma ..

Ne çok avukat var ya aramızda? Ezilenlerin savunucusu....

böyle örnekler çok var etrafda 2 3 yorumla kişilik tahmini yapabiliosunuz ya helal walla

dalgacı tavırla yorum yapan arkadaşlarr siz hiç topikleri gezmiosunuz galiba çok var bu gibi durumlar

ayyy çok sinir oldum ya madem inanmıosunuz nie yorum yapıosunuz okuyup geçin

iyi bi fake yi öğrenmişsiniz anladıkk:20::20::20:

ay süpersiniz kızlar... kesinlikle fake buuu ... ben bile bir bilgisayrcı olarak oldukça zor geldi siteyi ögrenmek gerçek sananlara da yuh diyorum tamam örnekleri çok var ama bu bariz sahte... konu sahibi eminim şuanda bizim yorumlarımıza da çok gülüyordur yazmaya bile degmez ama neyse... hadi güzelim sana güle güle... git bebe yap sen burda konuşma ..

bende süper atladım ama hemen yapıştırmıştım cevabı ya :52: ben hızlı okuduğum için hiç farketetmedim ya

sen zor öğrendin diye herkes zor öğrenicek diye birşey yok

"böyle olaylar yaşanıyor tr.de niye fake olsun????" diyen güzel insanlar.. keşke çevrem sizin gibi tertemiz kalpli, insanlara güvenmek için yer arayanlarla dolu olsa.. özellikle iş hayatı.. herkes bu kadar sorgusuz sualsiz kabullense herşeyi.. ne mutlu olurdum..

sen zor öğrendin diye herkes zor öğrenicek diye birşey yok

buna tamamen katılıyorum. mesela bazı kızlar görüyorum teknolojiyle uzaktan yakından alakası olamaz gibi geliyor hani baksan saf ve daha başka şeyler hor görme gibi anlaşılmasın diye yazmıyorum, neyse bir telefon kullanıyor yok mutlimedia sı yok wap ı yok card visit göndermesi cartı curtu orayı burayı şifrelemesi. ben şahsen şahit oldum şok oldum. böyle şeylerin farklı bir zekayla ilgisi var bence okumayla etmeyle ilgisi yok. geçende zekasında bir problem olan bir tanıdığım kadının laptopumu nasıl kullandığını görünce şoklar yaşadım. ki evinde çevresinde falan laptop yok kesinlikle. o yüzden bunu bilemezsiniz.

bolu dediğin için sana inanıyorumm. çünkü bolulular adetlerine falan çok bağlılar bir değişikler. sende bolulusun bence, tanıdığım kendiside kaynanasıda bolulu bir gelin var aynı sen. o yüzden bana inandırıcı geldin niyeyse.

Yazdım yazdım yazdım ama sildim :) Ceza almaya niyetli değilim.

Burada idrardan karakter tahlili yapmıyoruz; insanların kurdukları iki üc cümleyle yorum yapıyoruz. Fake gibi algladıysam fake yazarım, dalga geciyosa karsı taraf dalgamı gecerim, yardım isteyene de yardım ederim.

Forumun genel gecer kuralları var. Onlara uyarım. Saygı duyarım. Karşı taraftan da saygı beklerim. Yeni moda oldu dalga gecen, rest ceken, üyeleri başlıklardan kovan konu sahiplerini savunmak.

Konunun özüne dönük yorum yok ise niye alıntı yaparak hala uzatılıyor,
bir arkadaş konu sahibesinin yazım hatasıyla kendisine " cahil kadın" imajını veriyo gibi cümle kurmuş
ben anlamıyorum konu sahteyse bir iki arkadaş belirtti
ve hala dalgaya yönelik emin olunmayan bir konu üzerine yorumlar yapılıyor.
Eğer gerçekten bizimle dalga geçiyorsa kötü içerik diyebilirsiniz.

buna tamamen katılıyorum. mesela bazı kızlar görüyorum teknolojiyle uzaktan yakından alakası olamaz gibi geliyor hani baksan saf ve daha başka şeyler hor görme gibi anlaşılmasın diye yazmıyorum, neyse bir telefon kullanıyor yok mutlimedia sı yok wap ı yok card visit göndermesi cartı curtu orayı burayı şifrelemesi. ben şahsen şahit oldum şok oldum. böyle şeylerin farklı bir zekayla ilgisi var bence okumayla etmeyle ilgisi yok. geçende zekasında bir problem olan bir tanıdığım kadının laptopumu nasıl kullandığını görünce şoklar yaşadım. ki evinde çevresinde falan laptop yok kesinlikle. o yüzden bunu bilemezsiniz.

bolu dediğin için sana inanıyorumm. çünkü bolulular adetlerine falan çok bağlılar bir değişikler. sende bolulusun bence, tanıdığım kendiside kaynanasıda bolulu bir gelin var aynı sen. o yüzden bana inandırıcı geldin niyeyse.

bolu durumu işin içine girince sanki banada inandırıcıymış gibimmm geldi sanki

Kimsenin etkisinde ve tesirinde kalmadan söylüyorum ..konu fake..ilk okudugumda anladım..ilk basta bebe yazınca dedım.normaldir ankaralılarda bebe der..belki ankaralıdır.ama eşine beyim demesini garipsedim..ve hiçte gerçekçi bir yazı olmamış güzelim..bence sen birazcık daha düşün..daha ilginç bir hikaye yazmayı dene..

"böyle olaylar yaşanıyor tr.de niye fake olsun????" diyen güzel insanlar.. keşke çevrem sizin gibi tertemiz kalpli, insanlara güvenmek için yer arayanlarla dolu olsa.. özellikle iş hayatı.. herkes bu kadar sorgusuz sualsiz kabullense herşeyi.. ne mutlu olurdum..

ne kadar saçma bi yorum bu yaa şimdi iş hayatı ne alaka

sorguladığımız bizim temiz kalpliliğimiz değil ki

burda kimseyi kabullendiğiz de yok zaten

Yazdım yazdım yazdım ama sildim :) Ceza almaya niyetli değilim.

Burada idrardan karakter tahlili yapmıyoruz; insanların kurdukları iki üc cümleyle yorum yapıyoruz. Fake gibi algladıysam fake yazarım, dalga geciyosa karsı taraf dalgamı gecerim, yardım isteyene de yardım ederim.

Forumun genel gecer kuralları var. Onlara uyarım. Saygı duyarım. Karşı taraftan da saygı beklerim. Yeni moda oldu dalga gecen, rest ceken, üyeleri başlıklardan kovan konu sahiplerini savunmak.

Umutefeciğim,
kimsenin kimsyi kovma gibi lüksü olamaz
bu tür arkadaşlarında zaten topikleri sonralarda okunmaz değil mi?
Ama çok emin şekilde bazı arkadaşlar yorum yazmışlar
gerek yok face konu işse bir iki arkadaş zaten belirtti.
Burada kim kimin avukatı olabilir değil mi?
Sanal ortam sonuçta.

valla fake meyk ben yazıyım 4 ayda sana kusurlu dedilerse bizim direk çöpe atılmamız lazım..senelerdir bebek sahibi olamamış insanlar olarak
ama konu fake ise böyle şeyler yazarak başkalarınında duygulaıyla oynuyosun....cümle içinde kullandığın kelimeleri buraya şive ile yazmak bnce pek mümkün değil bilerek yazılmak
istemedikçe ...bilerek yazdın desem seni
üzen bbi konuyu anlatırken neden buna özen gösteresin ??????

Back
X