Eltimm

Büyük ihtimalle eltin onlarıda arayıp sormuyor. Sen arıyorsan sıcak davranıyorsan kv ve kp ondanda aynı şeyi bekliyorlar. Arayı ısıtman için öyle diyordur kp.

Arkadaslar siz baska bir ulkede mi yaşıyorsunuz. Kv kp genelde eltilerij arasi iyi olsun iletisim olsun ister. Aile baglarini kuvvetlendirmek ister. Diger elti ufak oldugu icin ara da yol yordam öğret demek istiyor kp. Bi kere ararsin gorevini yaparsin baktin cemkiriyor kp ye soylersin baba ben aradim ama elimden bisey gelmiyor dersjn. Seni kendine daha yakin goruyor kp hepsi bu. Devlet meselesi yapmissiniz. Ben 32 yasindayim benim elti de 18. Dune kadar aramaz sormazdi dahs yeni yol yordan ogrendi. Ben cahilligine verdim. Arar sorar sayfi duyarsa kendi bilir duymazsa kendi bilir. Sen iyiniyetini goster belli ki saygi duyulan gelin sensin. Bu tavrini devam ettir. Senlik bisey yok.

Eltiyi boş verin de ikiniz de evli değilken size karışan kp i düşünün

Daha evli değilken bu kadar karışıyor Evlenince tüm hayata karışır

Hem belki nişan atacaksınız biriniz neden bu aşamada zorla samimi olunsun ki

Kız da küçük falan ama akıllı bence eltiye sürekli bir şey sorulmaması gerektiğini biliyor zira ben yaptım ben öğrettim diyen büyük elti çok

Benim sorun ettiğim şey aslında arayıp aramamak değil de herseyde ısrarcı olan kb daha yeni nisan olmuştu ikinci gün asker Mevlidi var gel dediler evde misafir varken sonra surda dugun var gel gitmeyince mirali bozulmalar duzelttik derken şimdi de bu konu olunca daral geldi

Ben nişanlandığım'da eltilerim beni aramıştı.çok mutlu olmuştum.Bir kaç gün sonra da ben aramıştım.

Bu aralar kkda çocuk gelin, çocuk anne konularından geçilmiyor nedense.
Siz de taka taka 17 yaşındaki çocuğun aramamasına takmışsınız " Siz sapık mısınız, daha reşit olmamış çocuğu oğlunuza kadın diye istemeye gitmişsiniz" deseydiniz daha yerinde olurmuş.

Benim için sorun yok ki bende iletişim kurma konusunda problem var benim canımı sıkan sürekli bir ısrar etmeleri

Yani bu Kp de kendini aramasını geçtim seni aramasına niye karışıyor. Sorun yokken sorun çıkarıyor bence. Ayrıca 17 yaşında kız da çok küçükmüş çocuk resmen, çocuktan gelin yapmaya çalışırsan o kadar olur işte.

İşte anlamıyorum niye herseyde bir ısrar bir acelecilik en son yaptığı konu bu

Yani bende öyle düşünüyorumda dışarıdan baskı yapınca kendimi kötü hissediyorum

Müstakbel kayınpederin neden karışıyor ki? Hiç hoşlanmam kayın ailesinin yeni gelinlerle aile bağlarını domine etmeye çalışmasından.
Yerinde olsam 'demek ki mesafeli olmak istiyor zorlamayalım yanlış anlaşılmasın zamanla ısınır' der kapatırım.

Bence eltin mesafeli olmaya calismiyor, sadece 2 lafi bir araya getiremiyordur buyuk ihtimal. Cocuklarda olabiliyor oyle seyler. Benim bebek kuzenlerim falan da yol yordam bilmez mesela.

Bende 19 yaşında evlendim 18 de nisanliydim tabi.Eşimin ailesinden birini arayacak olsam heycandan arayamaz arasamsa ne konusacagimi bilemezdim. Eltinizde oyle dir büyük ihtimal. Çok küçük yasi..

