Eltisiyle içten içe sorun yaşayanlar

fat_se

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
339
3
0
Denizli
Arkadaşlar ben nişanlıyım ve eltimle görümceme acayip sinir oluyorum.benim hayalimde eltim olur ne güzel geçiniriz diye hayaller varken
eltim bütün hayallerimi suya düşürdü.benim oturduğum yerde oturmuyor benim bulunduğum yerde bulunmuyor.bi konu olduğunda ortaya birşey söylediğimde kendimle ilgili''aa kesinlikle biz öyle yapmayız,biz öyle sevmeyiz''gibi muhalefet şekilde konuşmalar.nişanlım eltimi bana hep iyi anlattı ve bend eltimi çok sevdim sözde ama onun iyiliği sadece nişanlımaymış.sürekli ona bakıyor nişanlımla yan yana oturduğumuzda hep nişanlımın gözlerinin içine bakıyor onunla konuşuyor sanki ben yokmuşum gibi davranıyor nişanlıma söylediğimde ise ben anlamadım diyor bende eltimin o davranışlarına sinir oluyorum.bana sonra bi gün çok kötü kavga ettik ve bana sen çok fesatsın dedi halbuki öyle bişe yok sadece eltimin dikkatimi çeken bi davranışını nişanlımla paylaşmak istedim.bu kadar kör olamaz heralde.resmen ben varken bi tripler bi tuhaflıkalr o kadar açık açık meydandaki.ama benim nişanlım ya saf ya da bilemiyorum ama çok kızıyorum.evdekiler kafana takma diyolar ya ama bi yerde denk geldiğimizde inanın bişe yapmasamda çok muhalefet çok sinir bozucu:((işin en kötü kısmıda nişanlımın yanındayken bana iyi o gidince fena.gel inandır şimdi ya siz olsaydınız ne yapardınız bu sinir bozucu kadın ay:((inanın niyetim kötü değil hayal kırıklığına uğradım.:(:75:

Eltinizle nişanlınız neden samimiki böyle ne gerek var:26:
Bence kafana takma aynı ortamda bulunmamaya çalış o yokmuş gibi davran sende :31:

önemli olan senin nişanlınla aranın nasıl olduğu boşver bence eltiyi görümceyi sonuçta onlarla yaşamayacaksın o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. eltim yok şanslımıyım ne:40:

ama bi görseniz inanın çok sinir bozucu.bir aradayken hiç görmesem laf sokması bile yetiyo.yok daha taze gelinim şimdiden tahrik ediyo laf söyliyeyim diye sanırım.ama yapmıyorum.yaparsam kötü olur cıngar gelin derler diye sabrediyorum:(:(evet bu arada nişanlımla eltimin öyle samimi olmasıda beni çok geriyo.ve nişanlımda bu durumu hiç farketmediğini benim abarttığımı söylüyo iyice geriliyorum:(:(:43:

eğer nişanlınızla eltinizin dediğiniz ölçüde samimiyeti varsa bence biraz abes bir durum:26:
siz de politik olun...nişanlınıza onun hakkında olumsuz konuşmayın..
bakın bu tepki ters tepmiş...
,evlendikten sonra samimiyeti azaltırsınız olur biter..
resmi durun..samimi davranmayın...sizi öyle kabul etsinler..

ayyy döverim onu ben. o neymiş ya. kayınbirader demek abi demek kardeş demek bu nasıl tavırlar. bence uzak durun uzak tutun kendinizden ve nişanlınızdan.

ayyy döverim onu ben. o neymiş ya. kayınbirader demek abi demek kardeş demek bu nasıl tavırlar. bence uzak durun uzak tutun kendinizden ve nişanlınızdan.

Aynen yol saçını başını koy oraya kim ne düşünürse düşündün.Bende nişanlıyken çok sabrettim ama artık tınlamıyorum,tabi ki şöyle bir saçlarını elime dolayasım var o ayrı üstelik bende 2 görümce,2 elti var yol yol bitmez:52::52::52::52::52:

