- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi huzurarayan
İrony olsada gerçeklik var kıskanç hayatsiz troller enjoy your sad lifeİroniden anlamamanız aşırı eğlenceli
Çok güldüm ay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrony olsada gerçeklik var kıskanç hayatsiz troller enjoy your sad lifeİroniden anlamamanız aşırı eğlenceli
Çok güldüm ay![]()
İrony olsada gerçeklik var kıskanç hayatsiz troller enjoy your sad life
bende buna tav oluyorum ... hangi dil konuşmak istediğinize önce karar verin öyle konuşalım ...yarısı türkçe yarısı ingilizce biraz tarzanca pek anlaşılmıyorsunuz. insanlar sizi neden anlamaya çalışmak zorunda kalsınlar, bu sıcakta da hiç çekilmiyorSize katılıyorum bazı üyeler iğrençler her konuya çok bilmiş yorumlar yapar bully yapar ordan beslenir , bir kaç like alıyor cool zannediyor, saygı ve sevgi 0 , konuyu da başka yerlere çekmekte acayıp profesiyonal 7/24 burdalar çok değerli yorum yazanlar hariç burası boşşşşşş . Konu sahıb olanların illa hatası vardır bunu düzgün dile getirenler de var ama linç edip ordan beslenen tiplerde var , Get a life losers
Yani ne diyeyim gerçekten o kadar haklısınız ki. Kadın düşmanı dolu burası. Kadının düşmanı yine kadın. İnsanlar bunlar yüzünden konu açmaya korkar oldular. Ayıp yahuSize katılıyorum bazı üyeler iğrençler her konuya çok bilmiş yorumlar yapar bully yapar ordan beslenir , bir kaç like alıyor cool zannediyor, saygı ve sevgi 0 , konuyu da başka yerlere çekmekte acayıp profesiyonal 7/24 burdalar çok değerli yorum yazanlar hariç burası boşşşşşş . Konu sahıb olanların illa hatası vardır bunu düzgün dile getirenler de var ama linç edip ordan beslenen tiplerde var , Get a life losers
Ciddiye alıyor ya yazıktır yapma yapma şunuYani ne diyeyim gerçekten o kadar haklısınız ki. Kadın düşmanı dolu burası. Kadının düşmanı yine kadın. İnsanlar bunlar yüzünden konu açmaya korkar oldular. Ayıp yahu
Eki Görüntüle 3099475
Arkadaşlar get a life lütfen. Utanın biraz.
uygun fiyata tez yazılır bu arada NxksmxlsmxlaNe güzel elti dedikodusu okuyorduk. Ne ara konu teze geldi
Çocuğa ebeveynin izni dışında hırsızlık nedir anlatmadan, öyle dümdüz " hırsızlık yaptığın" demek de ne bileyim.
Eltiyi beğenmediği halde neden çocuk baktırıyomuş? cevabını aradım ama bulamadım. Bilen var mı?
Ah cınımmSize katılıyorum bazı üyeler iğrençler her konuya çok bilmiş yorumlar yapar bully yapar ordan beslenir , bir kaç like alıyor cool zannediyor, saygı ve sevgi 0 , konuyu da başka yerlere çekmekte acayıp profesiyonal 7/24 burdalar çok değerli yorum yazanlar hariç burası boşşşşşş . Konu sahıb olanların illa hatası vardır bunu düzgün dile getirenler de var ama linç edip ordan beslenen tiplerde var , Get a life losers
Iyyy sen çok temiz boğaz yetiştiriyorsun çocuğunu.İlkinde zaten o şekilde davrandım güzelce uyardım. İkincisinde bunun hırsızlık davranışı olduğunu söyledim. Karalamak amaçlı değil. Çocuğunu pis boğaz yetiştiriyor aslında o mağazada aldığı şeyde onunla alakalıydı.