Evet öyledir herhalde ben bile yeni yeni alisiyorum ben hiç ondan böyle bir beklentiye girmedim sadece kb ısrar edince sinir oldum

Benim şöyle bir sorunum var. Ben nişanlanalı 3 ay oldu. Benim nişandan bir gün önce ortanca kaynıma kız istendi.Kızla fazla görüşmedik nişanda gördüm.Ramazan bayramında nişanları oldu.Kurban bayramında da düğünleri olacak. Nişanda gittiği kuaförü beğenmemişti.Bana benim gittiğim kuaförü sordu bende söyledim hatta beraber gidip yardımcı olacağımı söyledim.Neyse geçen gün kayınvalidemgil geldi. Kuaför ve gelinlik işini hallettiklerini söyledi. beni aramadı hiç. Bende dert etmedim zaten. Ama kayınbabam sanırsam canı sıkılmış. niye arayıp konuşmuyorlar diye.Bende bir kişiye kolay kolay ısınamam yani. tamam 3 ay geçti ama ben bir iki kere mesaj attım o dönmeyince başkada atmadım. Eltim benden 7 yaş küçük. Nişanlıma da söyledim hani 4 lü takılalım felan diye ama pek aldırmadı. Ama kayınbabam geçenlerde aradı hiç aradı mı diye bende yok dedim. Biraz sinirlendi. Bana "bari sen ara abla nasılsın de ne diyecek" dedi. Bende ben öyle birşey yapamayacağımı söyledim ayıp yani. Şimdi arasam mı ama ne diyeceğim diye düşünüyorum
Farkında mısınız bilemiyorum ama karşınızda bir ÇOCUK var ÇOCUK!!! Çok olgun ya da çok oturaklı hareketler beklemeyin. Ayrıca ben 24 yaşım da evlendim annem dahil herkes ne kadar erken olduğunu söylerken 17 yaşındaki çocuk nasıl sorumluluk alacak çok merak ediyorum! Gelsin bozuk psikolojili nesiller! Neyse lütfen siz bari aklı başında davranin abla gibi. O çok bilmiş kayinbabaniza da o kızın daha çocuk olduğunu anlatın Allah aşkına kadın dayanışması için bari yapın şunu!!!!!!!

Farkında mısınız bilemiyorum ama karşınızda bir ÇOCUK var ÇOCUK!!! Çok olgun ya da çok oturaklı hareketler beklemeyin. Ayrıca ben 24 yaşım da evlendim annem dahil herkes ne kadar erken olduğunu söylerken 17 yaşındaki çocuk nasıl sorumluluk alacak çok merak ediyorum! Gelsin bozuk psikolojili nesiller! Neyse lütfen siz bari aklı başında davranin abla gibi. O çok bilmiş kayinbabaniza da o kızın daha çocuk olduğunu anlatın Allah aşkına kadındayanışması için bari yapın şunu!!!!!!!
ben zaten destek olurum tabi hem ben ona değil kb kızıyorum beni den böyle bişey için ısrar ediyor diye

Bende zaten kb ma kızıyorum böyle birşey için ısrar ediyor diye

Kayinbabanda cok istiyosa onu arayip sik bogaz etsin. Hayret bisey coluk cocuguda arayip hal hatirmi sorucaksin. Bilerek mesafe koymus gayet acik.

Herşey de bir acecilik var ona sinir oluyorum nisanlimda babasının bu huyuna sevmiyor oğlanı da sık boğaz ediyor evlen diye o da iş olsun öyle diyor geçen beni aramış e sen çalışıyorsun evlenin nisanlinda ev islerini yapsın diyor öyle sinir oldum ki nisanlima anlatsam morali bozuk zaten is konusunda iyi ce bozulacak kavga edecek babasıyla annem e söylesem o da kavga çıkarır tadsizlik çıkar kimseye de diyemiyorum şiştim resmen

Back
X