Eltimm

bu kısım baya karışık aslında baya tartışma oldu hatta benim nişanımdan çok bu konuşulmuştu. o da 23 felan o da

17 yaşında bana kalsa bende öyle yapacağımda kayınbabam ısrar ediyor her aradığında soruyor
kp in bu meseleye müdahil olması da ilginç.
sizden önce evlenmek için mi acele ediyor eltinler:))
yaşı çok küçük.
kendi haline bırakmakta fayda var.
zorla olmaz böyle şey.
zamanla belki iyi bir diyolog geliştirirsiniz.

Bence ara KP aileye önce seni daha yakın bulduğu için sana söylüyor ara diye Yakın olmanızı istiyor belli ki hem onun da gönlü olmuş olur . Evlendikten sonra yakın davranmaz aramazsa sende aramazsin o zaman

Benim biriyle konuşma konusunda problemlerin var zaten iş yerindekilerle bile konuşmam 4 5 ayı buldu yani.

bu ne saçmalık kp e ne oluyo koskoca insanlarınız sonuçta ister hergün ararsınız birbirinizi ister hiç görüşmezsiniz
konu başlığıda kayınpederim olmalıymmış:)

Kayınpeder niye karışıyor ki bu duruma?
Siz mesafeli olun boşverin, iletişim kurmak isteyen öyle ya da böyle kurar zaten.
Israr ile olacak birşey değil...

Madem ara deyip duruyor siz de daha önceden birkaç mesaj attığınızı ve geri dönmediğini söyleyin. Israr etmesine izin vermeyin.

Kız 17 , Kaynınız kaç yaşında ki? Eşinizden büyük galiba; bu sebeple mi sizden 7 yaş küçük bir kıza abla diye hitap etmeniz isteniyor?

Aramadığıma utansın gibisinden demiş. yok kaynım nişanlımdan küçük benle yaşıt

iki günden beri kafama takıldı ya kp yüzünden

Arayipta dertsiz basiniza dert acmayin bosverin..

Kız 17 , Kaynınız kaç yaşında ki? Eşinizden büyük galiba; bu sebeple mi sizden 7 yaş küçük bir kıza abla diye hitap etmeniz isteniyor?

Bende anlamadım ki kaynı büyük olunca eşide otomatikman büyüyo mu?
kaynı küçük eşi büyük olsa arkadaşa abla mı demesi gerekiyo
nasıl sistem bu böyle

Bende anlamadım ki kaynı büyük olunca eşide otomatikman büyüyo mu?
kaynı küçük eşi büyük olsa arkadaşa abla mı demesi gerekiyo
nasıl sistem bu böyle
hani o aramıyor ya ben arayıp abla diyince utanması için niye aramadım diye yani onun gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…