• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinin evinden ceyiz gunu kovulma

İyi de o zaman niye “biz silcez, siz yorulmayin” desin? İster kız tarafını kastetsin, ister hepinizi kastetsin, kastettiği kümede sizin bulunmadığınız, sizin yapmanızı istemediği çok açık.
Insanlarin bi bos ani olur ya ona denk geldi sanirim sizdi bizde derken sonucta iyi niyetle gittik terslenmeyi hak etmedjk dhaa sinra herkes cikti kv ye gittiler evde istemediklerini anlayinca erkek tarafini

Insanlarin bi bos ani olur ya ona denk geldi sanirim sizdi bizde derken sonucta iyi niyetle gittik terslenmeyi hak etmedjk dhaa sinra herkes cikti kv ye gittiler evde istemediklerini anlayinca erkek tarafini
Mesele size patlamış ama saygısızlık hepinize yapılmış.
Kayınvalide de bunu anlamasına rağmen kendi kabullenip devam ediyorsa siz de öyle yapın.
Kabul edip devam edin, yüz göz olmayın, mesafeli davranın

Bizde çeyiz serme diye bir adet yoktu ama eşimin ailesi istiyor diye bizde yapmıştık. Benim eltimde çeyizler yerleştirlirken sudan bir sebepten alınmış kayınvalideye gidince de ağlamış. Boşu boşuna ortamı germişti. Ne oldu sonuçta? Bozulan aramız 14 senedir hiç düzelmedi. Yeni evlendiğiniz zamanları hatırlayın biraz. Yepyeni bir aileye geliyorsunuz,anlayış bekliyorsunuz ama herkes alınmaya,küsmeye hazır. Stresi olan geline boşu boşuna dert yüklemiş oluyorsunuz. Hiç karışmayın yeni evlenenlere. 1-2 ay sonra düzenleri oturunca değerlendirirsiniz. İşinize gelmezse,hoşunuza gitmezse mesafe koyarsınız olur biter. Şimdi sorun çıkartan siz olmayın.

Biz sileriz dedikten sonra israr etmemliyizdinz bence peki siz bilirsinz diyip kenara cekilmeliydinz. Dugune gidin bence esinizin yaninda olun ama istemiyorsaniz dugunden sonra ne evine gider ne de evinize davet edersiniz mesafe koyun fazla samimi olmayin

Böyle şeylere eminim kv gel diye zorlamıştır. Bi yakınımda da aynı olay olmuştu. Kıza gel gelmezsen çekemiyor kıskanıyor sanıyor diyecekler diye götürdüler

Orda elti adayı aynen bunu yapmıştı.

Benimkinde ben kizkardesim annem eşim kv, 5 görümce, gorumcelerin kizlari. eşimin teyzesi. Ben anlamadim niye o kadar toplandılar. Ama yatak odasını ben'e kardeşim dizdik. Gerisini hatirlamiyorum :D herkes bi yerdeydi :D

Ben görünce şok oldum ama kimseye sen niye geldin diyemedim. Denmez yani. Mesela yaşlı olsa otur yorulma denir. Sizi oraya götüren kv bu olaya ne dedi peki? Kayın abisine bir şey demedi mi? Yerinde olsam düğününe de gitmem. Eşim giderse gitsin. Soran herkese de bana böyle davrandığı için gitmedim derim. Onun yüzünden canımı da sıkmam. Amann sanki gitmesen evlenemeyecek mi?

Bence kuyruk acilari varmis senden cikarmis, hem eltinin ablasina mi dusmus sana laf soylemek..
Bunun icin de dugune gitmemek abes olur yani.. peki eltin bisiy demedi mi?

Bence kuyruk acilari varmis senden cikarmis, hem eltinin ablasina mi dusmus sana laf soylemek..
Bunun icin de dugune gitmemek abes olur yani.. peki eltin bisiy demedi mi?
Demedi kimse ses cikarmadi ben gidince ne oldu bilmiyorum ama o da ablasi kadar suclu bence cunku bi dur abla demeliydi sonucta onlar icin gittik oraya istemiyorlarsa nazikce adetlerini anlatabilirlerdi

Dediğim gibi ters konuşmamalıydı. Siz ısrar edince sinirlenip kendini tutamamış olabilir. Siz kırıldığınızı belli ettiyseniz artık onun yapması gereken gönlünüzü almak. Öyle bir şey olmazsa da herkese size verdiği değer kadar değer verirsiniz.

Sen gelip burda benim dedikodumu mu yapıyosun he?

Elti ADAYIN!
Eger sensen sabah elimi skmaman hicbirsey yokken benimle konusmaman iki sohbet etmemen bunlara benim esim icin katlanmam her defasinda belki iyi olur diye yanasmami giremeyip bir de buraya yaziyorsan artik bardak tasti biraz saygi rica ediyorum sevmek ziru da degilsin ama saygi onemli esine deger veriyorsan tabii ki,o davranistan sinra iyi niyetinizi gormem gerek yoksa bendeki cabalar bitti bu sondu.

Ayrica dedikodu degil uzuntumu paylasiyorum yaptiginiz saygisizligin sokundayiz ailecek..biz de ceyiz serdik ama kimseyi kirmadik.

Demedi kimse ses cikarmadi ben gidince ne oldu bilmiyorum ama o da ablasi kadar suclu bence cunku bi dur abla demeliydi sonucta onlar icin gittik oraya istemiyorlarsa nazikce adetlerini anlatabilirlerdi
Simdi o da ablasi ona da bisiy diyemedi belki yaninda. Hadi o diyemedi orda buyuk biri de mi yoktu agzinin payini verecek.. her yerde boyle patavatsizlar olur o ayri da senin aglaman hem de hungur hungur aglaman gereksiz olmus neyse rahatlamissindir.. dugune git tabi ki esinin yaninda kugu gibi dolan.. sonrasina da eltinin davranislarina gore yon verirsin derim.

Eger sensen sabah elimi skmaman hicbirsey yokken benimle konusmaman iki sohbet etmemen bunlara benim esim icin katlanmam her defasinda belki iyi olur diye yanasmami giremeyip bir de buraya yaziyorsan artik bardak tasti biraz saygi rica ediyorum sevmek ziru da degilsin ama saygi onemli esine deger veriyorsan tabii ki,o davranistan sinra iyi niyetinizi gormem gerek yoksa bendeki cabalar bitti bu sondu.
:KK70::KK70:

Bence bu olay kovulma filan değil abartmayın.Ayrıca bu kadar yerleştirme olayını niye aceleye getiriyorsunuz ki daha yatak odasındalarken hemen bir an önce mutfağı yerleştirme gayretiniz yanlış olmus belki insanlar sırayla yapacaklar.Ayrıca düğüne gidin eşinizle oynayında öyle herşeyi büyütmeyin

Merhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti

Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi

Elti:biz silcez,siz yorulmayin

Ben:KK43:yakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen

Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk:KK43:
Amaaaaan ne diye Canını sıkıyorsun kız bir günlük 2 günlük görüşme olamayacak uzun yıllar görüşülecek ablasıyla değil belki ama eltinle bu yüzden düğüne de git ama komşunun düğününe gider gibi, misafirliğe gittiğinde elini bişeye sürme evine geldiğinde mutfağına bile sokma zahmet etmeyin ben hazırlamıştım de yaptıklarından utanır zaten kendisi açar konuyu ilerde özür diler dilemese bile elti kim ki ablasına Çan'ımı sıkayım ayol dı dımın dı dısı :)

Back
X