- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
bu kısım baya karışık aslında baya tartışma oldu hatta benim nişanımdan çok bu konuşulmuştu. o da 23 felan o daaileleler istemese istemeye gitmezdi.. kızın aileside istemese vermezdi..
bir kızın istemesiyle olmaz o iş.. okulu bırakmış birde anası babası birşey dememiş mi?
nişanlınızın kardeşi kaç yaşında ?
kayınbabada çocuk eğitmeye çalışır böyle işte..
kp in bu meseleye müdahil olması da ilginç.17 yaşında bana kalsa bende öyle yapacağımda kayınbabam ısrar ediyor her aradığında soruyor
Senden küçük niye abla diyosun?
Birde kpe neoluyo arayıp aramamaz onu niye ilgilendiriyo
Okadar çok biliyosa küçücük kızı istemeye giderken aklı nerdeydi
Söyle ona düğünüde lunaparkta yapsınlar
Kız 17 , Kaynınız kaç yaşında ki? Eşinizden büyük galiba; bu sebeple mi sizden 7 yaş küçük bir kıza abla diye hitap etmeniz isteniyor?
Aramadığıma utansın gibisinden demişkaynı 23 yaşındaymış
konu sahibide 24 niye abla demiş kp bende anlamadım..
Arayipta dertsiz basiniza dert acmayin bosverin..Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum
Kız 17 , Kaynınız kaç yaşında ki? Eşinizden büyük galiba; bu sebeple mi sizden 7 yaş küçük bir kıza abla diye hitap etmeniz isteniyor?
hani o aramıyor ya ben arayıp abla diyince utanması için niye aramadım diye yani onun gibi birşeyBende anlamadım ki kaynı büyük olunca eşide otomatikman büyüyo mu?
kaynı küçük eşi büyük olsa arkadaşa abla mı demesi gerekiyo
nasıl sistem bu böyle
iki günden beri kafama takıldı ya kp yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?