Eltimmmm!!!

Nişanlıma söyledim iki defa telefon açtım eltim konuşamıyormuş ondan telefona bakmadı dedim sinirden kafayı yedi bir daha sakın arama dedi
2 defa aramaya gelmiyorsa gelmek istemiyor demektir.biz de dogum yaptık kimsenin telefonunu reddetmedim aksine çok sevindim

2 defa aramaya gelmiyorsa gelmek istemiyor demektir.biz de dogum yaptık kimsenin telefonunu reddetmedim aksine çok sevindim
ya sebatiye biz saf bir kuşağın evlatlarıyız seninle.
bizdeki elti, kpeder, yeğen bunlarda olsa ne olur acep??

eltim çok sinsilik yaptı sözde ailem hiçbir talepte bulunmadı allaha şükür kamuda memurum herşeyimi alabilecek gücüm var hiç kimseden bir beklentimde yok bunları bildikleri halde eltim ona şunu yaptınız bana yapmadınız diye diye nişanımı burnumdan getirdi kaynanam nişandan iki gün önce anneme telefon açtı ben diğer gelinimi üzmem onu hiçbir zaman atmam gelinimi üzecek şeyler yapmayın deyip telefonu kapattı. Nişanda tüm gün kaynanam ağladı yanımıza bile gelmedi

Evet malesef çooook genç vefat etmiş. Ne kayınvalidem ne kayınpederim var. İki görümcem var geçinip gidiyoruz işte.
ay bir tuhaf oldum. Allah rahmet eylesin. Genç ölümün izi eşinde var mı?
İlginç bu duyguyu bilememen.
Şahsen kpederim benim can düşmanımdır.

Ben aranırsam sıkılırım asıl
Nasılsın iyiyim siz ? Bitti gitti
Ben tuhafımdır belki de

Ben görümcelerle hemen hemen her gün konuşuyorum. Ama ilişkimiz iyi, konuşacak şeylerimiz oluyor, dedikodu falan yapıyoruz. Bol bol kardeşlerini çekiştiriyorum biz kulağını çekeriz diyorlar

İyi bari yalnız değilmişim
Uzaylı gibi görmeye başlamıştım kendimi : )

2 ay önce kaynanam annem ve beni evlerine davet etti eltim ve görümcem de ordaydı hiçbiri bizimle doğru dürüst konuşmadı kaynanam her seferinde canım sıkılıyor dedi kalktık geldik

Ya siz bir şey beklemediyseniz istemediyseniz neden kvade arayıp da annenle öyle bir konuşma yaptı ki?

Kendi iç olaylarının size yansıması çok ilginç.

Ne yaptılar ki böyle gelini ağlatmışlar.

ben mesafeden tarafım.dogum yaptı diye koştur koştur gidemem.telefonda söylerim.sonra hediyemi alır evine giderim.kaldı ki dogum yaptıgını nisanlısından öğrenmiş.o kadar yakın olsalar KV si arayıp söylerdi.diğer türlüsü yalakalık ve riyakarlık benim için.

Ben görümcelerle hemen hemen her gün konuşuyorum. Ama ilişkimiz iyi, konuşacak şeylerimiz oluyor, dedikodu falan yapıyoruz. Bol bol kardeşlerini çekiştiriyorum biz kulağını çekeriz diyorlar
Ben soğuk bi tipim
Yılları bulur samimiyet kurmam
Kayınvalidem aramışsa eşime diyorum ki annen aramış hayırdır senin telefon çekmiyor muydu acaba o derece yani
Ben arandıysam kesin bişey olmuştur, normalde aranmam. Bende aramam, ben kendi ailemi de aramam telefonda konuşacak bişey bulamıyorum, ziyaretlerine giderim iki tarafında ama.

Görümcem var yaşıt sayılırız
Fena da değil aramız ama görüşünce konuşuruz naber diye
Sanırım bi süre sonra buz tutucam

benim görümcem ayda yılda bir arar beni her defasında telefonu küçük çocuklarının eline verir

2 ay önce kaynanam annem ve beni evlerine davet etti eltim ve görümcem de ordaydı hiçbiri bizimle doğru dürüst konuşmadı kaynanam her seferinde canım sıkılıyor dedi kalktık geldik
siz konu attınız mı ortaya?
Sizinle konuşmamış olmaları kasten olduğuna emin misin?
Ortada konu olmayınca onlar da aynen sizin onlar hakkında düşündüğünüzü sizin için düşünmüş olmasınlar?

benim görümcem ayda yılda bir arar beni her defasında telefonu küçük çocuklarının eline verir
Benimki hiç aramaz
5 yıldır evliyim.
Ama hiç trip atmak aklıma gelmedi

Bi de benimde 1 yaşında kızım var, telefonla konuşsam ağlar eline almak ister. Ondandır, senle ilgisi yok yani. Herşeye alınma

O yüzden telefonumu çıkarmıyorum açığa, radyasyon yayıyo alışmasın kerata

nişanlımın halası nişanlandı kimse bana halada söylemedi nişanlımdan duydum mayıs 15 de düğünü var ama bana söyleyen yok

ay bir tuhaf oldum. Allah rahmet eylesin. Genç ölümün izi eşinde var mı?
İlginç bu duyguyu bilememen.
Şahsen kpederim benim can düşmanımdır.

Olmaz mı... Baba öldüğünde hissetmiştim en çok ne kadar yaralı olduğunu. Şimdi benimkilerle avunuyor biraz. Annem annem diye peşinde dolaşıyor annemin.
Kayınpederimle tanışmıştım evlenmeden önce. Malesef o da evlendiğimizi göremedi ama dünyanın en mükemmel babası bu adam heralde diye düşünürdüm. Yaşasaydı da sorunumuz olmazdı. Hatta evlendikten sonra birlikte oturma fşkrini ben sürmüştüm öne. Kısmet değilmiş.

ya sebatiye biz saf bir kuşağın evlatlarıyız seninle.
bizdeki elti, kpeder, yeğen bunlarda olsa ne olur acep??
canım diğer mesajını okudum.kız ona şunu yaptınız bana bunu yaptınız muhabbetine girmiş ki daha nişan yani gerçekten konu sahibi uzak durmakla çok haklı.ancak telefona gelmemesine bukadar şaşırması ironik.nişanında yaptıklarına ragmen birşey beklemeyecegini anlamamış.eltisi fena ben onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…