• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltisinden çeken bayanlar var mı

sahra_211283

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
490
159
123
2.5 yıldır evliyim ve nişanlandığımdan beri eltimin kıskançlıkları ve fitneliklerinden bıktım artık en son yaptığı beni çileden çıkardı 1.5 aylık hamileyim duyduğunda hiç sevinmedi ve dün öğrendim ki bana inat olsun diye o da hamile kalmış paylaşmak istedim siz de de varmı böyle durumlar

bazı kadınları anlamıyorum

eltiden çekmek nedir?

elti dediğinle evin ayrı kapın ayrı...

dövdü mü hayır sövdü mü hayır?

kendinize ekşın aramayın...

siz hamile kaldınız diye sevinmek zorunda değil hiç kimse...

Allah size anne olmak gibi güzel bi sıfat bahşetmiş ne diye şişiriyorsunuz kendinizi...

kadının hamile kalmasına bile sinirlenmişsiniz..hey Allahım....

"inat olsun diye hamile kalmış" bu kadar kolay yani? ne yaşadığınızı bilemem ama siz bu düşüncelerdeyseniz eltinizin de sizden çekeceği var bence! biri hamile kalınca diğeri kalmayacak diye bir kural mı var? yapmayın,hayatınızı böyle ufak çekişmelerle heba etmeyin.

Nası ya hamile kalmak çocuk yetiştirmek o kadar kolaysa hepimiz inatla çocuk sahibi oluverirdik. Bakın buradaki başlıklara insanlar hamile kalabilmek için ardından çocuk yetiştirebilmek için ne kadar uğraşıyorlar, eltimi kıskandırıcam diye bir çocuğun sorumluluğunu almayı hangi salak kabul eder durup dururken. Belli ki çocuk istiyorlarmış yapmışlar. Ne güzel iki kuzen beraber büyür, akraba ziyaretlerinde yaşıt oynayacak çocuklar olur diye düşüneceğinize neler düşünüyorsunuz.

sen 1.5 aylık gebeysen zaten yeni öğrendin değil mi? bunu eltine söyledin, o da kıskandı diyelim ondan yaptılar çocuğu(öyle ha deyince de oldu) şu anda bilmiyor olmanız lazımdı, aranızın en az 1 ay olması lazım çünkü.

Oda birşeymi? Benim hamile eltim diğer eltimin yeni hamileliğimi kıskandı, üstüne bi daha hamile kaldı...

O da bisey mi, benim halam da aynısını yaptı, annem hamile diye elini ise süremeyecek ya, onun ne eksigi vardı annemden? :ssz::1:

Son düzenleme:
Bazı aileler vardır, evim ayrı kapım ayrı cinsten olan, ama bazı aileler de vardır ki hep ic ice böööö dedirtecek cinsten yasamaktan hoslanan..
Tabii kıskanclık dünya' ya bebek getirecek kadar cahilce olabilir mi? Onu bilemem..
Bazı kadınlar da kendini makine gibi görür, bakabilmek, yetistirebilmek nedir? Hic düsünmez..
Allah rızkını verir der gecer.. :ssz:

Eşimle ikinci çocuk için karar verdik,korunmayı bıraktık ama hiç sorun olmamasına rağmen altı ay sonra hamile kaldım.bu arada kaynım evlendi,eltim benden önce hamile kaldı.ne yapsaydım,eltim kıskandığımı düşünür diye vaz mı geçseydim,ya da aldırsa mıydım? Ne kadar saçma,basit düśünceler ya

2.5 yıldır evliyim ve nişanlandığımdan beri eltimin kıskançlıkları ve fitneliklerinden bıktım artık en son yaptığı beni çileden çıkardı 1.5 aylık hamileyim duyduğunda hiç sevinmedi ve dün öğrendim ki bana inat olsun diye o da hamile kalmış paylaşmak istedim siz de de varmı böyle durumlar

Benim eşimin kuzeni de 4 aylık falan hamileyken eltisi de 15 gün sonra falan hamile olduğunu söylemiş. Bazıları 3 ay dolmadan söylemez nazar değer diye. Neyse herkes yeni hamile kaldı falan sandı. Kuzeni de kıskandığından hamile kaldı falan dedi. Sonradan öğrendik ki aralarında 15 gün varmış. Kıskansa 1 günde çocuk yapacak değil ya. Önceden planlamışlar ve 3 ayı dolduktan sonra söylemeyi uygun görmüşler. Bu çocuk işleri kıskançlıkla ilgisi falan olmaz. Kimse kıskandığından hadi çocuk yapalım demez.

Çocuk öyle kıskançlıkla,gaza gelmeyle yapılacak bişey değil... eltinizin böyle düşünerek hamile kaldığını düşünmeyiniz...sizde hamilesiniz sonuçta ve eltinizle ilgili böyle şeyler konuşarak ve zikrederek gıybet ediyorsunuz..Sizde muhakkak bilirsiniz ki gıybet haramdır...

of of benimki kıskançliktan fitnelikten geberiyo her bir şeyi bana eşime görümceme idda bıktık valla Allahtan şımarık bi oglu oldugu için çoçouk düşünmüyo yokksa iddayla oda hamile kalır dı .s

Back
X