- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Nişanlın senden daha garipNişanlıma söyledim iki defa telefon açtım eltim konuşamıyormuş ondan telefona bakmadı dedim sinirden kafayı yedi bir daha sakın arama dedi
Elti hastanede ziyaret edilir, telefonla geçiştirilmez; sonuçta eşinin yeğeni oluyor önemli bir konu aile için.
Unutma: ne kadar değer verirsen o kadar değerli olursun.
çok olay dediğin ne acaba?Ben çok değer verdim onlara hep arayıp sorardım bir hastalıkta yanlarında olurdum ama onlar ne yaptı hiç beni aramadılar bende aramıyı bıraktım halada aramazlar sormazlar nişanlım bile sana değer vermiyorlar sende verme diyor
Ben çok değer verdim onlara hep arayıp sorardım bir hastalıkta yanlarında olurdum ama onlar ne yaptı hiç beni aramadılar bende aramıyı bıraktım halada aramazlar sormazlar nişanlım bile sana değer vermiyorlar sende verme diyor
bir açıklasa sebepleri de rahatlasak..Sırf seni aramadıkları için mi bu muameleyi hak ediyorlar?
bir açıklasa sebepleri de rahatlasak..
olay dediği bu mu ki??
Bende şunu anlamıyorum 'ben gelin adayıyım diye kayınvalide beni aramalı'Peki sizi hiç arayıp sormayan değer vermeyen birini görmeye gider miydniz
Kız evi naz evi muamelesi görmek istiyor sanırım.Valla üç sayfadır başka bişeyden bahsetmemiş. Aramıyorlar da aramıyorlar...
Kız evi naz evi muamelesi görmek istiyor sanırım.
Bende şunu anlamıyorum 'ben gelin adayıyım diye kayınvalide beni aramalı'
Aramazsa alınırım trip yaparım olayını yani
Ben 9 ay içinde evlendim
9 ayda bir kez bile kayınvalidem beni, bende onu aramadım
Ailece geldiler gittiler annemle telefonlaştılar, ben sadece sözlümle telefonlaştım
Kk da çok duydum kayınvalidem aramıyor, hediye almıyor diyeni
Şaşırıyorum
Merhaba arkadaşlar
Dün akşamdandır kendimi yiyip bitirdim meseleyi sizede anlatayım bana bir yol gösterin. 8 aydır nişanlıyım nişanlandığım gündendir nişanlımım ailesi pek arayıp sormaz beni kaynanam daha doğrusu pek sevmez beni nedenini de bilmiyorum bugüne kadar o kadar olaylar oldu kalbimi çok kötü kırdılar yine de saygıda kusur etmedim.Bir eltim var benimle alıp veremediği ne anlamadığım.Eltim dün doğum yapmış akşam iş çıkışı nişanlım söyledi iki gündür çok kötü belim tutulmuş işten izinde alamadım çok kötüydüm.Nişanlım sen hastasın gelme istersen akşam telefon açarsın dedi ben gidip görür gelirim tamam dedim eve geldim telefon açtım eltime kaynanam çıktı sordum gözünüz aydın dedim tabi kaynanamın konuşmak istemediği o kadar belliydi ki bende uzatmadım eltim ordaysa ver birde onunla konuşayım dedim yatıyor şuan konuşamaz dedi bende tamam uyanınca tekrar ararım dedim kapattım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım bu sefer eltimin annesi telefona çıktı sordum kendisini eltim ordaysa onunla da konuşmak istiyorum dedim annesi bana eltin edemiyor konuşsun dedi ben ona söylerim aradığını bende arkadan sesi geliyor konuşabiliyor dedim kapattım telefonu. Bundan sonra nasıl davranayım tenezzül edip telefonuma bile cevap vermedi...
BenIpek geldim geldim.lakin ben de verilecek nasihat söylenecek laf kalmadı.midem bulanıyor elti dedim mi.ancak konu sahibinin nisanlısıyla hastaneye gitmesi iyi olurmus.gitmek istemiyorsa bir sebebi oldugunu dusunuyorum.burada sorun eltiden ziyade KV sanki.arayı yapan da bozan da o olacak neticede.elti dogası gereğini yapıyor ve kumasını istemiyor ama KV ye ne oluyor?.yaaa kızım seni istemiyoruz diyecek açık açık ya da oğlum istiyor o da oğlum o da gelinim diyecek, evlatlarını birbirine düşürmeyecek eltilere fırsat vermeyecek. bunu yapmayan KV lerde emin olduğum tek şey ise iyi niyetin olmadığı.ben olsam bunu çekmez nişanı atar yoluma bakardım.böyle ömür geçmiyor.
Ben aranırsam sıkılırım asılBenim kayınvalidem bile yok, kime nazlanacam aramadı diye
annaa nerede?? vefat mı etmiş??Bunu yapmaya çalışan hangi gelin mutlu olmuş ki şimdiye kadar?
Benim kayınvalidem bile yok, kime nazlanacam aramadı diye
Peki sizi hiç arayıp sormayan değer vermeyen birini görmeye gider miydniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?