Eltin mi var derdin var :)

Yalan söylemek doğru değil tabi. Ben geç kalıyorum bırakamam de bırakmak istemiyorsan. En başta patronuna başka yerde çalışıyor diye yalan söylemen de doğru olmamış.

ya bir ara karar verdim dedim konuşayım benle arasındaki husumet ne diye sonuçta aynı ortamlarda bulunuyoruz sürekli gerginlik oluyor dedim sonra nasıl lafa girceğimi nerden başlıycağımı bir türlü toparlayamadım. oda benle ilgili olan bir sıkıntısı varsa söylesin bunu hallaedeyim dedim . bu düşüncemi eşimede söyledim konuş tabi arada ben kalıyorum dedi . ama dediğim gibi ne diycem kadına ben

Yalan söylemek doğru değil tabi. Ben geç kalıyorum bırakamam de bırakmak istemiyorsan. En başta patronuna başka yerde çalışıyor diye yalan söylemen de doğru olmamış.

ya aslında bu konuda patron burda olsa diyceğimki al numarası bu ara diyceğim o zman en azından ben arada kalmam yani

bu arada pazar günü bile dolu aslında haftanın 7 günü gidiyor sadece gün kaydırıp fazladan da gidiyor ekmeğiylede oynamıyorum

içinden geçenleri açık açık eltinin yüzüne söyle canım
kırlırsada bir iki surat yapar sonra herşey yoluna girer
yoksa böyle sen stres olduğunla kalırsın

Yani haftanın 7 günü siz mi götürüp getiriyorsunuz?

yok canım kendi gidiyor patron çağırınca beni mecburmuşum gibi senle giderim diyor. ayrıca dün dedim patron pazartesi müsayitsen çağırıyor dedim oda çarşamba boşum pazartesiyi o güne atar gelirim dedi bende patrona cebini veririm araşır konuşur anlaşırsınız bene aradan çıkarım dedim. ama götürme işi açılmadı. zaten oğlum hasta kontrole getircem geç giderim ben diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…