- Emoji Skoru
- 4.078
- Puanlar
- 773
aman o zaman takma bile canım...onun derdi:"toplum içinde öne çıkabilmek herkesi kendine baktırıp dinletmek.".hatta bence konuşma sessiz kal..ben öyle yapğıyorum..onunla yarışa mı gireceksin ki..ağır olan yerinde bellidir ya hani.bırak o hafifliğini belli etsin sen sessizce köşende otur.eltim ve diğer elti gibi olan eşlerle birlikte bize gelmişti.yine başladılar"eşinin koluna şöyle yatarmış...omzunda böyle dururmuş kocasının omzu ağrırmış hatta..."inan o kadar boş geldi ki konuştukları..bana da neden yanımıza gelmiyorsun yanımızda otursana dediler..yok hayır böyle iyiyim dedim.ve gerekmedikçe konuşmadım bile ..ancak gerektiği yerlerde ağzımı açtım..kendini her fırsatta övenlerden uzak kal derim .çünkü ben böyle insanlardan korkarım ağzı iyi laf yapan insanla başedilmez ya terbiyesizliği çıkar meydana ya cahilliği ve Mevlana ne güzel demiş "cahille tartışma yenemzsizn ,cahille tartışma üzülürsün,,diye..
boşver konuşsun kalabalıkta kendini anlatsın hatta ikiniz varken kendini anlatsın "ya öyle mi " evet hayır gibi kestirme cevaplar ver geç..seninle konuşmaya bile gerek duymuyorum mesajını anlar heralde![]()
Zaten sürekli hafif bir tebessümle karsılık veriyorum..
Kesinlikle sana katılıyorum hep ön plana cıkma, kendini dinletme cabası icinde bunu farkettim.
Oda aynı eltin gibi biri mesela yaptıgı temizligi balladıra ballandıra anlatır söyle yaptım, böyle yaptım..
Evde bütün gün toz bezi elimde sürekli toz alıyorum..
Temizlik yaptım de gec normalide budur bence. Nereyi kac kere sildiginden banane ki?
Konuasacak baska birsey kalmadı mı yahu diyesim geliyor da hadi neyse sus sabret diyorum..
Son düzenleme: