• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisinden nefret edenler

o sizinle muhatap olmuyorsa sizde olmayın. ben sadece kayınvalidemin evinde görüşürüm konuşurum orada kalır. böylesi daha iyidir. birbirimizi üzmeyiz.
şart mı telefonlaşmak görüşmek..

evet canım zaten öyle yapıcam artık

Canım aynı yaştayız ben de 2.5 yıllık evliyim...
Hiç bilmediğim ve tanımadığım bir yere gelin gittim ve benim en iyi arkadaşım eltim oldu...
Bana ablalık etti. Şimdi uzakta ama telefon açar saatlerce konuşurum çok seviyorum...
10 ay önce bir eltim daha oldu onu da seviyorum ama diğeri kadar değil...

Senin sorununa gelince eltin diye illa vıcık vıcık olmak zorunda değilsin. Mesafeli davran sen de. Mecbur kalmadıkça konuşma...
Tabi eşinin hatrı için de merhabayı kesme...

ahhh keşke benimde böyle bir eltim olsaaa ilk baştan iyi başlamışsa iyi gider üzülme bizimki baştan kötü başladı konu çekememezlikkkk...

Kadının yapısı o demek ki. Güzellikle de alakalı bir durum degil bu bence neden güzel olmadıgını söylüyorsunuz ? Güzelliginizden mi kıskanıyor yani sizi. İlginc ..CADIARZU

Hadi diyelim kıskanıyor konusmayın uzak durun madem sizinle konusmak istemeyen, kıskanan birine neden yagcılık yapıyorsunuz ki, ne gerek var allah askınıza. Gerektigi kadar görüsün yeter. Hem ben nefretlik bir durum göremedim ayrıca.:delphin:

canım güzellik konusunu hep dile getiriyor o yüzden öyle yazdımm...yanii sen işte güzelsin ama çokk suratsızsın felan diyorrr...kendi yüzüme karşı söylüyor bunlarıı..bişey yeni aldığım zaman hiç güzel olmamış der....ben eskiden çok kiloluydum şu an 30 kilo vermiş durumdayım kilo verdiğimi görünce daha bir çıldırdı...yok şuran sarktı yok geri alırsın yarın yani hep kırıcı sözlerrr bundan beni kıskandığını anladımm bana yakışmamış dediği elbiseyi kendi alıpta giyen biri sizce kıskanmıyormu???

görüşme olsun bitsin,o sana soğuksa sen ona daha soğuk ol.Ne gerek var senin canını sıkan biriyle muhattap olmaya

kizlar konuyu görünce hemen yazmak istedim ben henüz evli degilim ama benimde bir eltim olacak benden hemen hemen 6 yas filan büyük sevdigim hep olumlu seyler söylüyor onun hakkinda eminim cok iyi anlasacaksiniz diyor hep ama ben iste bu sizin anlattiklarinizdan yola cikarak cok korkuyorum kizlar...

eger eltimle anlasamazsam ne yaparim bilmiyorum :S

benim eltimde böyle ve ben daha evlenmedim bile. mumkun oldugunca görüşmemeye calısıyorum.. zorunlu kalmadıkca konusmuyorum.. kendımı de uzmuyorum.. herkesin zararı kıskanclıgı kendıne.. boşverdim.. daha rahatım..
sinir olmuyor muyum .oluyorum ama elden gelen bişey yok.. insanları anlamak zor o zaman anlamaya calısmıcaksın

elti niye bukadar önemsenir bilmem.kıskançlık niye olur onuda anlamam.o sizi kıskanıyomuş ozaman niye rahatsız olan sizsiniz.o rahatsız olsun

Görüşmeyim o zaman.Neden peşine düştünüz ki?Demek ki o da sizi görmek istemiyor,belki de o sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.Uzak kalın en iyi çözüm o.benneyaptımki

seni sevmeyen ölsün aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ALLAHINA,,ELVİNİNE KURBAN OLUYUM opuyorumnanaktan

benim dikkatimi ceken su oldu.. kisi kendinden bilir isi diye bir soz vardir! bu butun insanlarr icin gecerli.. herkes karsisindakini kendi gibi zanneder..en azindan ilk basta..taniyana kadar..

sen diyorsunki.. 31 yasinda guzel degil.. demekki bu konularlailgilenen sensin.. yanlis anlama ama kompleksli insanlarin tarzinda bir yazi olmus.. ha desenki su su su sebeplerden dolayi anlasamiyoruz sevmiyorum anlarim.. ama ortada bisey yok.. eltinde seni sevmiyor belli.. belki oda ayni seyleri senin hakkinda dusunuyor.. senin guzellige takmis olmani..kompleksli olmani.. mesafe koymus belli yada yapisi oyle ama o zaman herkese oyle davranir.. yani demem o ki.. sevmedigin insanin senden uzak durmasi senin canina minnet olmasi lazimken sen dert yaniyosun.. demekki cok onemsiyosun.. yada kadin belki guzel..sen cirkin diyosun..bilmem anlatabildimmi.. yani bunu dert diye gorme bence.. ayrica tartisma sebebini yazmamissin.. belki orda elle tutulur bir sey cikabilir..

canım güzellik konusunu hep dile getiriyor o yüzden öyle yazdımm...yanii sen işte güzelsin ama çokk suratsızsın felan diyorrr...kendi yüzüme karşı söylüyor bunlarıı..bişey yeni aldığım zaman hiç güzel olmamış der....ben eskiden çok kiloluydum şu an 30 kilo vermiş durumdayım kilo verdiğimi görünce daha bir çıldırdı...yok şuran sarktı yok geri alırsın yarın yani hep kırıcı sözlerrr bundan beni kıskandığını anladımm bana yakışmamış dediği elbiseyi kendi alıpta giyen biri sizce kıskanmıyormu???
ilginc hem sevmediginizi dile getiriyosunuz hem
zorla konusmaya calisiyosunuz
sevmiyosunuz konusmaya calismayin
aranizda 11 yas var ortak konulariniizin olmamasi normal bence
kendinizi onunla kiyaslamayin

a.s

büyüklerimiz ne demiş eltiden örtü olmazkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile

benim eltimde çok soğuk biridir asık suratlıdır.en son bebeği olduğunda altınımla hayırlamaya gittim hoşgeldin bile demediakannehir
nefret etmiyorum canım çünkü buna bile değmezler.:umursamaz:
az görüşmeye karar verdim o da sadece eşimin hatrına
aslında arada eşim olmasa o insanlarla hiç işim olmazdı ama iki kardeşin arası açılmasın diye kör sağır dilsizi oynuyorum biraz da aptala yatıyorum işteboshayallersmile

hem 31 yaşında hem güzel değil ölmüşte ağlayanı yok bence.yanlız kötü durumda olan bu 31 yaşında ve çirkin olansa bir derdim var a onun konu açması gerekmezmi bir terslik var bundaohaoldumsmileohaoldumsmile

Neden yağcılık çekiyosunuz. . Sizinle konuşmaya mecburmu . . !! Hem sevme hem yaranmaya çalış :olmaz:
Belki anlamıştır samimiyetsizliğinizi . O yüzden böyle davranıyordur

ben soğukluk olmasın hepimiz iyi geçinelim istiyorum ama o böyle yaparak nefret ettirdi kendinden o yüzden bende bıraktım ilgilenmeyi zaten ne hali varsa görsünn

yazısından bana sen sankı gorusmek ıstıyorsunda o soguk oldugu ıcın kızıyorsun gıbı geldı banada .

kaçan kovalanırmış:))

guclubacismile

[ı]güzellik konusunda iseee şunu diyim kayınvalidem ve etrafın görüşü buu yani herkez ikimizin arasında beni beyenirler belki onun için kıskanıyordur diye düşünüyorum..biraz bakımsızdır belki ondandır yine.. çünkü herkez tavırlarıyla ve sözleriyle belli ediyor...o manada yani ..[/ı]

[ı]güzellik konusunda iseee şunu diyim kayınvalidem ve etrafın görüşü buu yani herkez ikimizin arasında beni beyenirler belki onun için kıskanıyordur diye düşünüyorum..biraz bakımsızdır belki ondandır yine.. çünkü herkez tavırlarıyla ve sözleriyle belli ediyor...o manada yani ..[/ı]

amannn sen de... güzellik çok mu önemli varsın onu beğensinler bir de.. sen insanlıktan haber ver ! sana suratsızsın diyor sen altında mı kalıyorsun şakayla da olsa yapıştır lafını....seni beğeniyorlarsa güzelliğimi kıskanıyor diye düşünme bu cahillerin işidir..insanlık varsa her daim beğenilirsin..sen ağır ,ol hoppa olma ,kimseyi kıskanma ;zaten herkes belli eder kendini..kıskanç insan da belli eder kendini merak etme..güzellik deyince aklıma bişi geldi.2 sene evvel eşimin köyünde eltimlerle dek geldik köyden birisi herkes var ben de varım eltime;sen güzelleşmişsin deyinve aman Allah ım ne havalara girdi anlatamam gülerek böbürlenerek "zaten güzelim" diye gülmesi o kadar komiğime gitti ki..biliyorum o kadının mahsustan söylediğini maksat bakalım gelinler birbirini kıskanacak mı?...ay hiç işim olmaz!lülülülülülü her zaman kocasına benim yanımda yakınlık kurmaya kalkar bigün bize geldiler gündüz odaya bi girdim mutfaktan kocasının dizine yatmış ve ikisi de istifini bozmuyor.. "yuhhh artık dedim" maksat bana hava yapmak...düğün olsa kocasıyla hemen sırıtarak kıvırtarak dans etmeler...diyorum ya beni kıskandırmaya çalışıyor ama beklediği kıskançlığı göremedikçe kendi kuduruyor iyice daha da gülüyorum haline..bebeğine altınla elbiseyle gittik inanın çocuğu kucağıma 1 kere bile vermedi aman dikişlerin acımasın diye acıdığım halde..akşam uyuma bahanesiyle odaya kapandı içerden ses geliyor yanımıza çıkmıyor....2 senedir kocasına ne diyorsa artık bayramlaşmaya bile gelmiyor tel açıyor yarım saatlik yoldan...eşim üzülüyor ben de ona üzülüyrum. kaynıma yazıklar olsun...çoook şükür kayınvaliden gerçek yüzünü gördü "devamlı beni kıskandığını "söylüyormuş ; çat-la-sın.. hahahaa:roflol::roflol:

Son düzenleme:
aynı dert bende de var, ben şuan nişanlıyım, eltim kayınvalidemle birlikte oturuyo, nisanlım astsubay hafta sonları eve geliyo ancak, gitmek istemiyorum mecbur kalmadıkca, gidince hoşgeldin bile demiyo, bönbön suratıma bakıyo. Acaba bende mi bi gariplik var diyorum, soğuk şey bakışlarıyla sinir ediyo beni. ben 25 yasındayım benden 5 yas kücük, kayınvalidemlerin akrabası köyden istanbula geldi, nisan bohcası getirdiklerinde bile aglamıs, bana bukadar yapmadınız falan, bunda benim suçum ne yani, pek muhattap olmamaya karar verdim

Tam olarak acıklama yapmadıgından yorumum o yönde olmustu. Hımm o zaman gercekten ortada bir cekememezlik sorunu olabilir ama dedigim gibihic muhatap olmayın. Ben paylasmanın yasla olduguna inanmıyorum.

Benim cogu arkadasım benden büyüktür mesela. Ama eltin kendini gelistirme konusunda basarısızmıs basarılı olsa bile böyle konusan beni cekemeyen birinden son sürat kacardım ben.kaydirigubbakcemile4

aynı dert bende de var, ben şuan nişanlıyım, eltim kayınvalidemle birlikte oturuyo, nisanlım astsubay hafta sonları eve geliyo ancak, gitmek istemiyorum mecbur kalmadıkca, gidince hoşgeldin bile demiyo, bönbön suratıma bakıyo. Acaba bende mi bi gariplik var diyorum, soğuk şey bakışlarıyla sinir ediyo beni. ben 25 yasındayım benden 5 yas kücük, kayınvalidemlerin akrabası köyden istanbula geldi, nisan bohcası getirdiklerinde bile aglamıs, bana bukadar yapmadınız falan, bunda benim suçum ne yani, pek muhattap olmamaya karar verdim

Yani simdi kayınvalidenizin durumu olup ta yapmadıysa belki kırılabilir. Ama size yaparken durumlar müsaittir ve o evde yasıyor bunu en iyi onun bilmesi gerekiyor. Ben olsam umurumda olmazdı tabii. Ona fazlaa bana azz. Tınn !! delikafadulden

Bende de 2 elti var..
Yani zannetmeki sadece bende var bu dert..
2 si ilede bir münakaşam olmadı ama sürekli fiskos halindeler..
bi şekilde dedikodumun yapıldığını duyuyorum bi şekilde geliyor bana..
İkisi anlaşıyor bende ikisine Rabbim aranızı bozmasın diyorum elimi eteğimi çekiyorum..
Sankii yabancı gibi davranıyorum onlara..
komşuma daha çok değer veriyorum onlardan bayramlarda görürüsem görüyorum görmezsem umrumda değiller açıkcası olmasalarda olur..

Bende dert etmene değmez..
Görüşme kafan ağrımaz en azından yok ne demiş yok napmışş yok arkamdan böyle demiş.. hiç başım ağrımıyor.. ohhhh
Gitmiyorum gelmiyolar..
mesafeyi koyman lazım

Hey sen, 31 yaşındaki çirkin elti, niye konuşmuyorsun şu 21 yaşındaki dünya güzeliyle. Revamı bu şimdi. Kız o kadar çabalıyor senle iletişim kurmak için, soğuk nevale ne var sanki bir gülüversen şu garibe.

Kamera nerde, nereye el salliyim şekerim.sempatiksalakcinni

sen güzelsin yanii, o güzel değil seni kıskanıyo yanii..yaniii, komiksin yanii...
..

benmi çok safım bilmiyorum ama
hiç inamiyorum şu ben ondan güzelim, daha mutluyum daha böyleyim daha şöyleyim o yüzden eltim beni kıskanıyor, ondan nefet ediyorum olaylarına

benim eltim tam bir cadıdır yat kalk haline şükret birkeresinde aile toplantısı vardı neden beni kimse sevmiyor diye dalga geçip gülüyordu

anlamadığım madem o kadar soğuk neden siz onunla muhatap oluyorsunuz bence abartıyosun aynı ortamlarda bulunduğunuz zaman naber ne var ne yok dersiniz olur biter yani

anlamadigim eltilerle ne alip veremedigi var biz bayanlarin ???
siz öyle düsünüyorsunuz belkide eltinizde ayni sekilde düsünüyor
nedir bu anlamiyorum ya
ayrica onun güzel yada cirkin olmasi sizi neden ilgilendiriyor??
cirkin demeniz bence cok ayip ayrica sizin güzelliginizi kiskandigini nerden cikardiniz???
bence fazla abartiyorsunuz
madem sevmiyorsunuz neden napmaniz gerektigini soruyorsunuz
koyverin gitsin ozaman eminimki sizin kendinize nekadar güveniniz varsa güzellik konusunda onunda bir okadar vardir yasiniz daha genc bence bu islerle ugrasmayin hayatin daha neler getirecegi belli degil

Hey sen, 31 yaşındaki çirkin elti, niye konuşmuyorsun şu 21 yaşındaki dünya güzeliyle. Revamı bu şimdi. Kız o kadar çabalıyor senle iletişim kurmak için, soğuk nevale ne var sanki bir gülüversen şu garibe.

