Eltiniz size böyle davransa ne yapardınız ?

Tabiki kocan seni tercih edecek başlarım öyle eltiye. Allahtan eltim yok

tövbeler olsunnnnn.nasıllll yaniiiii şokkk

bazı eltiler kayınlarını da koca gibi görüyorlar galiba ''kardeş'' veya ''arkadaş'' ayağına yatıp. genellikde bu huylarıda yeni gelinler geldiğinde ortaya çıkıyor. aile derseniz evlatlarım iyi geçiniyor diye bakıyorlar olaya. erkek de aaa yengem üstüme titriyor diyor. ama nedense yeni gelen gelinleri çekemiyorlar. kaynını kardeş gibi görüyorsan nedir yeni gelinle alıp veremediğin...........

Evlerden ırak olsun böyle tipler! Sakın barışmayın. Sen tercihini yaptın ne demek? Onumu tercih etmeliydi eşin yani. Kocamı öpecek beni öpmeyecek ha! Gerçekten onu mahvederim.
Benim eltim bunun çeyreği kadar bile değil, kv demin karışmadığı şeylere karıştığı, aşırı meraklı olduğu ve herşeyime abuk sabuk yorumlar yaptığı için mümkün olduğunca az bir araya geliyorum.
Seninki gibi olsa evimede sokmazdım.
Böyle salak eltiler yüzünden kardeşler de kuzenler de birbirinden uzak yaşıyor. Ne gerek var. İsterim ki çocuğum amcasıyla, onun çocuklarıyla daha yakın olsun. Ama olamıyor malesef.
Niye bu kadar salaksınız bazı eltiler :)

Tercihini yaptın derken?
Onu mu seçmesi gerekiyormuş eşinin?
Eltin ya çok dengesiz ya da eşinde gözü var.

Ne demek kocana tercihi yaptın demek yaa ..
Kocası yok mu eltinin bi terbiye versin karısına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…