- 8 Eylül 2025
- 13
- 22
- 3
- 24
- Konu Sahibi blackswan32
Arkadaşlar benim bir tane tek eltim var benden 10 kadar büyük kayınbabamında 2 oğlu bir kız var. Eltimin üst üste üç kızı olmuş ve erkek çocuk için doğurmak istediğini açık açık söylüyordu ben de erkek bebekleri seviyor o duyguyu da tatmak istiyor diye iyi nşyetli düşünüp dua bile ediyordum. Eltime ve çocuklarına maddi manevi destek oldum zor zamanlarında yanında oldum çocuk düşünmüyordum ilk bir sene sonrasında çocuk yapma kararı aldım ve hamile kaldım. Öğrendiğimde hamile olduğumu kayınvalidem bizdeydi ve daha 3-4 haftalık bebeği herkesi tek tek uzak yakın akraba herkese söyledi şok oldum kızdım ama heyecanlanmıştır diye yüksek bir tepki göstermedim. Sonraki hafta kayınvalidemlerde topladık ve eltim benim çocuklarım küçük niye şimdi çocuk yaptın amcalarını çok seviyorlar kıskanacaklar üzülecekler dedi şok oldum ve dedim ki madem bu kadar çocuklarını düşünen birisin art arda doğurmasaydın üçünü kardeşler birbirini kıskanır kuzenleriyle ne alakaları var dedim. Sonra küsüp bir odaya kapattı kendini daha ağır konuşabilirdim konuşmadım. Arkamdan ağlamış sızlanmış nasıl onun çocuğu olur istemiyorum çocuğu olmasını ya onun çocuğu erkek olursa kayınbabamın arsaları ona mı kalacak sinir krizi geçirip hırsıyla bunları insanların yanında söylemiş. Kimyasal ve dış gebelik olmamasına rağmen bebeğimin 8. Haftada gelişimi durdu ve 12. Haftada kaybettim o bebeğimi. Ben ona bağlamadım Allah’ın takdiri ama nefret ettim doğmamoş bebeğim hakkında düşündüklerinden ve bebeğim düşünce olan mutluluğundan. Herkes bir iki hafta tepkisi koyup hala can ciğer kuzu sarma görüşmeye devam ediyor. Ben ilk bebeğimin kız olduğunu düşüyordum yoğun bir şekilde bunun ise erkek ve gerçekten bu erkek oldu eşim de bende kız bebekleri çok seviyoruz hatta ilk çocuğumuzun kız olmasından yanaydık yine çok şükür Allah bizi layık gördü bir evlada ama bir kez dhaa anladım ki kötü niyet insanın başına dolanıyormuş. inşaattan ev almıştık bir sene önce ve bir ay sonra taşınacağız aynı yere. Bana slsdırmasından bile korkuyorum. Bebeğime zarar vermesinden kayınvalidem de aynı ortama girmemiz için zorluyor barışmak istiyor seninle 4-5 ay geçti artık unut diyor saçmalamıyorlar mı bana mı öyle geliyor kızlar? Asla barışmam da çok korkuyorum cesaret edemez değil mi bir şey yapmaya