- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Herkes ektim uzak olsun der sizi anlamadım.Aile içinde çok yabancı kalmışsınız.bilemiyorum böyle bir şey hissetmedim kızda ama eşimin abisi kıskançtır mesela
Siz görüşmek istiyorsunuz bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz :)eşim yoğun çalışıyor. boş zamanlarında abisi ve eşiyle zaman geçirmek istemiyor pek evet. hatta gerçekten kafasının uyuşmadığı kimseye de pek vakit ayırmaz. ben daha samimi olmak istediğimi söylemedim ona direk ama bize davet etsem niye ettin demez yani. öyle yapmayı düşünüyorum, bize gelsinler ama sadece eşiyle abisi. bu zamana kadar hep daha kalabalık olduk.
Eltimle alakamız yoktur.Selamun aleyküm Aleyküm selam.Kaynimi sevmediğimden asla konuşmadigimdan karısıyla muhabbetim hep böyle olacak.Bence sen de çok içli dışlı olma gereksiz şeyler olur canın sıkılır.Cevremden gördüğüm hep buAslında hayatımdaki bir sorun değil bu, sadece fikir almak için konu açmak istedim. eşimin abisi evleneli 2 yıl oluyor. tanışma, nişan, nikah kısa zaman içerisinde oldu ve tam pandemi dönemiydi. hatta sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde isteme+nişan oldu. oğlum da o zamanlar küçüktü. dolayısıyla bu süreçte pandemi korkusundan dışarda kısıtlı zamanlarda, hep ailelerle birlikte görüştük eltimle. iyi birisine benziyor. hala benziyor diyorum çünkü kendisiyle bayram seyran dışında pek bir araya gelmişliğimiz yok. kızı tanımıyorum. evime kaç kez geldi tabii sonrasında ama hep başkaları da vardı aileden. en son ramazanda bizi yemeğe davet ettiğinde bir araya geldik, gene kalabalık içinde ayaküstü muhabbet ettik. yani arada karşılaştığınız, ayaküstü konuştuğunuz ama asla gerçek bir paylaşımda bulunmadığınız ve gerçekten tanımadığınız bir komşu gibi düşünün. konuşurken elektriğimizin tuttuğunu düşünüyorum. benden bir yaş büyük. aslında kendisiyle yaşantılarımız benzer, ikimiz de boşanmış ailelerin çocuklarıyız. çekirdek aile yapılarımız birbirine benziyor vs vs. yani şu andakinden daha samimi olabiliriz pekala. da gereksiz bir beklenti mi bu sizce? eşlerimizin kardeşlik bağı iyi diyebilirim, tabii benin pek alışkın olmadığım şekilde sürekli bir itiş kakış laf sokma, dalga geçme ve yarış halinde olma durumu var beylerde. ama hallerinden memnunlar. ama kalkıp da hadi bir hafta sonu beraber bir plan yapalım şuraya buraya gidelim demezler. bazen eşime diyorum bir yerdeyken hadi x leri de arayalım vs pek umrunda olmuyor. bilmiyorum gereksiz bir beklenti mi eltiyle daha yakın olmayı istemek? ztn her dk içli dışlı olma şansımız yok yakın oturmuyoruz. benim küçük çocuğum var. ikimiz de çalışıyoruz. ama bir araya geldiğimizde daha samimi sohbet edelim istiyorum mesela beylik muhabbetler dışında. normalde ben de mesafe seven bir ,insanım, bir kaç dostum dışında hayatıma kolay insan alabilen biri değilim. acaba beni soğuk mu buluyor diyorum bazen. yani anlatabildim mi bilmiyorum :) sizlerin eltilerinizle aranız nasıl? gerçekten eltisiyle arkadaş olabilen var mı? ya da olmaya gerek var mı acaba_
Evet bunu yazdım zaten:)Siz görüşmek istiyorsunuz bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz :)
Dertsiz başına dert açma favori replik oldu bu konudaTam yerine sordun. Cunku KK eltisiyle ölümüne ganga olanlarin mekani olarak da bilinir vxvxvxb
