• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisinden nefret edenler

yorumlarınız çok garip, daha çok eltisi olmayanlar yorum yapmış anlaşılan,
şimödiki aklım olsa tek evin tek oğluyla evlenirdim, büyükler ayrım yapıyorsa insanlar birbirinden soğuyor

benim eltimle aramda 17 yaş var ve ben zaten 21 yaşındayım nerdeyse 2 katım...
kaynanam ikimize de parfüm almış, bana görümceminkinden almış görümcem de 18 yaşında
eltime de daha onun yaşına uycak bişey almış
eltimin tepkisi şu: cemreyle kendi kızını bir tutuyo, beni onlardan ayırıyo beni küçük görüyo
ama bu kadar sacmalayn bi insan benim umrumda mı?
yooo

güzel değil demişsin de
kocası beğenmiş almış sen beğensen ne beğenmesen ne olur:24:
bence iyi yapıyor uzak durup soğuk davranmakla herkesle samimi olunmamalı:46:

güzel değil demişsin de
kocası beğenmiş almış sen beğensen ne beğenmesen ne olur:24:
bence iyi yapıyor uzak durup soğuk davranmakla herkesle samimi olunmamalı:46:

bence de... bu yaşımıza kadar eltiyle mi yaşadık? onun sevgisine dostluğuna mı bel bağladık?
hayır... neden şimdi can ciğer olmaya çalışıyolar ki anlamıyorum. çok mu ihtiyacımız var onlara? bundan önce yoktu hayatımda, şimdi de yok.
görünce tabi konuşuyorum, arada gelirler falan tabiki saygısızlık etmem ama, daha fazlası gereksiz...

[ı]slm kızlar be 21 yaşında 1 kızı olan bir bayanım...benim 1 tane eltim var ama böyle elti olma olsun...buz dolabı cinslerindenn...kıskanç mı kıskanç kendi 31 yaşında ve güzel değill...belki beni kıskandığından yada çekemediğinden hiç anlaşamayız..ben eşim için ara sıra yağcılıkyapıp sohbet etmeye yeltenirim ama yok anam bunda sohbet edecek kabiliyet yokkk...şu an aramız iyi değil...az tartışmışızz...inanırmısınız 2 sene nişanlı kaldı ben ondan önce evlendim 2 sene sonra telefon numarasını alabildim okadar yaniii...ayyy fıttırıyorum onu görünce ama aileden diye hep karşılaşıyoruz ama onu görünce sinirleniyorum elimde değil...ne yapıyımmmmm?????fikriniz ne kızlarrrrr????benim yaşadığımı yaşıyan varmııı?????[/ı]

kusura bakma canım ama ondan önce sende de kıskançlık kokusu sezdim...söze bakar mısınız"31 yaşında ve güzel değil" unutma herkesi Allah yarattı; böyle durumlarda bir söz vardır o aklıma geldi "ne o yaratıcısını mı beğenmedin?"sen demekki güzelim diye havalardasın sanırım ki kız da haklı olarak konuşmak istemiyor...bak daha yaşın çok küçük çok toysun..sana karşı açıkça aksi bir tutumu- sözü oldu mu ?ortada hiç bir söz yokken laf mı soktu?o zaman sinir olmaya hakkın var; ama telefon numarasını zor almışsın o 31 yaşında ve güzel değil diye sinirlenmen çok saçma...sevmiyorsan samimi olmazsın olur biter..ben de eltime samimi davrandım o hep açık arama derdindeydi.evine gidince surat yapar.kayınvalideme beni kötüler..ama çok şükür Allah doğrulardan yana şimdi eşim de kayınvalidemler de onun nasıl fesat ve kıskanç olduğunu anladı.. bu yüzden sen de "doğru" ol Allah hep yanında olur..gereksiz sinir ve kıskançlık sana yakışmıyor.

Son düzenleme:
eltim yok ama eşimin kardeşi de kardeşinin kız arkadaşı da çok tatlıya benziyorlar, ne diyeyim allah sabır versin, ben de hep eltilerden şikayetler duydum bugüne kadar, umarım benim öyle olmaz, yani olmaz gibi duruyor, sabırlar

benım eltıcanım cok ıyı wala pek ıyı anlasırım kendısyle eltı gıbı deılde arkads gıbıyız bız ınsallah herkes bızım gıbı olur

Canım sen iyi düşün kıskanıyor diye düşünme sıcak davran bi araya gelince abla kız bi kahve içsek ya de gülerek bi kazak al sana yakışır diye düşündümde bi arkadaşının evine davet et mesela seni merak ediyodu birlikte gidelim de bunun gibi şeylerle sıcaklık sağlarsın oda sana yanlış yaptığını anlar her insanın sevilcek bi yanı vardır bende sözlüyüm eltimi tanımıyorum henüz şehirdışında onlar hastaydı aradım sizli bizli konuştu ben canımlı cevap verdim takı için sorun çıkarıyomuş ona daha fazla alınmayacak diyormuş sözlüm anlatıyor haklı diyorum aynısı olmalı ona ne yapıldıysa banada o olmalı ayrım yapılmamalı onun dediklerini bana yetiştirme diye kızıyorum sözlüme aramızı bozamazsın biz gidip gelicez eltimle samimi olucaz kıskanma bizi diyorum önyargılı bakma içine girmeden tanıyamayız birazda kendinde ara iğneyi çevir kendine batır çuvaldızı eltine batır umarım birbirinizi seversiniz ailesiniz siz kim nederse desin bi ömür yüzyüze bakılacak

