Eltimm

Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum

Kesinlikle arama ...

17 yaşında kızı istiyorlar kadın diye aşmaya kalkıyorlar birde o kızdan olgunluk bekliyorlar. Kız daha ergenlikten çıkamamış bir durunda nefes alsın. Tabiki ne yapması ne yapmaması gerektiğini bilemez. Sözüm size değil kayın pederinize. Bence samimiyet kurmaya zorlamayın samimiyet zamanla olur böyle zorla olmazki.
bence kız yeni evli belki alışamamıştır belki başka sorunları vardır neden sık boğaz ediyorsunuz

Bana da tuhaf geliyor da ama bende bir eli gibi değilde abla gibi yaklaşmak isterdim açıkçası

Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum
Mesafe iyidir, kayınbaban kızın bir tavrından huylanmış gibi bu derece görüşüp görüşmediğini sorduğuna göre

Bu nesilde moda bu galiba, çevremde 5 kişiden duydum. Hep erkek tarafındayız :D Kız okulu bırakıp çocuğa kaçıyor ya da evlenme amacıyla diretiyor falan, Bi tanesi başka şehre kaçıp otogardan çocugu arıyor ben geldim diye. Mecbur gidiyolar alıyolar kızı sonra ailesini arayıp götürüyolar eve, isteme söz falan 2 ay içinde düğün yapıyolar, evlendikten sonra liseyi bitirttiler. Diğerleri de benzer şekilde. Çok geç kalınmış ama okulu bitir düğün öyle falan demeleri lazımdı. Sen de istemiyosan arama ama kendini kötü hissediyorsan da bi mesaj at düğün telaşındasın bi ihtiyacın var mı de. Kp de cevap vermiyo, napayım üstüme gelmeyin de.

Bana da tuhaf geliyor da ama bende bir eli gibi değilde abla gibi yaklaşmak isterdim açıkçası
Tamam da siz resmi olarak daha elti bile değilsiniz.Bu acele neden ki daha aileye ikiniz de yeni girmişsiniz zaten.
Ben de 2yıla yakın nişanlı kaldım şahsen eltilerimi de aramadım hastalık vs.dışında.
Gerek yok yani mıç mıç olmaya zaten bi ömür elti olacaksınız bol bol vakit geçirirsiniz.
Ki zaten kızın kurbanda düğünü varmış o şimdi sizi düşünecek durumda değildir telaş koşturma vs.
Kp ise tam bir münasebetsiz bu belli baştan tavrını koy bu adama derim.
Bir daha sorarsa da baba acelesi yok kaynaşırız yavaş yavaş de geç tıka lafı ağzına bu kadar basit.

Öyle yapacağım herseyde böyle yapıyor sinir oluyorum bu huyuna

17 yaşında nereden düşünecek arayayım akrabalık ilişkilerini sağlam tutalım falan aklı bir karış havada hayallerle evlenmeye çalışıyor henüz çocuk yani :KK53: İlla bir ablalık yapmak istiyorsanız en azından yardımcı olmak adına arayabilirsiniz mesafe bence de en güzeli biz bile eltimle evlendikten sonra kaynaşmaya başladık arayıp sormazdık pek :kahve:

Insanlar ne garip ya kayinbaban neden sürekli seni ariyor onu anlamadim. Hadi arıyor neden eltini ara konuş diye ısrar ediyor? Evlenince zaten daha sık görüşürsünüz.
Benim kayinbabam hiç bana "şunu aradin mi ara konus" demez. Benim eltimle telefonda görüştüğümü biliyor mu ondan bile emin değilim hic karışmaz böyle seylere cok olgun bi insandir.

Seni ikide bir arayip böyle sıkboğaz etmesi garip gerçekten :KK64:

ben daha eltimin adını bile bilmiyorum yalnız, bende de var bi gariplik :KK70: nişanıma bile yarım saatliğine gelebildiler ancak, üstelik gelemeyecez dediler diye yüzüklerin takılması için onları beklememiştik. sadece merhabalaştık o gün o kadar. bir daha da düğünde görürüm herhalde :KK53:
ama kayınvalidem beni arayıp da eltini ara dese ne munasebet derim kesin. madem öyle çok istiyorlarsa ona aratsınlar ben neden arayayım. ne saçma? illa eltiylekanki olmak mı lazım :duduk:

Ben zaten bir iki yardım amaçlı hatta kaynım sormuştu gelinlik kuaför işini benim gittiğim yeri beğenmişti bende yardım ederim bir cumartesi ayarlayın gidelim demiştim en son görüşmemiz de de sormuştu tamam gideriz dedim sonra duydumki ayarlamışlar madem böyle yapacaklar niye bana soruyorsun demi

Tabi herkesin kendi tercihi içini bilemem sonuçta benim sinir olduğum nokta kb nin ısrarı zaten yoğunlar düğün telaşı felan

Ben zaten bir iki yardım amaçlı hatta kaynım sormuştu gelinlik kuaför işini benim gittiğim yeri beğenmişti bende yardım ederim bir cumartesi ayarlayın gidelim demiştim en son görüşmemiz de de sormuştu tamam gideriz dedim sonra duydumki ayarlamışlar madem böyle yapacaklar niye bana soruyorsun demi
Ya açıkçası ben de gelinlik bakmaya daha tanımadığım eltimle gitmek istemezdim en yakınlarımla gitmek isterdim.
Öylesine sormuştur fikir almak için yani gereksiz alınganlık yapmışsınız bence.

Yok alinganlik değilde o kadar sordu kuaförümü ve araba susletmesini çok beğenmişti bende nisanda içinde kaldı düğünde bari kalmasın dedim

Bu kadar büyütülecek bir mesele değil.Arasan ne olur ki ?
Nasılsın,hazırlıklar nasıl gidiyor,bir şeye ihtiyacın var mı...Hepsi bu kadar.
Durduk yere aile meselesi yapmaya gerek yok bence.Alt tarafı bir telefon edeceksin,ayağına kapanıp ne olur görüşelim diye yalvarmayacaksın :) Ben takılmam böyle şeylere, o yüzden pek önemli gelmedi.

ay bu erkek tarafnda 2 eltiyi kanka etme çabası nedir be. bizde iki yıl oldu aşırı bi samimiyetsizlik var. resmen zıt kutuplarz itiyoruz birbirimizi. kaynvalidem derdine düştü arıomu seni arıon mu diye diye..... bnce szde hiiç zorlamayın ararsa konuşun bu kadar basit. başta mesafe koymak iyidir.

Back
X