Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel değil demişsin de
kocası beğenmiş almış sen beğensen ne beğenmesen ne olur
bence iyi yapıyor uzak durup soğuk davranmakla herkesle samimi olunmamalı![]()
[ı]slm kızlar be 21 yaşında 1 kızı olan bir bayanım...benim 1 tane eltim var ama böyle elti olma olsun...buz dolabı cinslerindenn...kıskanç mı kıskanç kendi 31 yaşında ve güzel değill...belki beni kıskandığından yada çekemediğinden hiç anlaşamayız..ben eşim için ara sıra yağcılıkyapıp sohbet etmeye yeltenirim ama yok anam bunda sohbet edecek kabiliyet yokkk...şu an aramız iyi değil...az tartışmışızz...inanırmısınız 2 sene nişanlı kaldı ben ondan önce evlendim 2 sene sonra telefon numarasını alabildim okadar yaniii...ayyy fıttırıyorum onu görünce ama aileden diye hep karşılaşıyoruz ama onu görünce sinirleniyorum elimde değil...ne yapıyımmmmm?????fikriniz ne kızlarrrrr????benim yaşadığımı yaşıyan varmııı?????[/ı]
[ı]slm kızlar be 21 yaşında 1 kızı olan bir bayanım...benim 1 tane eltim var ama böyle elti olma olsun...buz dolabı cinslerindenn...kıskanç mı kıskanç kendi 31 yaşında ve güzel değill...belki beni kıskandığından yada çekemediğinden hiç anlaşamayız..ben eşim için ara sıra yağcılıkyapıp sohbet etmeye yeltenirim ama yok anam bunda sohbet edecek kabiliyet yokkk...şu an aramız iyi değil...az tartışmışızz...inanırmısınız 2 sene nişanlı kaldı ben ondan önce evlendim 2 sene sonra telefon numarasını alabildim okadar yaniii...ayyy fıttırıyorum onu görünce ama aileden diye hep karşılaşıyoruz ama onu görünce sinirleniyorum elimde değil...ne yapıyımmmmm?????fikriniz ne kızlarrrrr????benim yaşadığımı yaşıyan varmııı?????[/ı]
sohbet etmek için yağcılık yapıyosun yine de yüz vermiyo, numaranı almaya bile gerek duymamış çünkü paylaşıcak bişeyiniz oldugunu düşünmüyo, sizi dengi olarak görmüyo(illaki olumsuz anlamda düşünmeyin bunu) bence hepsi bu. benim de eltim 38 yaşında ben 21
güzel mi derseniz, bu beni ilgilendirmez beğenen beğenip almış, bana ne ki? bizim de aramız çok iyi değil ama ben hiç yok çirkin yok buzdolabı gibi yok beni kıskanıyo diye düşünmedim, benzer yönlerimiz cok az, zaten yaş farkı var sizde de var. zihniyet farkı var. o bana sacma geliyo ama onu eleştirmiyorum cünkü biliyorum ki ben de ona cok normal gelmiyorum
insanların zevkleri, düşünceleri vs farklı olabilir, önemli olan işte bunu anlamak ve herkesin fikrine saygı duymaktır yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?
yukarda başka mesajımda var, ama ben hala kıskanıyo demiyorum, koskoca kadının işi gücü yok bütün gün beni düşünüp hasetinden çatlicak mı? umrunda oldugumu bile sanmıyorum.
Yaradilani severim yaradandan oturu...Bos verin,herseyi bir kenara birakin simdi Allah icin sevin eltinizi,o size sogukmu sizde merhaba,merhaba birakin neden ustune dusuyorsunuzki....![]()