[ı]slm kızlar be 21 yaşında 1 kızı olan bir bayanım...benim 1 tane eltim var ama böyle elti olma olsun...buz dolabı cinslerindenn...kıskanç mı kıskanç kendi 31 yaşında ve güzel değill...belki beni kıskandığından yada çekemediğinden hiç anlaşamayız..ben eşim için ara sıra yağcılıkyapıp sohbet etmeye yeltenirim ama yok anam bunda sohbet edecek kabiliyet yokkk...şu an aramız iyi değil...az tartışmışızz...inanırmısınız 2 sene nişanlı kaldı ben ondan önce evlendim 2 sene sonra telefon numarasını alabildim okadar yaniii...ayyy fıttırıyorum onu görünce ama aileden diye hep karşılaşıyoruz ama onu görünce sinirleniyorum elimde değil...ne yapıyımmmmm?????fikriniz ne kızlarrrrr????benim yaşadığımı yaşıyan varmııı?????[/ı]

Gördüğünüzde sinirlendiğiniz bir insanın neden size sıcak davranmasını istiyorsunuz, hiç anlamadım..
Hem zaten güzel de değilmiş, 31 yaşındaymış, zaten yaşlanmış..
2 sene de nişanlı kalmış, ne fena..
Boşverin, muhatap olmayın böyle çirkin, yaşlı ve 2 sene nişanlı kalan kadınlarla..:27:

sohbet etmek için yağcılık yapıyosun yine de yüz vermiyo, numaranı almaya bile gerek duymamış çünkü paylaşıcak bişeyiniz oldugunu düşünmüyo, sizi dengi olarak görmüyo(illaki olumsuz anlamda düşünmeyin bunu) bence hepsi bu. benim de eltim 38 yaşında ben 21
güzel mi derseniz, bu beni ilgilendirmez beğenen beğenip almış, bana ne ki? bizim de aramız çok iyi değil ama ben hiç yok çirkin yok buzdolabı gibi yok beni kıskanıyo diye düşünmedim, benzer yönlerimiz cok az, zaten yaş farkı var sizde de var. zihniyet farkı var. o bana sacma geliyo ama onu eleştirmiyorum cünkü biliyorum ki ben de ona cok normal gelmiyorum
insanların zevkleri, düşünceleri vs farklı olabilir, önemli olan işte bunu anlamak ve herkesin fikrine saygı duymaktır yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?
yukarda başka mesajımda var, ama ben hala kıskanıyo demiyorum, koskoca kadının işi gücü yok bütün gün beni düşünüp hasetinden çatlicak mı? umrunda oldugumu bile sanmıyorum.

sohbet etmek için yağcılık yapıyosun yine de yüz vermiyo, numaranı almaya bile gerek duymamış çünkü paylaşıcak bişeyiniz oldugunu düşünmüyo, sizi dengi olarak görmüyo(illaki olumsuz anlamda düşünmeyin bunu) bence hepsi bu. benim de eltim 38 yaşında ben 21
güzel mi derseniz, bu beni ilgilendirmez beğenen beğenip almış, bana ne ki? bizim de aramız çok iyi değil ama ben hiç yok çirkin yok buzdolabı gibi yok beni kıskanıyo diye düşünmedim, benzer yönlerimiz cok az, zaten yaş farkı var sizde de var. zihniyet farkı var. o bana sacma geliyo ama onu eleştirmiyorum cünkü biliyorum ki ben de ona cok normal gelmiyorum
insanların zevkleri, düşünceleri vs farklı olabilir, önemli olan işte bunu anlamak ve herkesin fikrine saygı duymaktır yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?
yukarda başka mesajımda var, ama ben hala kıskanıyo demiyorum, koskoca kadının işi gücü yok bütün gün beni düşünüp hasetinden çatlicak mı? umrunda oldugumu bile sanmıyorum.

olgunca dusuncelerdesiniz, gerekende bu zaten.. :46:

ben de eltımle hıc anlaşamam içten pazarlıklıdır yuzume guler arkamdan atıp tutar :47: allahtan herkes kımın ne oldugunu bılıyor 30 yaşındakı bı bayan gıbı değil de 5 yasındakı cocuk gıbı davranıyor ve ben ona çok gülüyorum eylendırıyor benı:27::27:

ayy allahım herhalde hiç bi elti benimki gibi olamaz..

nişanlandığım günden beri bana yapmadığı saçmalık kalmadı. bayramlarda herkese şeker tutar baan tutmazdı. herkesle görüşür beni görünce yüzünü burştururdu. bi keresinde unutmam oğlu çok ağlıyodu huysuzdu oda oflamaya başladı. bende daha küçük hep böyle olacak değil ya büyüyünce düzelir dedim. bana verdiği cevap böyle söyleyenlerden de nefret ediyorum. aman çok meraklıydım bende ona sanki.

