• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle Tartışmamız

Konuyla bunun ne alakası var? Hırsızlık konusunun altına “aman çaldığı kaç paralık şey ki” yorumunu görürseniz yazın bunları da, şimdi burada bu ne alaka? Sizin başka sıkıntılarınız var belli ki. Olayı kendinizle içselleştirmişsiniz ama tam olarak hangi kısmıyla bilinmez.. Bu öfkeyle de çok yaşamazsınız ben söyleyeyim. Kanı bozuklar, o eltinin çocukları gibi çocukları var demek ki diye çocukları hedef alacak kadar da gözü dönmüşsünüz. Tedavi olun acilen.
He he 👋

Benim derdim sizin sağlık çalışanları üzerinde tez hazırlamanız değil.
Derdim çocuk gelişimciyim diye yalan söylemeniz. Şunu bir kabul edin.
Ya lise diploması mi göstereyim ne diyorsun amacın ne saçma sapan konuşup canımı sıkıyorsun. Öğretmenim mi dedim okudum dedim Allah akıl fikir versin

Vallahi benim annem. Bir yere gittiğimizde kaşını kaldırırdı asla o şeyi yapmazdık. Hele birşeyi izinsiz almak mı asla
Eee yani iyi mi yapmış anneniz ?
Iyi yapmis olsaydı iyi yetişmiş olsaydınız, burda 6 yasinda çocuğa güya "kucuk " olan bir dükkanda aklınızca eğitim vermeye calisip , sen hırsız misin demez, eltiniz hakkinda çocuklarının pis bogaz yetistirildigini yani yine küçücük çocuklara pis bogaz demezdiniz.
Yaniiii, sayın yüksek lisans yapan tez yazar uzman kisi 🤣 iyi yapmamış anneniz

Ya lise diploması mi göstereyim ne diyorsun amacın ne saçma sapan konuşup canımı sıkıyorsun. Öğretmenim mi dedim okudum dedim Allah akıl fikir versin
Hah işte itiraf edin. Çocuk gelişimci değilsiniz. Olsa olsa meslek lisesi olduğu için çocuk gelişimi meslek elemanı unvanını alırsınız.

Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Siz eltinizin anneliğini sorguluyorsunuz ama...

Lisansınız eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mi?
Hayır ben eğitimci değilim bak gerizekalıya anlatır gibi de anlatayım. DÖRT SENE HANİ ELİNDEKİ BAS PARMAKTAN SONRAKİ PARMAKLAR KADAR LİSE OKUDUM. LİSE EGİTİMİ O KADAR OLUYOR. SONRA DORT SENELİK YİNE AYNİ SAYI KADAR LİSANS EĞİTİMİMİ TAMAMLADIM AMA O OKUL ONCESİ OLAN YANİ COCUK GELİŞİMİNİN ALT DALI OLAN BÖLÜM DEĞİL. HEH İŞTE O LİSANS EĞİTİMİNİ BÖLÜM İKİNCİSİ OLARAK BİTİRDİM SONRA YÜKSEK LİSANSA BAŞVURDUM ONU DA KAZANDIM. 1 SENE DERS AŞAMASINI GEÇİP TEZE BAŞLADIM. BİR DANIŞMAN HOCAM VAR ONUNLA ÇALIŞMALARI YÜRÜTTÜK HATTA TEZ SAVUNMASINA BİLE GİRDİM.

Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Sadece konuyu okudum. Yemeği siz yapıp bırakacaksınız o sadece yedirecek, yemeğini gün gün menüleyip,hazırlayıp verirseniz bu sorun ortadan kalkar. 6 yaşında ki çocuğa sen hırsız misin ne demek ? Şaka gibisiniz... çocuk bu hata da yapar yanlista ne sıfatla çocuğa hırsız misin diye uyarıyorsunuz,tavirlariniz normal değil . Ortalik yerde öğüt verilmeyeceği gibi 6 yaşındaki çocuk tekken de bu şekilde uyarilmaz.

Sadece konuyu okudum. Yemeği siz yapıp bırakacaksınız o sadece yedirecek, yemeğini gün gün menüleyip,hazırlayıp verirseniz bu sorun ortadan kalkar. 6 yaşında ki çocuğa sen hırsız misin ne demek ? Şaka gibisiniz... çocuk bu hata da yapar yanlista ne sıfatla çocuğa hırsız misin diye uyarıyorsunuz,tavirlariniz normal değil . Ortalik yerde öğüt verilmeyeceği gibi 6 yaşındaki çocuk tekken de bu şekilde uyarilmaz.
Siz bildiğiniz gibi davranın

Gelmedi gelecek nesil için daha da çok endişelendim. Kendim çocuk gelişimi okudum pohpohlanarak yetişen çocuklarla çok uğraştım. Allah benim çocuğumu korusun sizin çocuklarınızdan.
Kuzum sen poh pohlanarak simartilarak büyüme ile , cocukla olmasi gereken bizim anlatmaya çalıştığımız konusma dilini, yanlis doğruyu anlatabilme yontemlerini karıştırıyorsun.😂 Karistirma sebebinde cocuk gelişiminden falan zerre anlamiyor olman.
Çünkü bir çocuğa izinsiz almaması gereken şeyi hırsız misin sen diye anlatamazsın.

Biraz daha tez yazmani, bir kac kitap okumanı öneririm.
Tracy Hogg, Doğan cuceogulu , Adem Güneş bu yazarları arastir biraz ufkun açılır.

Back
X