Eltinizin sizi sinir eden gıcık eden sözleri ve davranışları neler ?

Beni sınır edecek davranışı veya sözü olamaz. Seni sinir ediyor sanırım.

Eltimle yan yana gelmeyeli seneler oldu. Ama en son görüştüğümüzde bana kalmaya gelmişlerdi. Bir Ramazan ayıydı.
1. Size ramazanda para biriktirmeye geldim.
2. Alisveris yapacağımızda kendi istediği markaları söyler onlari almami isterdi.
3. Arkadaşlarla ramazan yemeğinde bir araya geldiğimizde.
-Ben sizi cebimden cikaririm.
-arkadasima ben sende daha genç duruyorum.
- evde 4 oda var ben çocuklara bakarım siz kocalarınızı alin gidin odalara.
-benim buyuk oğlan daha küçük o zamanlar. Balkon ışığını yaktı söndürdü bi kac kere. Ayy karşı inşaatta adamlar sinyal verdiğimizi sanacak gelecekler kapıya demisti.
Bu kadarı yeter galiba sinir olmaya

evimde misafirken,melemen yapmıştım kahvaltıya bu ne biçim melemen dedi eşim de beğenmiyorsan kalk kendin yap dedi(onlar yumurtasını ayrı pişirip koyuyolarmış içine ben direk koymuştum)
dolma yaptım, bizim dolmalar daha güzel dedi .en önemlisi arkamdan eşime bu kız bizim ailemize göre değil demiş 😖
tabi bunlar yaptığı en hafif şeyler.kp kv ye iftira görümceme küfürler,ortalık karıştırmaca velhasıl tüm aile görüşmüyor bu eltimle

bir eltim daha var kendi halinde biri. onla iyi anlaşırız

Bir yerlere gezmeye gideriz ya arar ya da denk geldiğimizde sizde geziyosunuz haa diye alttan alttan laf sokar ben bişey aldiğimda benim eşim almiyo seninki aliyo diye imali imali konuşur ben kuaföre gittiğimde ben gidemiyorum sen gidiyosun senin kocan götürüyor der ben temizlik yaparken ay yoruldum derim daha bunlar neki dahada yorulcaksin diye dik dik konuşur ay bunaldim daha neler neler

Yok çok severim kendisini biz okey oynarken o benim minik oğluma baktı🤗

Back
X