Eşimin lafını kastediyo yani onunla konuştuğu şeyleriHangi lafını derken sizin mi eşinizin mi lafıni kastediyor
Şekerim ben şu kiraya çıkayım başka bişey istemiyorum kaynanamla yapamam gerçek bi kaynana paçayı kurtarsam arayada biraz mesafe tamam yoksa benden çıkmazDemekki ona güvenme diye boşa dememişiz..kaynananla kötü olma onun yüzünden benden sana tavsiye.
Eşine karşı tavrını koy,kesinlikle barışmanı istemiyorum bende barışmıyorum de aslada evine sokma o kadını sende gitme..eşin kardeşiyle görüşmek isterse görüşsün o kadinla barismasin aslaSen ortalığı karistiriyon dedi eltimde ben hangi lafını kime söylemişim de ortalığı karıştırdım dedi
Bu tartışmanın lafların altından başka şeyler çıkacak azıcık deşersenizEsi
Eşimin lafını kastediyo yani onunla konuştuğu şeyleri
Ben ilk önyargıyla yaklaştım sanirim biraz kusura bakma fakat tam bilmiyorum kaynanani simdi anlattigina göre iyi bir insan ev almis sizi düşünmüş vs vs ama dışı seni yakar içi beni hesabı.iyi biri degilse kiraya çık mutlakaŞekerim ben şu kiraya çıkayım başka bişey istemiyorum kaynanamla yapamam gerçek bi kaynana paçayı kurtarsam arayada biraz mesafe tamam yoksa benden çıkmaz
Benimde aklimdan o gecti ama ismi aklima gelmemisti, hay aklinla bi yasa... Diger sayfalarida bi okuyum...
Aynen o ne ya oyleBu tartışmanın lafların altından başka şeyler çıkacak azıcık deşerseniz
Bu basit bi elti çekememezliği değil gibi geldi bana
Est. Olurmu sonuçta birbirimizi tanımıyoruz yasadıklarımızı bilmiyoruz tam anlamıyla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve bu bence güzel birsey iyki varsınız kafam rahatladıBen ilk önyargıyla yaklaştım sanirim biraz kusura bakma fakat tam bilmiyorum kaynanani simdi anlattigina göre iyi bir insan ev almis sizi düşünmüş vs vs ama dışı seni yakar içi beni hesabı.iyi biri degilse kiraya çık mutlaka
Eşiniz hiçbir konuda eltinize ters düşecek birşey söyleyemiyorBizi daha önce barışmak için eve cagirmislardi abimdir büyüğümdur dedi gittik olayı anlattık abi de kavga nedenlerini bi kenara koydu karısı ne dediyse onu tekrarladi yani ne demişte kime ne laf soylemiste ortalığı karistirmis esimde demedi senin karın benim karimi bana kotuluyo kıskançlık yapıyo kapıyı çarpıp cikmistik
Umarim istediginiz gibi olur hersey..hic üzülmeyin sonradan üzülceginize simdi netleştirin bazı şeyleri..dedigim gibi eltinizede güvenmeyin simdi size destek olur yarin öbür gün bisey olunca aradan çekilir kaynanada senin eve damlar ondan sonra..evini tut eşyanı aldir yapamicaksada nışanlın ertele derim ben tavrin net olursa o da yapmak zorunda kalir diye dusunuyorum..erkek kismini fazla rahata alistirmican sorumlulugunu bilmesi lazim..sonra kavga cikinca evde erkekler amann neyi paylasamiyonuz kavga etmeyin diyolar cekiliveriyolar kenara ondan sonrada elti,kaynana,görümce,gelin birbirine giriyo herkesEst. Olurmu sonuçta birbirimizi tanımıyoruz yasadıklarımızı bilmiyoruz tam anlamıyla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve bu bence güzel birsey iyki varsınız kafam rahatladı
Güler geçer içine de bade koyardım4 eltiyiz biri var ki düşman başına eve gelir giderdi kapıda karşılardık sadece kocami öperdi kV kb yanında espiri yapiyom adi altinda kötü gelin diye laf sokardi beni her fırsatta eşime kötülerdi esime bunun hareketleri normal değil dediğimde biz onla arkadaş gibiydik ondan öle boşver derdi kavga çıkardı şimdi eşimde bende konusmuyoz kavga esnasında eşime sen tercihini ondan yana yaptın tmm sen tercihini yaptın diye bağırdı kocamla barışmak istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum bunun derdi başka bence konuşmadığimiz halde laf sokuyo beni kötülüyo millete ama Allah tan herkes kimin ne olduğunu biliyo ben bununla nasıl baş edebilirim ?
eltim bana laf taşıdı çünkü kaynanasını istemedi bende o evde oturmayı artık istemedim e be oldu olay bende biteceği için hem bem mutlu oldum hem o olsun ben iyi olayımda o kötü bile olsa ben yşne iyiliğini düşünücem kötülükle bişey elde edememUmarim istediginiz gibi olur hersey..hic üzülmeyin sonradan üzülceginize simdi netleştirin bazı şeyleri..dedigim gibi eltinizede güvenmeyin simdi size destek olur yarin öbür gün bisey olunca aradan çekilir kaynanada senin eve damlar ondan sonra..evini tut eşyanı aldir yapamicaksada nışanlın ertele derim ben tavrin net olursa o da yapmak zorunda kalir diye dusunuyorum..erkek kismini fazla rahata alistirmican sorumlulugunu bilmesi lazim..sonra kavga cikinca evde erkekler amann neyi paylasamiyonuz kavga etmeyin diyolar cekiliveriyolar kenara ondan sonrada elti,kaynana,görümce,gelin birbirine giriyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?