- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
Ben varım:)
İlk evlendiğimde mesafe koymustum, malum elti elti çekemez, başından laubali olmiyim diye.
Ama tanıdıkça baktım, çok iyi biri.
Ailemden görmediğim desteği verdi sağolsun.
Lohusayken evde kendince birşeyler hazırlamış, deepfreeze attı, gelene gidene hep ikram ettim çok iyi oldu.
Ne zaman önemli bir gün olsa hiç misafir gibi oturmaz, hemen kalkar herşeyi hallediverir, çok da becerikli maşallahı var.
Tanıdıkça keşke yakın olsak da daha sık görüşsek demeye başladım
ya biz ne iyiyiz, ne de kötü, çok nadir ailece görüşüyoruz. keşke arkadaş olabileceğim bir eltim olsaydı...
neden bu kadar negatifsiniz? Bir eltiniz varsa demek ki sizde eltisiniz. Siz onun için neler düşünüyorsanız o da sizin için öle düşünebilir. Bence biraz ılımlı olmaktan yakınlık kurmkatan zarar gelmez. Tabii ki karşındaki kişiyle çok alakalı bu durum. Fesat kötü niyetli biriyle karşı karşıyaysak ne kadar ılımlı yaklaşsakta bir şey ifade etmez. Bana gelince bir eltim var henüz nişanlı. sözlendiğinden bu yana 1.5 yıl geçti kayınvalimde aynı binada oturdukları için sık sık grüşüyoruz bende eşimin askerliği sebebiyle bir süre kayınvalidemde kaldım bu bizi yakınlaştırdı şimdi onun nişanlısı askerde zaman zaman bize gelir kalır. birlikte dışarıya çıkarız vakit geçiririz v.s. yani birbirimize arkadaşlık edebiliyoruz.ben sahsen eltilerimle iyi olmak istemem samimi olup laf vermiyceksin elti kuma yarisidir demisler.. hicbir elti karsiliksiz cikarsiz bir is yapmaz eline bir firsat gecsinde sizin yuzunuze vuruyomu vurmuyo mu gorun.. en basta rekabet var
ben varım
eltim benden yaşça küçük...karşılıklı oturuyoruz...şimdiye dek hiçbir sorunumuz olmadı...
birbirimizin eksiklerini tamamlarız hep...bir ara kimin evinde temizlik varsa beraber yapıyorduk,o bana
yardıma geliyodu bende ona gidiyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?