Kamera nerde, nereye el salliyim şekerim.sempatiksalakcinni

:1::roflol:

sen güzelsin yanii, o güzel değil seni kıskanıyo yanii..yaniii, komiksin yanii...
..

:roflol::roflol:

anlamadigim eltilerle ne alip veremedigi var biz bayanlarin ???
siz öyle düsünüyorsunuz belkide eltinizde ayni sekilde düsünüyor
nedir bu anlamiyorum ya
ayrica onun güzel yada cirkin olmasi sizi neden ilgilendiriyor??
cirkin demeniz bence cok ayip ayrica sizin güzelliginizi kiskandigini nerden cikardiniz???
bence fazla abartiyorsunuz
madem sevmiyorsunuz neden napmaniz gerektigini soruyorsunuz
koyverin gitsin ozaman eminimki sizin kendinize nekadar güveniniz varsa güzellik konusunda onunda bir okadar vardir yasiniz daha genc bence bu islerle ugrasmayin hayatin daha neler getirecegi belli degil

a.sa.s

elbise sana yakışmamıştır ama elbiseyi sevmiş almıştır. üzerimde durmayan elbiseleri görümceme eltime dağıtıyom onlarda durmayanı diyom bi poha benzememişsin içinde onlardan alıyom. annamıyom ben bu -çok- sosyal ilişkileri kafamçokkarıştı

benim ki tam bir baş belası sen daha elti görmemişsin canım hiç sokulma etmem yanına.ama ohoooo ben ne alırsam gidip aynısını alır.nişanlıyken ayırmaya bile kalktı.insanların ve benim arkamdan konuşur.bende huyunu bilirim resmi davranırım.banane canım.takmıyorum artık kafama.herkes evinde mutlu olsun.beni cekemeyen catlasın.yani o

herkes de senin derdin dert değil benimkinin yanında diyor yaw.
kimse sevmiyor eltisini
demek sevilecek birşey değil he he:)

guzellık cırkınlık hıc onemlı degıl yemın ederım keske bıraz ınsan olsaydı en azından selam vermeyı uzatılan eli havada bırakmamayı ortama gırdıgınde selamın aleykum demeyı yada verılen allahın selamını almayı bılseydıde bugun sulalenın yarısı ondan nefret etmeseydı.Guzellık kocaya lazım eltılere degıl!!IDaha ıkı gun once esımın dayısı yengesı ve teyzesının oglu bana'' senın gıbı guleryuzlu gelın yok bu sulalede Allah razı olsun senden.Kendi evımız gıbı rahat ettık,sen boyle yaparsan bela edersın bızı basına ''dedıyse OLAY BITMISTIR.

banada sen ona çok fazla takıyormuşsun gibi geldizemuszemus onun seninle ilgilendiği yokki zaten bu düşüncelere nasıl kapıldın anlamadım:olmaz:herkes herkesi sevmek zorunda değil,anlaşmak zorunda da değil evi ayrı,yolu ayrı,kocası ayrıyerimseniben bence sende o kadar düşme peşine başka oyalanacak bişeyler bul sempatiksalakcinnibenimde eltim yok ama eşimin kardeşi evlenince olucak muhakkak ama ben benimle ilgilenmese,yakınlık kurmasa niye kurmuyor demem şahsen bana ne ?kafalar uyuşursa kendiliğinden olacak bişey uyuşmazsa olmaz bu kadar basit.......hem 31 yaşında güzel değil diyorsun çok kafa yoruyorsun çokkk sırnaşık şey

bence güzel olan eltin, sen çirkin olansın bide muhtemelen sen kıskanıyorsun .
Yazık ya bence eltin dertlidir ne yaptın kadına da kadıncağız kaçıyor senden.
Bırak artık garibanın yakasını şutarafagitti

Back
X