Eltisiyle iyi geçinen arkadaş gibi olanlar yok mu hiç?

maşallahh sizlere
bende 3 elti var heps uzakta
biriyle hiç konuşmuyorum bazı olaylardna dolayı
yakın olsakda öyle kardeş gibi olamazdık çünkü buzdolabı gibiler laf atarsan konuşrular atmazsan konuşmazlar sohbet edilceke konu bile bulamıyorum yan yana geldiğimizde :97:

karşı komşularımız vardı 3 gelindiler aynı apartmanda aman allahım herkes gıptayla bakardı bakkala bile beraber giderlerdi hep isterdim ama malesef olmadı benim

ben de büyük eltimle arkadaş gibiyim.. zaten şu an hasta, meme kanseri ve ona destek olmaya çalışıyorum, benden 2 yaş büyük ama doğum günümüz aynı gün... dolayısıyla karakterlerimiz de benziyor, ikimiz de açıksözlü dobra insanlarız, sevdiysek tam seviyoruz sevmediysek de bu çok belli oluyor, yapmacık yapamıyoruz... :82:
bir de küçük elti var, fazla samimi değiliz ama kötü de değiliz.
Karşıdakini "elti" , "kaynana" gibi yaftalarsak zaten geçinmek zor olur, aile gibi görmeye çalışırsak zamanla kötü niyetli olanlar bile düzelir bence... ne ekersen onu biçersin gibi bişey işte..

bu konunun ismi zamanında benim en çok istediğim şeylerden biriydi..fakat gerçek hayatta ne yazık ki bu mumkun olamadı..Açtıgım topicte detaylı olarak eltimin hayatımızı mahvetmek için neler yaptıgı açıkça yazılı..Bazı eltiler aşırı kıskanç ve bencil oluyo ne yazık ki,dolayısıyla kotu niyetli insanlarla arkadaş gibi olunamıyor ..sanslı olanlar için seviniyorum ama bizim ailedeki elti eşimin eski sevgilisiyle kanka oldugu için, her fırsatta kocamla ve ailesiyle aramızı bozmaya çalıştıgı ve bunu başaramadıgında daha da agresif cekilmeyen bir insan oldugu için bizim değil arkadaş gibi olmak ,birebir gorusmemiz bile imkansızz ...

çok şükür bende varım,içinde gram kötülük,cinlik,şeytanlık olmayan bir eltiye sahibim çok şükür arkadaş gibiyiz allah bozmasın
yeter ki kayınvalidem aradaki dengeleri iyi tutsun o bana yeter...

Ben,,,
Eltim tabirimce melek gibidir,,
Onu cok seviyorum,,
Ve duygularımızın karşılıklı oldugunu düşünüyorum,,,
tek isteğim daima böle kalmak..

konunu okumuştum canım Allah yardımcın olsun....

bende eltimle çok iyi geçinirim.yediğimiz iççtiğimiz ayrı gitmez.zaten kaynımla eşimde çok iyi anlaşırlar.
ama bakalım onunda bebeği olmuyor benimde.inşallah ikimiz aynı anda hamile kalırızda birbirimize yine destek oluruz.

seytanin teki anasini satim benim elti yasida 37 38 adile nasit gibi benle asik atiyor kadin ya biktim valla benim yas 25 esim ve ailesi kürt ben türküm dilini bilmedigim icin haa bire kürtce konusur uyuz
o ikinci katta ben 4.üncü kattayim evine bile girmem meraba meraba o kadar benden uzak cehenneme direk insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım kusura bakma yazdığın çok komiğime gittide

canım kusura bakma yazdığın çok komiğime gittide

yazış tarzın benimde komiğime gitti ne yalan söyleyeyim
komşu olup uzak durabilmek zor oluyrdur ama Allah kolaylık versin

Cok tatli yazmissin mesafeyi koruyabilmen cok güzel, keske insan istediginde hep öyle olsa..

Bende eltimle iyiyim, beraber gezeriz, o bana gelir ben giderim vs. Ama sohpet ederken fazla derinlere girmem, yani kimsenin duymasini istemedigim seyler söyleyipte dertlesmem. Baskalarina söyleyeceginden degil, ama elti sonucta belli olmaz

canım benim nasıl tatlı anlatmışsın!

anammmmm ütopik bir konu hayal gibi
ben o kadar iyi olmak istedim değil eltiyle tüm ailesiyle ama her yerden ısırdılar
önceden çoook üzülürdüm nie aralarına almak istemiyorlar ben ömürlük geldim bu aileye die..
hahahha şimdi diyorum ki çekemiyorlarsa anten taktırsınlar dertleri neyse benimle anlayamadım gitti...eltim her fırsatta beni kötüleme derdinde onu fazla sevmeyin sözlerindeymiş...ay neymişim ben böyle ..bir laf vardır ya; " birileri sizin arkanızdan konuşuyorsa onlardan 1 adım öndesiniz diye"...
ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat ...iyi olmak istemeyenin gönlü bilir çünkü hekes kendi karekterini döker ortaya iyi olmak istemeyen de iyi olmayan karakterini..
arası iyi olan eltilere de gıptayla bakmışımdır ve kocaman bir maşallah çekerim..

Son düzenleme:
sen benim eltim olsana

büyük eltimle çok iyi anlaşırım...
arkadaş gibiyizdir.uzağız belki ondan tatlıdır bilemiyorum ama allah bozmaz inş..
küçükde daha yeni ama fazla sinsi geldi bana...

sen ne kadar iyi davranmaya çalışırsan çalış;devamlı açık arıyorsa evine her geldiğinde ne almışsın hangi eşyanın yerini değiştirmişsin inceliyorsa...kayınvalideni sana karşı dolduruyorsa yanar döner olduğunu görüyorsan...evine bebek görmeye gittiğnde 5 karış surat ve odasıa kapanıp o suratyla kalıyorsa eşinin ailesine "onu daha fazla seviyorsunuz" die veryansında bulunmuşsa...işi gücü ortalığı bulamak hava atmaksa...ve senden daha iyi kuvvetli bir çeneye fesatlığa ve kurnazlığa sahipse..bulaşmamak saflığınla edebinle oturmak senede 1 kere görüşmek daha mantıklıdır ..Allah aşkına sen nasıl davranırsın böyle eltiye?nasıl pozitif düşünürsün?ben en iyisini yapıyrum negatifmiş pozitifmiş hiç bir şekilde düşünmemeyi yeğliyorum

bizde eltimle ne iyiyizne kotu aramizda hic bir tartisma yada kotu bir durum olmadi ama hep bi sogukluk var neden hic anlamam benden 2 yas kucuk ama herseyimi ona anlatmam cunku ben tekin gelmez bana davranislari..zaten ben yurtdisinda yasiyorum ben aramazsam yada yada yazmazsam bana hic yazmaz o yuzden bu aralar bende yazmiyorum gorusmuyoruz

ben sahsen eltilerimle iyi olmak istemem samimi olup laf vermiyceksin elti kuma yarisidir demisler.. hicbir elti karsiliksiz cikarsiz bir is yapmaz eline bir firsat gecsinde sizin yuzunuze vuruyomu vurmuyo mu gorun.. en basta rekabet var

bence cok dogru canim benim bir arkadasimin bir tabikir var ayip olmzsa yazacam elti gotumun alti yani samimi olmican oldugun vakit seni pisler sahsen ben ilk bi guvendim ikiside nankor ciktilar bende onlar gibi davraniyorum yani mesafe sonucta el kizi demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…