kesinlikle samimi olma hatta resmi olmaya çalış aynı ortamda olduğunda ona fazla söz hakkı tanıma ..nişanlınla konuş kayınvalidenle konuş onla bunla.. ama eltinle konuşma.o sana sorarsa konuşmaya çalışırsa kestirme kısa ve öz cevaplar ver mümkünse "evet -hayır "gibi kısacık olsun .herkese iyi güleryüzlü olmaya çalış kayınvaliden ve kayınpederine hatta görümcene güleryüzlü ol ...bu eltine takınacağın iyi bir silahtır unutma ..daha yolun o kadar başındasın; ki nişanlısın sen.o nedenle eltin hariç diğerlerini kazanacak şeyler yap ama fazla laubali olmadan...yalaka ol demiyorum gönüllerini kazanmaya bak diyorum sana inat eltin "yalakalık "yapmayı deneyecektir mutlaka.
sakın nişanlına bir daha eltini ya da başka birini kötüleme.erkekler hakikaten yarı kör gibidir bu konularda.yeni evliyken bana da eltimi överdi nişanlım "cömerttir iyidir de eli boldur da "vs vs..ben bişi desem ben kötü niyetli olurdum..ama gerçek yüzünü anladı aramızın bozulmasına uğraşan hatta ;"okutturan" fesat kıskanç lafçı birinin olduğu gördü ;yani maskesinin altındakini farketti.sen de sabırlı ol sakın eltini kötüleme .zamanla inşallah görecek.genelde herkese söylüyorum "dua müminin silahıdır" Hadisi Şerifiyle yoldan çıkarak" Ayetel Kürsi" oku mutlaka eltin ve diğerlerinin üstüne, inşallah sana sataşamayacaklar.çok şükür ben Allah ın izniyle bu sureyle korunuyorum.
ve böylesi dengesi bozuk bir insanı takma bile kafana .aynı ortamda ha yabancı ha eltin yani "adam yurduna bile koyma"...

Son düzenleme:
Ar damarı çatlamış!!samimi olmaya çalışarak seni sinir etmeye çalışıyor aklına karpuz kabuğu düşürmeye uğraşıyor belki de....terbiyesiz....terbiyesizlikten başka birşey değil..çok merak ettim senin nişanlının ve eltinin yaşları kaç?

yeni gelinleri olacaksın diye kıskanıyordur bence. hiç takma ama hiçte alttan alma bence o kimki alttan alacaksın ezdirme kendini

Merak etme onun sorunu senle, nianlınla bir alakası yok. Seni sinirlendirmeye çalışıyor. Sebep emin ol kıskançlık. Yokmuş gibi davran .

ama bi görseniz inanın çok sinir bozucu.bir aradayken hiç görmesem laf sokması bile yetiyo.yok daha taze gelinim şimdiden tahrik ediyo laf söyliyeyim diye sanırım.ama yapmıyorum.yaparsam kötü olur cıngar gelin derler diye sabrediyorum:(:(evet bu arada nişanlımla eltimin öyle samimi olmasıda beni çok geriyo.ve nişanlımda bu durumu hiç farketmediğini benim abarttığımı söylüyo iyice geriliyorum:(:(:43:

benim eltimde çok samimiydi en başlarda daha söz dönemindeyken.. tabi ben bakışlarımla filan rahatsızlıgımı fark ettirdim eşimde bilir kimsenin ona dokunmasına tahammül edemem.. eltimde böyle el şakaları sarılmalar filan şimdi sıkıyosa yapsın.... bence de sen onunla muhattap olmamaya calış nişanlına daha bi sokul sen sinir olucana o sinir olsun dimii ama heheeh :64::21:

yeni gelinleri olacaksın diye kıskanıyordur bence. hiç takma ama hiçte alttan alma bence o kimki alttan alacaksın ezdirme kendini

