• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltisinden çeken bayanlar var mı

neden ikinci çocuğa cesaret edemediğimizi buldum :) ne eltim var ne görümcem bizi gaza getircek...

yav konu sahibi siz öğretmensiniz yani EĞİTİMCİSİNİZ!!! fakat yazdıklarınız,düşünceleriniz gerçekten beni şaşırttı.

bu kadar sığ düşünüyor olamazsınız.eltiniz son bir ay içinde korunmadıysa şayet bir gün denk gelmiştir.

lütfen basitleşmeyin,eltiniz sizi kıskanıyormu bilmiyorum ama siz eltinize iyice takmışsınız!!!

hamileliğinize odaklanın,bebeğinize ne isim koyacaksınız falan bunları düşünün.kimin ne harcadığı ne kazandığı ne yediği içtiği

sizi ilgilendirmesin.

bir de lütfen çaktırmadan çaktırmadan hamile bir kadına ah etmeyin döner dolaşır sizi bulur!!!

diyorsunuz ki eltiniz son bir ay korunmadıysa kadın sadece birgün korunmamış ya bu kadar ballı işte ben ona niye ah edeyim ki Allahından bulsun eğer ki içinde kötülük varsa ki kimin içinde varsa Allah büyük nede olsa herşeyi görür değil mi

Böyle bir şeyi bende yaşadığım için katılıyorum arkadaşa yıllarca tüp bebek için uğraştım testin pozitif olduğunu öğrendiğimde sevinmedi bile eltim
birde birikte yaşıyoruz kaynanamlar eltimler falan aradan 2 gün geçti apar topar hastaneye gitti eltim hemde yüzüme söyleyerek bende bir dr görüneyim bakayım hamile kalabiliyomuyum bu ay diye yumurtlama günü için Allahın taktidiri ben yıllarca uğraştım o bir ay bile sürmedi birde 3. çocuğu görsen herşeyi zehir etti bana ben küçüğüm diye hamileyken onun hamilelik nazını çektim dokuz ay son güne kadar ayaktaydım.Şimdi doğum yaptım 20 gün oldu sezeryanla 2 haftada ayaklanmak zorunda kaldım o erken doğum yaptığı için arada 10 gün var şimdi ona hizmet ediyorum mecburen kaynanam yaşlı olduğu için ben koşturuyorum.
yani böyle birşey var aşağılık kompleksli insanlar var benim eltim gibi ne alsam aynısını alır aynı evde sanki belediye dağıtmış gibi aynı giyiniriz ve bundan hiç gocunmaz allahtan ona akıl fikir diliyorum.

Simdi benim kafam karisti. siz henuz 1.5 aylik hamile iseniz eltiniz kac aylik hamile? Yani en az 1 ay 1 hafta filan gecmeden hamilelik testte filan cikmaz da o bakimdan.. Siz hamile oldugunuzu ne zaman ogrendiniz ve haberi verdiniz de o hamile kaldi o gun, sonra da testte hamileligi onaylandi? Yani en az iki bucuk aylik filan hamile olmaniz gerekiyor ki onun da hamileligi testte cikabilsin, valla kafam karisti. :53:

:25:
evet haklısın ben de dün aynen öyle yaptım uzun aradan sonra eltimle bir araya geldik hiç lafını bile açmadım hiçbirşey yokmuş gibi davrandım baktı duramadı kendisi konuyu açtı aslında biz çocuk istemiyorduk kazara oldu hatta ne zaman olduğunu bile söyledi benim hamile olduğumu öğrendiğim günmüş ağzıyla düştü yani ben yine birşey demedim iyice kudurdu hiç oralı bile olmadım yani ne hali varsa görsün Allah büyük...

Hamile kaldıysa kaldı yaa napalım yani..Yok köyden inmiş yok ev hanımıymış nolmuş yani ev hanımı olduysa sen öğretmen oldun da amerikayı baştan mı keşfettin bu kadar kibir bu kadar böbürlenme niye.Hem kendinden aşağıda görüyosun hem ilgi ikiye bölündü diye asıl sen kıskançlık yapıyosun hem de bi başkası hakkında ileri geri konuşuyosun.bence sen de bu kadar aşağılık kompleksli bi ruh halin varken o bebeği nasıl büyüteceksin onu düşün hee bana kalırsa kilosunu falan her hafta sor böylelikle senin ki aşağı da kalmamış olur önlemini alırsın hey yarabbim sen bu insanları sırayla mı veriyosun yaaaa çok kızdım biz de çocuk sahibi olalım diye çırpınalım :25: :25:Sormamışmış etmemişmiş aman ne büyük meziyet ....

kaynanayı anlarım. hadi görümcede bi nebze onuda bazen anlarım. yahu eltide kimmişte takıcam. adam olsun geçinsin geinmeye niyeti yoksa ne hali varsa görsün. yok beni kızkandırıcak kimisi var laf sokacak veririm azının payını kapatır çenesini. öle ben önce evlendim büyük gelinim bilmem ne hiç gelemem. ne bu be önce gelen yermi kapıyo bide bu var millette son gelin ilk geline hürmet edermiş. yok öyle yağma.
gerçi benim eltimle sorun olmadı ama olsada hiiiç umursamam. adam yerinede koymam kudursun dursun. sen niye kendini tüketiyosun onu anlamadım kadın seni kıskanıyomuş birde onun içinde kopan fırtınayı düşün :). ama kimse kısakndığı için çocuk yapmaz diyede düşünüyorum eğer o nedenle yaptığı kesinse uzak dur o kadından kesin ruh sağlığı bozuk demektir.

cnm boşver hamile kaldıysa kaldı sen kendi hamileliğine bak sen sevin başkası sevinmesin:34: bende çook çektim eltiden hala da çekiyorum ama hep güler yüzlü arkadaşça davranıyorum çünkü biliyorum ki değişmeyecek anneler gününden çook çook önce kvdeme ketıl almıştım ihtiyacı vardı istiyordu alacam diyordu süpriz yapıp ben aldım ağzını aramak için çaycı al hem su ısıtırsın hem çay yaparsın demiştim gerek yok su ısıtsa yeter bana demişti bende sadece ketıl almıştım onun bu sözüne karşılık. bu anneler günündede eltim eşine çaycı aldırmış bi gördüm şok oldum dünde kvdemlerdeydik benim ketıl kutusuna kaldırılmış çaycı tezgahtaydı gülermisin ağlarmısın kadın belki 2-3 senedir ketılsız ben alınınca kıymete bindi:9::9:boşver cnm sıkma canını hamilesin bebeğini düşün gerisi boşşşş:34:

Back
X