eltinmi var derdin var :)) eltim ev temizliğine gidiyor şimdi de benim patronum onu çağırsana pazartesi evimi temizlesin dedi . şimdi gelelim derdime ne zaman onu çağırsam ev temizliği için hemen özel şöförü oluyorum hatunun . oğlumu kayınvalideme bırakıyorum yenge nerde diyorum eee sen alıp kızınıda buraya bırakcakmışınya diyorlar.beni neden aramadı diyorum kayınpederimde haklı olarak seni buraya iki kere neden getiriyor senin evin ona daha yakın diye kızdı hatta. gidiyorum evden alıyorum kızını bırakıyorum ordan işe bırakıyorum ordan anca işe gidiyorum. şimdi bende patron dedim ki başka birini bulayım o başka yerde çalışıyor dedim o illa da o olsun dedi ne yapıcam bilmiyorum . onunla uğraşamam kendin git desem ayrı trip yapıyor sanki başka gittiği iş yerlerinede ben bırakıyorum kadını . bana bir çözüm
Patronuna yalan söyle, boş günü yokmuş maalesef de. Eltine de hiç bahsetme bu konudan.
eltinmi var derdin var :)) eltim ev temizliğine gidiyor şimdi de benim patronum onu çağırsana pazartesi evimi temizlesin dedi . şimdi gelelim derdime ne zaman onu çağırsam ev temizliği için hemen özel şöförü oluyorum hatunun . oğlumu kayınvalideme bırakıyorum yenge nerde diyorum eee sen alıp kızınıda buraya bırakcakmışınya diyorlar.beni neden aramadı diyorum kayınpederimde haklı olarak seni buraya iki kere neden getiriyor senin evin ona daha yakın diye kızdı hatta. gidiyorum evden alıyorum kızını bırakıyorum ordan işe bırakıyorum ordan anca işe gidiyorum. şimdi bende patron dedim ki başka birini bulayım o başka yerde çalışıyor dedim o illa da o olsun dedi ne yapıcam bilmiyorum . onunla uğraşamam kendin git desem ayrı trip yapıyor sanki başka gittiği iş yerlerinede ben bırakıyorum kadını . bana bir çözüm
Patronuna yalan söyle, boş günü yokmuş maalesef de. Eltine de hiç bahsetme bu konudan.
ay inanmıyorum yaa verdiğiniz akıl
yalan söylemesi mi,
şaşırıyorum artık yorumlara
ya getirip götürmeye devam edeceksiniz
ya da kendi git ben bırakamam diceksiniz
hem kadının iine mani olup hem de kendinizi yalancı yapmicaksınız
senin konularında hep araban ve eltinle ilgili
Valla doğru söze ne hacet satsamda kurtulsam. kayınvalide benim evde baksa arbayada ihtiyacım yok onca yıl otobüsle gitmişim daha da giderim ama bakmıyor evimde illa kendi evinde olcak.eltimde bu durumu çekemediği için ki onlarda ev aldı hiç bir zaman guru meselesi yapmadım allah daha çok versin . birde bunun annesi var mahalleyi gezer gelir bana beni eve bırak camiye yetişcem der. yani arabanın bende olması cidden hayırlı bişey değil. ki kardeşinin de arabası var ama ben enayi olduğum için daha çok ben kullanılıyorum. eltimde de fesatlık var çekemiyor ne yapayım
dedim zaten boş günü yokmuş diye ama başka birini bul o zaman diyor başkasının nasıl iş yaptığınıda bilmiyorum ki. ya birde ben adama temizlik için birini bulmaya mecburmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?