bak buna katılıyorum işte benim eltim 2 seneye yakın tek gelin biricik gelin modundayken ben gelince bozuldu bayağı hep kayınvalideme "onu seviyorsunuz varsa yoksa o "diyormuş....bir keresinde "eşimin anneannesi beni çağırıyor çok seviyorlar ben de onları çok sevdim "dedim aklıma bişi gelmeden, hemen eltim atladı "beni de seviyorlar" o an gülmemek için zor tutmuştum kendimi....evime eşyamın çeyizimizi beraberce getirdiğimiz gün kalabalık olduğu için masaya 2 grup olup sırayla oturduk.son olarak ben kaldım masada ve salatayı çok sevdiğim için yemekten çok salata yemeye başladım..sevgili elticiğim hemen geldi masaya oturdu etraftan" x sen yemek yememiş miydin ?diye soranlara "salata yicem!" demesi bayağı sinir bozucuydu ne kadar kendini küçük düşürüyor farkında bile değil akılllı geçiniyor ama milletin alaycı gülüşlerinden bile anlamıyor:37:...daha çok örnek var da:1: devamlı kocasıyla olan ilişkisini övmesi;yok neymiş gece rahat durmamış eşi..terbiyesizliğin bu kadarı! :27: aynı düğüne denk gelirsek bana inat nazlana nazlana dans etmeye kalkarken (annesini de mutlaka getirir öğretmiş belli )annesinin ;"aa kızım sen niye kocanla dans etmiyorsun "diye her seferinde laf aramaları ki sevmem dans etmeyi..edeceksem evimde başbaşa daha romantik geliyor...resmen bana gösteriş yapmaya çalışmalar...elti gibi biri daha var o da aynısı..aynı oratama gelince bu ikisi "kocamın koluna şöyle yatarım daracık kanepeye sığarız birlikte tv izleriz ben hep kolunda uyurumm..bir gün dayanamayıp; "evet siz çocuklarınızı böyle yakınlaşarak yaptınız biz de uzaktan uzağa mektuplaşarak yaptık zaten "dememek için zor tutuyorum ya kendimi:60::60: seviyorsan seviyorsun sarılıp yatıyorsan yatıyorsun bunlardan bana ne.. ister sarıl ister başka şey yap ama böyle mahrem konularını neden ifşa ediyorsun hava atmaya övünmeye çalışarak !birgün hastaneden dönüşte bize eve geldiler .yemek yapmaya kalktım kızım da daha küçük 2 yaşlarında; nasıl ağlıyor anlatamam pilavımı koyamadım .ayıp olmasın içeriye gideyim yalnız bıraktım diye bir de içeri girdim ki uzanmış kocasının dizlerine yatmış ikisi de hiç istifini bile bozmuyor.inanın ben utanıp çıktım o samimi hallerinden..aklı sıra eşim dışarıda yapı itibariyle biraz sert soğuk gibi durur ya hava atıyorlar ki ben de eşime bu konuda katılırım karısını seven evinde efendim!"annem kızım sen sakın o dengesizlere uyma kocasıyla çocuğunu övüp duran yarı yolda kalmış hep " der.Allah ım beni bunlara uydurmaktan dengesizliğe düşmekten korusun ..aminn.

Son düzenleme:

kesinlikle kıskançlık.. kayınvalidem dedi bana kıskanıyor o şimdi diye açık açık...
bir süre sonra düzelir ama sen kafana takma.. şimdi bütün ilgi sende haliyle o ne yapacağını şaşırıyor =) bence bu durumun tadını çıkarr :71:

Aklıma gelen ilk sey kıskanıyor olabilecegi yeni gelinsin diye yoksa insan durup dururken neden böyle davransın ki? :19:

bak buna katılıyorum işte benim eltim 2 seneye yakın tek gelin biricik gelin modundayken ben gelince bozuldu bayağı hep kayınvalideme "onu seviyorsunuz varsa yoksa o "diyormuş....bir keresinde "eşimin anneannesi beni çağırıyor çok seviyorlar ben de onları çok sevdim "dedim aklıma bişi gelmeden, hemen eltim atladı "beni de seviyorlar" o an gülmemek için zor tutmuştum kendimi....evime eşyamın çeyizimizi beraberce getirdiğimiz gün kalabalık olduğu için masaya 2 grup olup sırayla oturduk.son olarak ben kaldım masada ve salatayı çok sevdiğim için yemekten çok salata yemeye başladım..sevgili elticiğim hemen geldi masaya oturdu etraftan" x sen yemek yememiş miydin ?diye soranlara "salata yicem!" demesi bayağı sinir bozucuydu ne kadar kendini küçük düşürüyor farkında bile değil akılllı geçiniyor ama milletin alaycı gülüşlerinden bile anlamıyor:37:...daha çok örnek var da:1: devamlı kocasıyla olan ilişkisini övmesi;yok neymiş gece rahat durmamış eşi..terbiyesizliğin bu kadarı! :27: aynı düğüne denk gelirsek bana inat nazlana nazlana dans etmeye kalkarken (annesini de mutlaka getirir öğretmiş belli )annesinin ;"aa kızım sen niye kocanla dans etmiyorsun "diye her seferinde laf aramaları ki sevmem dans etmeyi..edeceksem evimde başbaşa daha romantik geliyor...resmen bana gösteriş yapmaya çalışmalar...elti gibi biri daha var o da aynısı..aynı oratama gelince bu ikisi "kocamın koluna şöyle yatarım daracık kanepeye sığarız birlikte tv izleriz ben hep kolunda uyurumm..bir gün dayanamayıp; "evet siz çocuklarınızı böyle yakınlaşarak yaptınız biz de uzaktan uzağa mektuplaşarak yaptık zaten "dememek için zor tutuyorum ya kendimi:60::60: seviyorsan seviyorsun sarılıp yatıyorsan yatıyorsun bunlardan bana ne.. ister sarıl ister başka şey yap ama böyle mahrem konularını neden ifşa ediyorsun hava atmaya övünmeye çalışarak !birgün hastaneden dönüşte bize eve geldiler .yemek yapmaya kalktım kızım da daha küçük 2 yaşlarında; nasıl ağlıyor anlatamam pilavımı koyamadım .ayıp olmasın içeriye gideyim yalnız bıraktım diye bir de içeri girdim ki uzanmış kocasının dizlerine yatmış ikisi de hiç istifini bile bozmuyor.inanın ben utanıp çıktım o samimi hallerinden..aklı sıra eşim dışarıda yapı itibariyle biraz sert soğuk gibi durur ya hava atıyorlar ki ben de eşime bu konuda katılırım karısını seven evinde efendim!"annem kızım sen sakın o dengesizlere uyma kocasıyla çocuğunu övüp duran yarı yolda kalmış hep " der.Allah ım beni bunlara uydurmaktan dengesizliğe düşmekten korusun ..aminn.

