Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha arama cokk resmi ol gorursende.sen sıcak davranınca havaya girecekNişanlıma söyledim iki defa telefon açtım eltim konuşamıyormuş ondan telefona bakmadı dedim sinirden kafayı yedi bir daha sakın arama dedi
Evet! Biri banada bunu aciklasin. Neticede evleniyorsun diye kv'den ile yakin arkadas olmuyorsunki. Ilgi ise, bunu nisanlindan, esinden istemelisin.
Nedir bu Türk kizlarin prenses sendromu? Bu herseyi hemen dramatize etmek? Bende kv'demi sadece özel günlerde ariyorum ve haftada yada iki haftada bir gidiyorum ve gayet saygili bir iliskimiz var. Hatta nisan döneminde beni cok arardi ve rahatsiz olurdum. Sonucta insan telefonda ne konuscak?
Tüm konuyu okumadim fakat banada cok cirkin geldi konu sahibin gitmemesi. O bebis sadece eltinin bebegi degil, kayinin bebegide. Bu nasil nisanli bide "aileme deger verme, onlarda vermiyor" diyor. Simdi ailesini senin icin sattiysa, yarin birgün senide ailesi icin satar diyesim geldi..![]()
Bende öyleyimÇok iyi anlıyorum seni gerçekten. Aynen. Gerçekten kaynaşamıyorum herkesle ben de, ne yapayım. Gerçi en yakınlarıma öyle soğuk değilimdir, hatta bambaşka bir insan olurum onlara, ama o kadar. Sayıları da iki elin parmağını geçmez, ailem, belki nişanlım, bir kaç çok sevdiğim akrabam, bir iki de dost. Kalan hemen herkes bir benim gözümde, yaparsam nezaketen yaparım, iyi biridir diye yaparım, ama abartmadan, çok kaynaşmadan, bu da çok tuhaf bulunabiliyor bazen.
Mesela ben kalabalıklardan da bunalırım çok, mecbur olmazsam girmem, e kendimi nişanlımın ailesiyle sosyalleşme mecburiyetinde de hissetmiyorum, kendi çekirdek ailem dışındaki akrabalarımla da hissetmediğim gibi. Elbette olacak bir şekilde ama "kendi açımdan" minimumda tutup mesafeyi korumak en doğrusu. Yok yere terslenmem, saygısızlık etmem, ama beraber yapılacak her işe de en önde koşmam
Bu yüzden böyle konularda hep ne gerek var içli dışlı olmaya ya da karşı taraftan sıkı fıkılık beklemeye diyorum. Herkes herkesi sevmek zorunda mı diyorum. Samimi olmak zorunda mı... Medeni davranılsın yeter diyorum. Bazen de Türk örf ve adetleri diye cevabımı alıyorumAma benim huyum adetim de böyle işte
![]()
Bende her arayana mevlid yapacağım şu tarihte o gün beklerim diyodumGerçi ben doğum yapsam da zaten kimse gelmesin isterim herhalde, canıma minnet olur sadece telefonla aranmak, çıkar telefona ay gelmeyin hiç gerek yok derim de, bu soğukluğumla iyice uyuzlaşırım, millet de aksine alındığımı sanır herhalde,![]()
İnsanlara göre mi iyi insan olup olmamaya karar veriyoruz?Bence de elti nişanda sorun çikarmamaliydi.bir kaç kuşak değil 100 kuşak geriye gidelim cikarmamaliydi
biz de aynı şeyi söyledik telefon edilebiliyorsa gidilebilirdi de.neyse çok uzadı bu konu.bana göre telefon etmek yerine ki telefonda konuşmak gitmekten daha zor, fazla samimi duruyor şu noktada.alırdım çiçeğimi takardım nişanlımı koluma geçmiş olsun der bir kösede 2 dakika oturur bebege tuuuu maşaallah der gelirdim.telefon olayı daha irrite edici düşününceİnsanlara göre mi iyi insan olup olmamaya karar veriyoruz?
Zaten herkes iyiken iyi olmakta mesele yok.
Elti de nisanda sorun cikarmamaliydi. Buraya yazan elti olsaydı ona da aferin iyi yaptın demezdim zaten.
Bu şekilde giderse sonu yok zaten. Düğünde, doğumda, cenazede gider bu...
Ne gerek var.
Kimisi attığı adımı, iyi niyet göstermesini enayilik olarak algılar, hep ben mi büyüklük yapacağım der.
Kimi de ben elimden geleni yaptım iç huzuruna sahip olur. Varsin onlar anlamasın der.
Sonraki problemlerde payım olsun istemezdim ben olsam.
İnsanın kendi ablası gibi elbette olamaz sen deSonuçta kendi ablan olsaydı doğuran belin melin dinlemez giderdin evine.
İşe gittiğine göre, oraya da giderdin isteseydin..
Hay yasa aynı ben. Bende kimseyi istemiyorum.Gerçi ben doğum yapsam da zaten kimse gelmesin isterim herhalde, canıma minnet olur sadece telefonla aranmak, çıkar telefona ay gelmeyin hiç gerek yok derim de, bu soğukluğumla iyice uyuzlaşırım, millet de aksine alındığımı sanır herhalde,![]()