aynı benim KV.bu hiç değişmeyecek.hep onu memnun etme derdinde olacak, seni yok sayacak.bunları kaldırabilecek misin?O okulun konferans salonunda nişanını yaptı bende çalışıyorum nişanım güzel bir yerde olsun diye salon tuttum nişan alışverişi istemedim nişanlım kendi parasıyla 50 gram bilezik aldı bana takmak için kıyameti kopardı niye ona blezik takıyorsunuz diye zaten herşey bilezik konusunda başladı kaynanamda ben gelinimi üzmem o bileziği götürüp 20 gram yapacaz 50 gram taktırmam dedi annem yine birşey demedi. Bende değiştirmedim bileziği onu nişanlım kendisi aldı bizim düğünden sonra ev alma düşüncemiz var hepsini satıp ev alacaz sonuçta
yani ben şunu ifade etmek istiyorum. Konu sahibi diyor ya "o kadar laf söylediler annemle ağzımızı açıp tek kelime etmedik."yani aynı şeyler bizde de oldu.bir lafla etrafı ateşe vereceklerini hissediyor insan.o kadar laf eden rezillik çıkarmaktan çekinmez.aksine fırsat vermiş olurlar.bozulmasın huzur kaçmasın diye susuyoruz ancak bir işe yaramıyor
MERHABALAR.
Kisa bir sure icinde olumsuz olaylar yasadiginizdan bahsetmissiniz. Sorunlar olmus.siz arayıp sormussunuz ama hic aranmamissiniz. Aranizdaki ilk sorunu aranip sorulmamak olarak kabul edersek eger sizinde aranilma arzunuzu anlayabiliyorum.siz 5 kereyeyse onlar 2 kere dengeleyebilirdi iletisim bağını. Neticede kirilmissiniz bi sebeple.ve bel agrinizin gercekligi kadar gitme konusundaki bahanenizde asikar. Tamamen empati yaparak yaziyorum emin olun. Evde yatak dosek yatiyor olsaydiniz bu sebep olabilirdi.ama ise gitmissiniz. Bahane olsun sebep olsun adini siz koyun samimi olmadan icten gelmeden yapilan seylere ben karsi birisiyim. Görev icabi yapilan davranislarda ben yakinlik sicaklik bulamam. Bir daha aramayin.nisanlinizla beraber hediyenizide alip bi ziyaretine (bebek) icin gidin.eltinize degil. Esinizin yigenine!!!!
herkesin olayı farklı içini de tam bilmiyorum ama ben o imzanın atılmaması taraftarıyımelti fena ama konu sahibi bir imzayı çaksın bakalım nasıl olacak?
Bu yollardan geçmedin mi sebatiye.
Şimdi dediğimde doğruluk payı yüzde kaç?
yani ben şunu ifade etmek istiyorum. Konu sahibi diyor ya "o kadar laf söylediler annemle ağzımızı açıp tek kelime etmedik."
sence bu olay evlendikten sonra olsaydı yine tek kelime etmezler miydi?
Bu konuda kız anneleri evlenmeden önce çok çekinik kalabiliyor. Nişanın atılacağından korktukları için susma payları en az %50 bence.
herkesin olayı farklı içini de tam bilmiyorum ama ben o imzanın atılmaması taraftarıyım
yani bak şimdi şartlar ortada. Okulun konferans salonunda nişan yapmak istemişler sen istememiş başka yer kiralamışsın. Olaylar devam etmiş. Sen kendin yaşıyorsun görüyorsun ve devam ediyorsun. O zaman buna alan memnun satan memnun denir. Çünkü etkiye tepki yok. Bu da fizik kurallarına aykırı.O okulun konferans salonunda nişanını yaptı bende çalışıyorum nişanım güzel bir yerde olsun diye salon tuttum nişan alışverişi istemedim nişanlım kendi parasıyla 50 gram bilezik aldı bana takmak için kıyameti kopardı niye ona blezik takıyorsunuz diye zaten herşey bilezik konusunda başladı kaynanamda ben gelinimi üzmem o bileziği götürüp 20 gram yapacaz 50 gram taktırmam dedi annem yine birşey demedi. Bende değiştirmedim bileziği onu nişanlım kendisi aldı bizim düğünden sonra ev alma düşüncemiz var hepsini satıp ev alacaz sonuçta
Sende arama zatenİşte dediiniz gibi ben 5 aradım onlar 2 aradı kabulümdü. Ama her defasında ben aradım ben sordum bir gün kendisi telefon açmadı bana bende çok kırıldım nişan olayları da olunca bende aramayı kestim
O zaman bu başka mevzu. Çünkü doğru olduğuna inandığın şey için kendini savunamıyorsan adamların suçu değil ki!Benim annem asla kimseyi kıramaz laf söyleyemez yapısı böyle
evet anneler aman kızım rezil olmasın aman nişanı atılmasın baş göz olsun derdindeler.ya da imsa atılsın ben size sorarım diyorlar.bunu yapmalarını anlayabiliyorum ama bir insanın en güzel gününde rezilliği ya da buna yol açacak davranışları anlamıyorum.madem istemiyrosun gelme gitme ben yokum deee kıçın yiyorsa.yemiyorsa sus.bozgunculuk yapma.yani ben şunu ifade etmek istiyorum. Konu sahibi diyor ya "o kadar laf söylediler annemle ağzımızı açıp tek kelime etmedik."
sence bu olay evlendikten sonra olsaydı yine tek kelime etmezler miydi?
Bu konuda kız anneleri evlenmeden önce çok çekinik kalabiliyor. Nişanın atılacağından korktukları için susma payları en az %50 bence.
Ailesi birşey yapmamışNişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyr her zaman yanımda benim sıkıntım ailesi
o aile hep seni uzecek.eşimin annesi sizin yuzunuzden onlarla kötü olamam demişti.bu en hafif lafı.Nişanlımı çok seviyorum o da beni çok seviyr her zaman yanımda benim sıkıntım ailesi
Ya ben şu ortamda hepsini anlayabiliyorum.evet anneler aman kızım rezil olmasın aman nişanı atılmasın baş göz olsun derdindeler.ya da imsa atılsın ben size sorarım diyorlar.bunu yapmalarını anlayabiliyorum ama bir insanın en güzel gününde rezilliği ya da buna yol açacak davranışları anlamıyorum.madem istemiyrosun gelme gitme ben yokum deee kıçın yiyorsa.yemiyorsa sus.bozgunculuk yapma.
aynen...benim de kızım var.bu işler nasıl olack diye şimdiden düşünüyorum.öyle kolay veremem kızımı.Ya ben şu ortamda hepsini anlayabiliyorum.
Ülkemizde kız anaları çok baskılanmış. Erkek anneleri biliyorsun kızın KPSS puanına bakardı önceden şimdi memur mu? Ne kadar maaş alıyor? Kadrolu mu? Nerede çalışıyor? Maşallah hepsi KPSS uzmanı oldu. Bunları geçerse kızımız bu sefer fiziksel özelliklerine bakıyorlar. Ama kız anası susuyor, eziliyor kızı evlensin bir an önce diye. Bu da sanırım anaların kızlarının evde kalacağı korkusundan kaynaklı. Olaylar ortada madem aile çok kötü annesi babası ağırlığını koysun, hayat tecrübeleriyle bu evliliğe karşı çıksın. Anlatsın kızlarına. Ama neden susuyorlar? Düzelecek mi sanki?
Ya ben şu ortamda hepsini anlayabiliyorum.
Ülkemizde kız anaları çok baskılanmış. Erkek anneleri biliyorsun kızın KPSS puanına bakardı önceden şimdi memur mu? Ne kadar maaş alıyor? Kadrolu mu? Nerede çalışıyor? Maşallah hepsi KPSS uzmanı oldu. Bunları geçerse kızımız bu sefer fiziksel özelliklerine bakıyorlar. Ama kız anası susuyor, eziliyor kızı evlensin bir an önce diye. Bu da sanırım anaların kızlarının evde kalacağı korkusundan kaynaklı. Olaylar ortada madem aile çok kötü annesi babası ağırlığını koysun, hayat tecrübeleriyle bu evliliğe karşı çıksın. Anlatsın kızlarına. Ama neden susuyorlar? Düzelecek mi sanki?
Konu sahibi der ki ben daha taze gelinim, hatta gelin adayıyımKonuyu 9 sayfadır idrak etmeye çalışıyorum ama toparlayamadım kafamda. :/
katlıyorum bu sözünüzeçok değer verirseniz
değeriniz düşer
ya maalesef senin kararın senin hayatın demek çok yanlış.benim ailem her zaman arkamda allaha şükür hiçbir zaman bana baskı yapmadılar. Annem hep der senin kararın senin hayatın öyle baskıcı bir ailem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?