Maşallah size. Valla bu kadarinda gözüm yok. Sadece bir araya geldiğimizde samimi sohbet edebilelim istiyorum ama arkadaş da olabilirsek tadından yenmez elbetHerkes mesafe iyidir anlaşan elti hiç denk gelmedi yazmış ama ben o istisnalardan biriyimeltimle kardeş gibiyizdir telefonda bir konuştuk mu 1 saati deviririz uzak oturuyoruz ama denk geldik mi muhakkak beraber kalır birlikte kahve içmeye gezmeye dolaşmaya çıkarız extra tatile denize gideriz hafta sonları, hatta birlikte tur bile ayarlamayı düşünüyoruz eğitim düzeyi benim için önemli değil insanlık ve karakter önemli 4. Senemizi devireceğiz şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah’a Şükür siz bir adım atın inşallah umduğunuz gibi iyi bir dostluk olur ama temkinli olmakta fayda var yorumların çoğu bir yerde haklı
Siz ondan daha eğitimli iseniz (böyle bir şey sezdim) her türlü davranışınız çok dikkat etmeniz gerekecek. Elti ilk anlarda bunu hisseder.Bu farklılığı ona yansıtacak davranışta söz hareket vb bulunursanız biter bu iş.Onunla karşılaştığınızda onun yaptığı yemek olur başka bir şey olur onu güzel yaptığı için ondan tarif isteyebilirsiniz hoşuna gider.Ama bunu isterken işte meslek sahibisiniz sizin yapmaya vaktiniz yok gibi algı yaratmayacaksınız.Aslında hayatımdaki bir sorun değil bu, sadece fikir almak için konu açmak istedim. eşimin abisi evleneli 2 yıl oluyor. tanışma, nişan, nikah kısa zaman içerisinde oldu ve tam pandemi dönemiydi. hatta sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde isteme+nişan oldu. oğlum da o zamanlar küçüktü. dolayısıyla bu süreçte pandemi korkusundan dışarda kısıtlı zamanlarda, hep ailelerle birlikte görüştük eltimle. iyi birisine benziyor. hala benziyor diyorum çünkü kendisiyle bayram seyran dışında pek bir araya gelmişliğimiz yok. kızı tanımıyorum. evime kaç kez geldi tabii sonrasında ama hep başkaları da vardı aileden. en son ramazanda bizi yemeğe davet ettiğinde bir araya geldik, gene kalabalık içinde ayaküstü muhabbet ettik. yani arada karşılaştığınız, ayaküstü konuştuğunuz ama asla gerçek bir paylaşımda bulunmadığınız ve gerçekten tanımadığınız bir komşu gibi düşünün. konuşurken elektriğimizin tuttuğunu düşünüyorum. benden bir yaş büyük. aslında kendisiyle yaşantılarımız benzer, ikimiz de boşanmış ailelerin çocuklarıyız. çekirdek aile yapılarımız birbirine benziyor vs vs. yani şu andakinden daha samimi olabiliriz pekala. da gereksiz bir beklenti mi bu sizce? eşlerimizin kardeşlik bağı iyi diyebilirim, tabii benin pek alışkın olmadığım şekilde sürekli bir itiş kakış laf sokma, dalga geçme ve yarış halinde olma durumu var beylerde. ama hallerinden memnunlar. ama kalkıp da hadi bir hafta sonu beraber bir plan yapalım şuraya buraya gidelim demezler. bazen eşime diyorum bir yerdeyken hadi x leri de arayalım vs pek umrunda olmuyor. bilmiyorum gereksiz bir beklenti mi eltiyle daha yakın olmayı istemek? ztn her dk içli dışlı olma şansımız yok yakın oturmuyoruz. benim küçük çocuğum var. ikimiz de çalışıyoruz. ama bir araya geldiğimizde daha samimi sohbet edelim istiyorum mesela beylik muhabbetler dışında. normalde ben de mesafe seven bir ,insanım, bir kaç dostum dışında hayatıma kolay insan alabilen biri değilim. acaba beni soğuk mu buluyor diyorum bazen. yani anlatabildim mi bilmiyorum :) sizlerin eltilerinizle aranız nasıl? gerçekten eltisiyle arkadaş olabilen var mı? ya da olmaya gerek var mı acaba_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?