- 11 Mart 2013
- 33.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.842
- 798
- 32
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Bu olaylar gelişirken erkek tarafından evde başka kim vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi
Elti:biz silcez,siz yorulmayin
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk![]()
Kayinvalide ve iki tane yegen vardi digerleri esya tasiyordu erkekler,iki bayan da kayinvalideye gidi0 gelecekti evi yakinBu olaylar gelişirken erkek tarafından evde başka kim vardı
Ben biz derken hepimizi kasteti zannetmistim ayri dusunemedim o an erkek ve kiz tarafi olarak diyeNiye “yok canım alınır mıyım hiç” deyip sonra hüngür hüngür ağlıyorsunuz? Kırıldığınızı belli etseydiniz veya hiç cevap vermeseydiniz. Bir de biz sileceğiz dedikten sonra ne diye toz bezinin yerini soruyorsunuz? Belirsiz bir konuşma olsa anlayacağım da net konuşmuşlar.
Tabii ki ters konuşmamaları gerekir ama siz de dedikleri şeylere, net olarak açıkladıkları kararlarına saygı duymamışsınız.
Ve alinirmuyimhic bu ses tonuna dedim yuksek sesle soyledim mecazi anlamda sert cikisip yzaklastim ortamdanNiye “yok canım alınır mıyım hiç” deyip sonra hüngür hüngür ağlıyorsunuz? Kırıldığınızı belli etseydiniz veya hiç cevap vermeseydiniz. Bir de biz sileceğiz dedikten sonra ne diye toz bezinin yerini soruyorsunuz? Belirsiz bir konuşma olsa anlayacağım da net konuşmuşlar.
Tabii ki ters konuşmamaları gerekir ama siz de dedikleri şeylere, net olarak açıkladıkları kararlarına saygı duymamışsınız.
Uslup cok onemli bu laflari size tatli dille soylediyse gayet dogal rahat rahat kafalarina gore yapmak istiolar diye dusunurum ama ses tonu yuksek ve tersleyiciyse is degisir ozur dilemeleri sart.esine anlat kardesine soylesin bu durumu duzeltin akraba olucaksiniz sonuctaMerhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi
Elti:biz silcez,siz yorulmayin
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk![]()
Herkes onlari ayipladi ne demek nasil yaparlar filan diyeKv ne diyor bu duruma eşiniz biliyormu.. dugune tabiki gidin ama illa oynamak zornda degislisnz. Gidip geregini yapip donersinjz. Nasilsa artik.o gelin hep birlikte olucaksiniz birakin o utansin yasayip gorerek.
Ozman sizi hakli buluyorlarken bence buyuklugunuzu gosterip hicc umursamiyor gibi yapin. Yanlis bir harekeyl hakliyken haksiz yapmasin sizi. Gelin bu yaptiklarini baskalarindqn cok duyucaktie zatn. O ugrassin bosverinHerkes onlari ayipladi ne demek nasil yaparlar filan diye
Kv cagirdiigi icin gitmistik bilemedik boyle olacaginiAnnem her zaman söyle tembihler bana;
- bakacağın yüze tükürme, tüküreceğim yüze bakma.
Size ne elalemin çeyizinden. Ben de olsam istemem evimde.
Çeyiz sermeye giderek degil, başka şekillerde yanında olarak samimiyet kurardım ben yerinizde olsaydım. Olan olmuş.GelenKutusu arkadaşımızın da dediği gibi şakın düğünle intikam almaya çalışmayın; gitmem de gitsem de gülmem de gibisinden. Hatalı siz olursunuz.
Bu toplara hiç girmeyin.Kv cagirdiigi icin gitmistik bilemedik boyle olacagini
Aynen gyzelce anlatilsaydi baska olurdu ama resmen hevmce hece anlatildi ve bagirarak sok oldumUslup cok onemli bu laflari size tatli dille soylediyse gayet dogal rahat rahat kafalarina gore yapmak istiolar diye dusunurum ama ses tonu yuksek ve tersleyiciyse is degisir ozur dilemeleri sart.esine anlat kardesine soylesin bu durumu duzeltin akraba olucaksiniz sonucta
Ben biz derken hepimizi kasteti zannetmistim ayri dusunemedim o an erkek ve kiz tarafi olarak diye