Abla…Size katılıyorum bazı üyeler iğrençler her konuya çok bilmiş yorumlar yapar bully yapar ordan beslenir , bir kaç like alıyor cool zannediyor, saygı ve sevgi 0 , konuyu da başka yerlere çekmekte acayıp profesiyonal 7/24 burdalar çok değerli yorum yazanlar hariç burası boşşşşşş . Konu sahıb olanların illa hatası vardır bunu düzgün dile getirenler de var ama linç edip ordan beslenen tiplerde var , Get a life losers
Bence eltiniz haklı. Çocukta olsa gururunu herkesin içinde kırarak rencide etmemelisiniz. Benim kızıma birisi bunu yapsa tepkim "o öyle söylenmezden" daha öte olur.Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
O zaman eltinizden başka birisini pekâlâ bulursunuz yeterli paranızla. Sabahtan akşama kadar çocuğunuzun başında duruyor değil mi sonuçta? Off çok zor bir kisiliksiniz..Ucuza baktırmıyorum. Yemeğini çoğunlukla götürüyorum, çamaşırını ben yıkıyorum, bir kere makineye çocuğun kıyafetini atmaz. Her sabah götürüyorum akşam ayakkabısını dahi giydirmez ben yapıyorum herşeyini. Günde 3 saat uyanık kalan çocuğa yeterli parayla baktırıyorum.
uygun fiyata tez yazılır bu arada Nxksmxlsmxla
İrony olsada gerçeklik var kıskanç hayatsiz troller enjoy your sad life
Eskiden sakızlar vardı
Akşama kadar cifle çamaşır suyunu karıştırıp kaynar su buharıyla soluğun için mi böyle oldun apla? Yoksa iki kere atıp bir kere mi tuttular?
Eskiden sakızlar vardı
gerçi belki halen vardır
İçinden küçük bir resim çikiyordu aşk…şudur budur yaziyordu türkçe ve inglizce olarak
Böyle çok aşırı şekerli oluyordu o sakızlar hata
Hatırladınızmı?
Bence apla onlardan çok çiğnemiş…
Şeker zararlıdır, fazlası zehirdir hata
Bu sisterimizde ona iyi örnek gibi.
Thus, çocuklarımızı fazla şekerden uzak tutalım, pleaseeeee
Ay evet ya ismide sevdimi neydi diye hatırlıyordum ama aramayada üşenmiştim…
Ben kokusundan bile rahatsız oluyordum bunun.Ay evet ya ismide sevdimi neydi diye hatırlıyordum ama aramayada üşenmiştim…
Vıyyy. Tadı şuan sanki damağıma geldi… minik sakızda 1er kilo şeker/glukoz/aspartam… vardı sanki.
Kızcağızda kalbini çöp kutusundanmı kurtarıyor napıyor öyle
Repeat after meFazla şeker kesinlikle zararlı işte
![]()
Ortamın kalabalık olmasi önemli degil. Ben oğlum yanlis yaptığında çeker kenara konusurum. Kuzenleri aile büyükleri yanında asla konuşmam çünkü çok utanır bu yaşlarda. Yaptiginiz şey hırsızlık diye yaftalamak çok yanlış. Sizin çocuğunuz değil size düşmez terbiye etmek. Eltiyi kucumsemiş ve çocuğuna karışma hakkı bulmuşsunuz kendinizde ama haddiniz değil başkasının çocuğuna müdahale etmek. Elti sonuna kadar haklı. Bakim konusunda ettiniz hep böyleymiş beğenmez iseniz alır bakiciya verirsiniz olur biter.Kalabalık bir ortam değildi. Çocuğunun ilk davranışını gördüğü halde dikkat etmedi çocuğu ne yapıyor diye. Ayrıca çocuk o davranışın ne olduğunu bilmeli ki bir daha yapmamalı
ne alaka lan konu sahibi degilimBen tez yazalı yıllar oldu. O zamanlar tabi öyle netten al yapıştır, parayla yazdır yoktu. 20 den fazla kitabı bul, al, oku, analiz et sentezle sonra kendi düşüncelerini yaz. Şimdi ne güzel tez yazıp hemen eltini gömüyosun. Eltinin konu sahibinin ki de dahil daha çok çocuk bakma deneyimi olması ise işin trajik yanı.
![]()
siz "hırsiz mısin" derseniz cocuk o yaftayi hisseder ve ruhunda yara acar. bence de ya kenara cekip "esyalari izinsiz almak dogru bir davranis degil" demeli ya da annesine birakmaliydiniz. ayrica 6 yasindaki cocuktan buyuk birinden bekledigimiz gibi olgun bi davranis bekleyemeyizMerhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?