Eltiyle ilişki

Ya bence o elektriği aldıysanız baş başa bi kahve içmeye çağırabilirsiniz.
İlla eve de çağırmak zorunda değilsiniz.
Ya bende şu tarafa gelmiştim hadi gel bı kahve içelim diyebilirsiniz.
Eşinizde haklı bu arada boş zamanlarında sadece istediği insanla görüşmeye hakkı var o yüzden onu zorlamayın derim.

Hiç olmaması gereken bir ilişki bence. Bende iki tane var bir tanesiyle merhaba merhaba ötesi yok diğeriyle de bir tık ötesi nasılsın iyi misin selam söyle iyi bayramlar bide bu kadar

Aman dert ettiğin şeye bak. Eltim yok görümce var o da uzakta bayramdan bayrama görüşüyoruz böyle iyi az insan çok huzur

Eltimle aynı şehirde yaşamıyoruz,bayram seyran bazen denk geliyoruz,aşıri samimiyetimiz yok ama bir araya geldiğimizde de normaliz bir sıkıntı yok.Gorumcemle arkadaş gibiyiz daha doğrusu gibiydik,benden yaşça baya küçük olmasına ragmen.şu anda da kötü değiliz ama.zamaninda akraba gibi değil arkadaş gibi davrandigim için pişmanım.yani söyle diyeyim.hem ben onun yengesi hem de yaşça büyük olmama rağmen ona arkadaş gibi davrandigim için yanlış yaptığımı düşünüyorum.Bosverin konu sahibi uzak olsunlar ya.kotu de olmayın,iyi de olmayın bence.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Eş ailesi ile her zaman bir sınır olması gerek bence

eşler olmadan baş başa mı davet edeyim yani? o da şimdi bir garip geliyor 2 sene sonra hadi kaynaşalım demek gibi.
Bence ilk başlarda eşli bir şeyler yapın. Baktınız anlaşacak gibisiniz daha sonra tek çağırırsınız. Ortada samimiyet yok tek çağırırsanız tuhaf mı kaçar bilemedim :)

Aynı yaşta olduğum bir eltim var. Onlar 13-14, biz daha 1,5 senedir evliyiz. Eğitimlerimiz, dünyaya bakış açımız, hayattan beklentimiz vs. her şeyimiz farklı. Eşim, abisi ve eltim çalışıyor. Ancak ayda bir kere denk getiriyorum da buluşma ayarlıyorum ailece bir şey yapalım diye çünkü ben aileci biriyim. Farklı olmamıza rağmen iyi anlaşıyoruz.

Önerim de avm gezmek olabilir. Orada bi' kahve olabilir. Ama olmazsa da zorlamayın kıskanç çok elticilik gördüm etrafımda

Gereksiz Bir beklenti

Ben oldum. Yani yime de sır vermem o kadar güven vermiyor. Ama eş taraf ile gottigumde takilabileceğim biri olması guzel oluyir. Sadece o çifti davet edin mecburen samimiyet olur kardesler muhabbet ederken siz de ayrı yerde muhabbet edersiniz. Ben esasen kendi kuzenlerimle çok mesafeliyim kizım da oyle olmasın istedim. Eltim beni kiskandi baya başlarda ama ben yine de olumlu yaklaştım. Şimdi çocuklarımız bayramlarda vs görüşüp beraber oynuyor. Arada onlar bizim ile yatilı geliyor arada biz gidiyoruz. Samimiyet artıyor haliyle. Kadınlar cocukları buluşturuyor vence eşimin kendi ailesinde olanlardan bile haberi yok kadınlar daha sosyal . Yani hak verdim size. Sadece o çifti davet edin misafirlige

Mesafe iyidir ya iyisiniz bence böyle hem unutmayın sık muhabbet tez ayrılık getirir

Eltimle asla arkadas olmayi dusunmem. Cunku kendisi icten pazarlikli biri. Ben de mesafemi koruyorum bu yuzden. Aylarca gormedigim olur. Gorustugumuzde de sizdeki gibi baskalari da olur. Hicbir ortak yanimiz da yok. En baslarda sinsi davranislari oldu. Ben de asiri sogudum. Kaynimdan da hic hazzetmem. Mesafeli mesafeli takiliyoruz.

Net gereksiz
Asla bir elti ile samimi olunmaz
En modern kültürlü eğitimli elti olsun net mesafe olmalı

Net gereksiz
Asla bir elti ile samimi olunmaz
En modern kültürlü eğitimli elti olsun net mesafe olmalı
Niye mesela? Her dk miz beraber geçsin kanka olalım demiyorum ki. Alt tarafı daha samimi bir muhabbet kurmak, bir araya gelindiğinde sıcaklık olsun istiyorum. Ha tek taraflı olacak şey değil tabii.2 yılda olmamış simdi mi olacak diyeceksiniz belki ama 2 yılda hiç birebir görüşemedik ki. Hep bayramda seyranda iftarda vs. bir araya gelindi kısıtlı sürelerde. Ya ben hizmet ediyordum ya o :) elti, görümce, kayinvalide lafını duyunca on yargıyla kaçıyor millet bu bana saçma geliyor. Kv ile de aram iyidir mesela:) mesafeli ama tatlı bir ilişkimiz var

Nasıl sinsilik gördünüz mesela? Ben tanımıyorum hiç valla iyi biri gibi geliyor ama kıskanç mıdır vs detayını bilemeyeceğim. Kuvvetli bir izlenim oluşmadı

Hiç gerek yok samimiyete. Mesafe iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…