şimdi 1,5 senedir evliyim sadece 1 kere gittim evlerine ilk evlendiğim zamanda. bir daha görüşmedim yüzünü çok nadir görüyorum. binde bir.
hamile olduğum u bildiği halde hayırlı olsun bile demedi. onun olduğu ortamlarda görümcelerim bebeğimi sevdi o oralı bile olmadı.

kendisi benden 1 yaş küçük aramızda yaş farkıda yok ama işte insan insan olmalıı

benim için kayıp mıı aslaaaaaaaa

Son düzenleme:
ayy bende bir değil iki tane elti var..ikisde birbirinde beter..büyük ağzında hiç bişeyi tutamaz yanına iki üçtanede katar ona buna anlatır...kendisini dünyanın merkezi sanır...hiç bişeyin kısmaz..kıskançlıkta kimse benim büyük eltim kadar değildir...mesala eşim bir gün ona beğendiğim bir gece kıyafetini göstermiş..tupuk bunu alıp kına gecemizde giyecek demiş...kadın aynısı almış ve düğünümde giydi..benim gelinliğimin altına aldığım ayakabının aynısını düğünümden sonra gitti aldı..siz düşünün..ortalığı karıştırı bide ağzını dodura dokdura utanmada millete hesap sorar...kılım kadar sevmem derler ya aynen ole..küçükse; daha onun ne olduğunu pek anlayamadım açıkçası..başka kentte yaşıyolar..ama çok sinisi geliyo..sesiz ama alttan altan iş çeviriyo..ay benimklerde böle annem hep der elti gemisi yürümez die

Kızlar ben de eltilerden şikayetçiyim çok 3 eltiyiz. Ben Yüksek lisans yapıyorum. Diğer ikisi lise mezunu. aramızda ikisiyle de 3 yaş var. Büyük gelin olan çok rahat nişanlımın elini tutuyormuş eskiden bir yere çıktıklarında ben bunu duyunca çok kızmıştım neden bi kadın kocasının kardeşiyle el ele gezsin ki demi ama? Sonra bir oturuyor bacakları açılıyor eğiliyor her yeri meydanda. Sadece benim nişanlıma değil diğerine de aynısını yapıyor mesela gömleğini düzeltmek için pantalonunun içine elini falan sokuyor. :41: Bu Rahatlığı yetmezmiş gibi Ailelerin ilk tanıştığı gün Aİleme ve bana sol elini ters olarak uzattı ki bu çok ayıptır bizde :20: Diğer eltimde oturdu yanıma benimkinin eski sevgililerini anlatmaya başladı. Geçen haziran ayında nişanımız oldu. o ilk tanışmadan sonra nişanlım bir daha ikisiyle de beni muhatap etmedi sağolsun. ama büyük elti nişana da geldi ve yine ne ailemi ne beni ne de nişanlımı tebrik etmedi sadece boy göstermeye geldi. Başkası olsa belki tepki verirdi ama açıkçası nişanlımın tavrını koyup onlarla artık konuşmamasından dolayı ben de bişey söylemeye gerek duymadım. ikisi de anlaşmış sanki bizi ayırmak için. :43: ama istedikleri olmadı ve çok yakında düğünümüz olucak hayırlısıyla :21: Her zaman söylerim Allah herkesin kalbine göre versin.Onlar benim mutluluğumu engellemek için ellerinden geleni yaptılar ama onların mutluluğunun garantisi de yok :80:

Yaradilani severim yaradandan oturu...Bos verin,herseyi bir kenara birakin simdi Allah icin sevin eltinizi,o size sogukmu sizde merhaba,merhaba birakin neden ustune dusuyorsunuzki....:61:

Yaradilani severim yaradandan oturu...Bos verin,herseyi bir kenara birakin simdi Allah icin sevin eltinizi,o size sogukmu sizde merhaba,merhaba birakin neden ustune dusuyorsunuzki....:61:

Cnm açıkçası önceleri iki eltim olduğu için çok seviniyordum. 8 yıldır il dışındayım okul nedeniyle. 4 kişilk yurtlarda kaldım her yıl. TÜrkiye'nin her bölgesinden arkadaşlarım oldu. Zaten iletişim okuduğum için :34: her girdiğim ortamda kolay kaynaşırım. İlk defa hayatımda bu tarz insanlarla karşılaştım. Daha önce karşılaşırız ben bi hareket yaparım ya da bişey söylerim o alınır o zaman tamam derim ama daha ilk karşılaşmada bana yaklaşımlarından dolayı hayal kırıklığına uğradım. Benimkinin sevip sevmemekle alakası yok tamamen şaşkınlık :61:

Eltiler birbirini çok kıyaslıyor. Eşlerinin mesleğini, boyunu posunu, mal varlığını herşeyini..
Oldu da senin eşin bu konulardan birinde kardeşinden (yani eltinin kocasından) üstünse yandın.. O elti iflah olmuyor artık kıskançlıktan..

Back
X