Senin su anlattıkların bana simdi birini hatırlattı..:61:
Anlattıkları seyler bana da cok gereksiz ve abes geliyordu hatta benmiyim garip olan diyordum kendi kendime. :26:
Kahvaltısını tepsiyle, tv karsısında yapması, dusta 1 saat burusuna kadar kalması, yatarken esiyle espirili muhabbetlerini anlatması vs. vs.

Senin su anlattıkların bana simdi birini hatırlattı..:61:
Anlattıkları seyler bana da cok gereksiz ve abes geliyordu hatta benmiyim garip olan diyordum kendi kendime. :26:
Kahvaltısını tepsiyle, tv karsısında yapması, dusta 1 saat burusuna kadar kalması, yatarken esiyle espirili muhabbetlerini anlatması vs. vs.

iyi de ne varki bende tv karşısında ağır ağır oyalanarak yemeyi severim,duşta fazla kalmasını söylemesi de normal de..eşiyle yaptığı yatak muhabbetini anlatması bana da abes geldi doğrusu..tv karşısında kahvaltısını öve öve bitiremiyorsa ha işte bu abestir...

iyi de ne varki bende tv karşısında ağır ağır oyalanarak yemeyi severim,duşta fazla kalmasını söylemesi de normal de..eşiyle yaptığı yatak muhabbetini anlatması bana da abes geldi doğrusu..tv karşısında kahvaltısını öve öve bitiremiyorsa ha işte bu abestir...

Sorun öve öve anlatması malesef ki! Yani normal birseyi cok farklı birseymis gibi anlatıyor sürekli!
Sürekli onu dinliyoruz aynı ortamdayken.. Hic susmuyor, anlatacaklarıda hic bitmiyor..
:37:
Dusta uzun kaldıgını anladık hani her görüstügümüzde dustaysa tekrar tekrar aynı seyleri duymak pek hosuma gitmiyor acıkcası..

Son düzenleme:
Sorun öve öve anlatması malesef ki! Yani normal birseyi cok farklı birseymis gibi anlatıyor sürekli!
Sürekli onu dinliyoruz aynı ortamdayken.. Hic susmuyor, anlatacaklarıda hic bitmiyor..
:37:

aman o zaman takma bile canım...onun derdi:"toplum içinde öne çıkabilmek herkesi kendine baktırıp dinletmek.".hatta bence konuşma sessiz kal..ben öyle yapğıyorum..onunla yarışa mı gireceksin ki..ağır olan yerinde bellidir ya hani.bırak o hafifliğini belli etsin sen sessizce köşende otur.eltim ve diğer elti gibi olan eşlerle birlikte bize gelmişti.yine başladılar"eşinin koluna şöyle yatarmış...omzunda böyle dururmuş kocasının omzu ağrırmış hatta..."inan o kadar boş geldi ki konuştukları..bana da neden yanımıza gelmiyorsun yanımızda otursana dediler..yok hayır böyle iyiyim dedim.ve gerekmedikçe konuşmadım bile ..ancak gerektiği yerlerde ağzımı açtım..kendini her fırsatta övenlerden uzak kal derim .çünkü ben böyle insanlardan korkarım ağzı iyi laf yapan insanla başedilmez ya terbiyesizliği çıkar meydana ya cahilliği ve Mevlana negüzel demiş ,cahille tartışma üzülürsün,,diye..
boşver konuşsun kalabalıkta kendini anlatsın hatta ikiniz varken kendini anlatsın "ya öyle mi " evet hayır gibi kestirme cevaplar ver geç..seninle konuşmaya bile gerek duymuyorum mesajını anlar heralde:27:

Son düzenleme:
Back
X