- Konu Sahibi pembe tokam
-
bu konunun ismi zamanında benim en çok istediğim şeylerden biriydi..fakat gerçek hayatta ne yazık ki bu mumkun olamadı..Açtıgım topicte detaylı olarak eltimin hayatımızı mahvetmek için neler yaptıgı açıkça yazılı..Bazı eltiler aşırı kıskanç ve bencil oluyo ne yazık ki,dolayısıyla kotu niyetli insanlarla arkadaş gibi olunamıyor ..sanslı olanlar için seviniyorum ama bizim ailedeki elti eşimin eski sevgilisiyle kanka oldugu için, her fırsatta kocamla ve ailesiyle aramızı bozmaya çalıştıgı ve bunu başaramadıgında daha da agresif cekilmeyen bir insan oldugu için bizim değil arkadaş gibi olmak ,birebir gorusmemiz bile imkansızz ...
seytanin teki anasini satim benim elti yasida 37 38 adile nasit gibi benle asik atiyor kadin ya biktim valla benim yas 25 esim ve ailesi kürt ben türküm dilini bilmedigim icin haa bire kürtce konusur uyuz
o ikinci katta ben 4.üncü kattayim evine bile girmem meraba meraba o kadar benden uzak cehenneme direk insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kusura bakma yazdığın çok komiğime gittide
komik ama gercek canim aynen dedigim gibi gül valla
bende sinirden gülüyorum faydasi yok kki bana
seytanin teki anasini satim benim elti yasida 37 38 adile nasit gibi benle asik atiyor kadin ya biktim valla benim yas 25 esim ve ailesi kürt ben türküm dilini bilmedigim icin haa bire kürtce konusur uyuz
o ikinci katta ben 4.üncü kattayim evine bile girmem meraba meraba o kadar benden uzak cehenneme direk insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kusura bakma yazdığın çok komiğime gittide
sen benim eltim olsanaben de büyük eltimle arkadaş gibiyim.. zaten şu an hasta, meme kanseri ve ona destek olmaya çalışıyorum, benden 2 yaş büyük ama doğum günümüz aynı gün... dolayısıyla karakterlerimiz de benziyor, ikimiz de açıksözlü dobra insanlarız, sevdiysek tam seviyoruz sevmediysek de bu çok belli oluyor, yapmacık yapamıyoruz... :82:
bir de küçük elti var, fazla samimi değiliz ama kötü de değiliz.
Karşıdakini "elti" , "kaynana" gibi yaftalarsak zaten geçinmek zor olur, aile gibi görmeye çalışırsak zamanla kötü niyetli olanlar bile düzelir bence... ne ekersen onu biçersin gibi bişey işte..
sen ne kadar iyi davranmaya çalışırsan çalış;devamlı açık arıyorsa evine her geldiğinde ne almışsın hangi eşyanın yerini değiştirmişsin inceliyorsa...kayınvalideni sana karşı dolduruyorsa yanar döner olduğunu görüyorsan...evine bebek görmeye gittiğnde 5 karış surat ve odasıa kapanıp o suratyla kalıyorsaneden bu kadar negatifsiniz? Bir eltiniz varsa demek ki sizde eltisiniz. Siz onun için neler düşünüyorsanız o da sizin için öle düşünebilir. Bence biraz ılımlı olmaktan yakınlık kurmkatan zarar gelmez. Tabii ki karşındaki kişiyle çok alakalı bu durum. Fesat kötü niyetli biriyle karşı karşıyaysak ne kadar ılımlı yaklaşsakta bir şey ifade etmez. Bana gelince bir eltim var henüz nişanlı. sözlendiğinden bu yana 1.5 yıl geçti kayınvalimde aynı binada oturdukları için sık sık grüşüyoruz bende eşimin askerliği sebebiyle bir süre kayınvalidemde kaldım bu bizi yakınlaştırdı şimdi onun nişanlısı askerde zaman zaman bize gelir kalır. birlikte dışarıya çıkarız vakit geçiririz v.s. yani birbirimize arkadaşlık edebiliyoruz.
ben sahsen eltilerimle iyi olmak istemem samimi olup laf vermiyceksin elti kuma yarisidir demisler.. hicbir elti karsiliksiz cikarsiz bir is yapmaz eline bir firsat gecsinde sizin yuzunuze vuruyomu vurmuyo mu gorun.. en basta rekabet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?