Sen uzerine duseni fazlasiyla yapmissin amac tebrik etmekse bi de msj at tamamdir ben olsam bikez daha aramazdim
Bir daha arama. Gitmediniz diye birbirlerini doldurup havalara girmişler. Daha da uğraşma bence.
Bence bir daha arayıp sormayın
Nişanlınıza da söylerseniz neden aramıyorsun falan derse.
Yok onda iyi yapmissin bu defa da aramasan emin ol suclu yine sen olurdun ama eltin hakkiini doldurmus bence rahat ol nisanlina da soyle 2 kez aradim diye emin ol nisanlin ziyarete gittiginde eltine iletir ve ben olsam bi kez daha da aramazdim herseyin bi sınırı varİşte ikinci defa aradığım için kendimi yiyip bitiriyorum
Arada çok olaylar geçti demişsin.
Daha evlenmeden ne olaylar yaşadınız ki bu kadar yıprandınız?
sorunlar ve hatalar iki taraflıdır. Mutlaka onlar da sana kırgınlar.
Kırgınlık ve soğukluk durumlarında normal valla böyle şeyler.
Sonuçta kendi ablan olsaydı doğuran belin melin dinlemez giderdin evine.
İşe gittiğine göre, oraya da giderdin isteseydin..
Yok onda iyi yapmissin bu defa da aramasan emin ol suclu yine sen olurdun ama eltin hakkiini doldurmus bence rahat ol nisanlina da soyle 2 kez aradim diye emin ol nisanlin ziyarete gittiginde eltine iletir ve ben olsam bi kez daha da aramazdim herseyin bi sınırı var
Ya şimdi bunlar karşılıklı.Peki sizi hiç arayıp sormayan değer vermeyen birini görmeye gider miydniz
Tatlim sonucta yigeni dogmus illaki bidaha ziyarete gider ve belirtir sen simdi sadece bekle gormezden gel kendilerini fasulyeden nimet sanmasinlarNişanlım ziyarete gittikten sonra ben aradım 2 defa
İyileşince de gidilirYedi yabancıya doğum yapınca gidiliyor. Gitmemeniz yanlış olmuş.
Ben dün eşimin iş arkadaşının eşini görmeye gittim ki şimdiye dek karşılaştığımız biri değildi.
İster görgü kuralı deyin, ister gelenek görenek bunlar yapılması gereken şeyler.
Rahatsız olmanız on dakika hastanede durmanıza engel değildi sanırım.
Merhaba arkadaşlar
Dün akşamdandır kendimi yiyip bitirdim meseleyi sizede anlatayım bana bir yol gösterin. 8 aydır nişanlıyım nişanlandığım gündendir nişanlımım ailesi pek arayıp sormaz beni kaynanam daha doğrusu pek sevmez beni nedenini de bilmiyorum bugüne kadar o kadar olaylar oldu kalbimi çok kötü kırdılar yine de saygıda kusur etmedim.Bir eltim var benimle alıp veremediği ne anlamadığım.Eltim dün doğum yapmış akşam iş çıkışı nişanlım söyledi iki gündür çok kötü belim tutulmuş işten izinde alamadım çok kötüydüm.Nişanlım sen hastasın gelme istersen akşam telefon açarsın dedi ben gidip görür gelirim tamam dedim eve geldim telefon açtım eltime kaynanam çıktı sordum gözünüz aydın dedim tabi kaynanamın konuşmak istemediği o kadar belliydi ki bende uzatmadım eltim ordaysa ver birde onunla konuşayım dedim yatıyor şuan konuşamaz dedi bende tamam uyanınca tekrar ararım dedim kapattım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım bu sefer eltimin annesi telefona çıktı sordum kendisini eltim ordaysa onunla da konuşmak istiyorum dedim annesi bana eltin edemiyor konuşsun dedi ben ona söylerim aradığını bende arkadan sesi geliyor konuşabiliyor dedim kapattım telefonu. Bundan sonra nasıl davranayım tenezzül edip telefonuma bile cevap vermedi...
Nişanlıma söyledim iki defa telefon açtım eltim konuşamıyormuş ondan telefona bakmadı dedim sinirden kafayı yedi bir daha sakın arama dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?