Eltiyle ilişki

Benim Eltim benden 5-6 yaş küçük. Bazı hareketleriyle çok sinsi gelmişti gözüme ama yaşının küçüklüğüne verdim salak gibi. Farklı ilçelerde oturuyoruz. onların düğün arefesinde ben daha yeni doğum yapmıştım, uykusuzluk tavan, bebek zor filan… doğal olarak hiçbir işine yardımcı olamadım: Ev taşımak, ev düzmeK ne bileyim en basitnden evi temizlemeye gitmek gibi (her şey tek başına yaptı çünkü Kaynım askerdeydi ve kvde de o anlamda ona hiç yardım etmedi) Ama onların olduğu ilçeye her gittiğimde mutlaka aradım buradan getirilecek bi şey var mı, bi şey lazım mı gelirken alayım diye Ki bu arama işi her hafta oldu çünkü kendi annemle aynı ilçede oturuyorlar. Yani sık sık anneme gittiğimde onu da aradım. bazen bebeği uyutup, anneme bırakıp, eşimle yarım saatliğine parka gittiğimizde onu da çağırdık kendini yalnız hissetmesin diye. neyse, düğün oldu filan, bana yapılmayan her şey ona yapıldı. Maddi manevi, Kv acayip derecede evlat ayrımı yaptı, ben resmen çöp yerine konuldum yine de surat asmadım. En son eşim kv ile bir küslük yaşadı, kv kp ile görüşmeme kararı aldık. ben üstüne bir daha hamile kaldım, bebeği aldırmak zorunda kaldım filan derken bu elti kişisi beni 6 ayda 1 kere aramadı. Kv kp de aramadı tabii. Eltim, bebeğin düştüğünü öğrenince mesaj yazdı yine arama zahmetinde bile bulunmadı, ben de mesaj İle sitem ettim. O olaydan sonra herkes herkesi her yerden engelledi. ben aptal gibi abla olayım kafasındaydım ama ağzımın payını aldım. Eğitim seviyesi ve çalışma alanı hiç önemli değil, insanlık olsun yeter.

kıssadan hisse, mesafeli olmak güzeldir konu sahibi. Senede 1-2 kez gör yeter.

benim eltimde 2 yaş büyük benden o memur çalışıyor ben ev hanımı.evde olduğu günler arar giderim kahveye kv yi çekiştirmeye :). bence kaynaşmalisin ortak bulunduğunuz yerde yabancı gibi olmayın. dertlerini anlatacak birine ihtiyacı olabilir. bir dene ha olmadı Kasıntı duruyor kendini yorma.

Siz görüşmek istiyorsunuz bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz :)

Eltiyle kanka olunur mu ya?? Ben ve çevremdekiler dahil bir tane iyi anlaşan elti görmedim. Basta bende arkadaş olalım kafasindaydim ama yalnızlık en güzel şey. Herkesin göstermediği bir iç yüzü var. Onu görünce tiksiniyorsun. Bence dertsiz başına dert alma. Mesafeli takıl.

Eltimle alakamız yoktur.Selamun aleyküm Aleyküm selam.Kaynimi sevmediğimden asla konuşmadigimdan karısıyla muhabbetim hep böyle olacak.Bence sen de çok içli dışlı olma gereksiz şeyler olur canın sıkılır.Cevremden gördüğüm hep bu

Herkes mesafe iyidir anlaşan elti hiç denk gelmedi yazmış ama ben o istisnalardan biriyim eltimle kardeş gibiyizdir telefonda bir konuştuk mu 1 saati deviririz uzak oturuyoruz ama denk geldik mi muhakkak beraber kalır birlikte kahve içmeye gezmeye dolaşmaya çıkarız extra tatile denize gideriz hafta sonları, hatta birlikte tur bile ayarlamayı düşünüyoruz eğitim düzeyi benim için önemli değil insanlık ve karakter önemli 4. Senemizi devireceğiz şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah’a Şükür siz bir adım atın inşallah umduğunuz gibi iyi bir dostluk olur ama temkinli olmakta fayda var yorumların çoğu bir yerde haklı

Eltim benden 17 yaş büyük. Herkese karşı mesafemi koruyan bir insanım o da öyle.
Aile içinde pek sevilmezdi ama ben ayrı severim kendisini, oğlum doğduğunda çok iyiliğini gördüm Allah razı olsun
Rabbim onun yokluğunu göstermesin

Maşallah size. Valla bu kadarinda gözüm yok. Sadece bir araya geldiğimizde samimi sohbet edebilelim istiyorum ama arkadaş da olabilirsek tadından yenmez elbet

Siz ondan daha eğitimli iseniz (böyle bir şey sezdim) her türlü davranışınız çok dikkat etmeniz gerekecek. Elti ilk anlarda bunu hisseder.Bu farklılığı ona yansıtacak davranışta söz hareket vb bulunursanız biter bu iş.Onunla karşılaştığınızda onun yaptığı yemek olur başka bir şey olur onu güzel yaptığı için ondan tarif isteyebilirsiniz hoşuna gider.Ama bunu isterken işte meslek sahibisiniz sizin yapmaya vaktiniz yok gibi algı yaratmayacaksınız.
Burada güzel öneriler var.Avm de gezme kahve fikri güzel.Aşırıya kaçmayın bir kere yapın sonucu bekleyin.

Benim eltimle güzel bi ilişkim var, o benden çok sonra evlendi ama yaşlarımız yakın. Kv elti ben hepimiz aynı mahallede oturuyoruz ilk başta kv evinde denk gelip konuşuyorduk sonra ben onları sadece eşiyle evime davet ettim, onlar bizi etti derken dışarda pikniğe davet ettik onlar etti falan sonrasında eşi olmadan sadece eltimi davet etmeye başladım dışarda bi iki buluştuk. Eltimi seviyorum bence o da bana karşı boş değil ne zmn buluşsak çok keyifli vakit geçiriyoruz ama bende burdaki bayanlara biraz katılıyorum samimiyeti çok abartıp sürekli sürekli görüşmek ilişkilerin cılkını çıkarıyo bu bahsettiğim buluşmalar ayda bir şeklinde falandır, telefonda birbirimizi sürekli aramayız mesela aramamız gereken durumlar olursa ararız, arada msjlaşırız, instagramda birbirimize komikli videolar yollarız bence sizde madem samimiyet istiyorsunuz ilk adımı atın eltinizi bi kahvaltıya çağırın veya çalışıyorsanız dışarda kahve içmeye çağırın sonraki adımı ondan bekleyin bakalım o da sizi davet edecek mi? eğer davet ederse ara ara buluşun ama baktınız davet yok demek ki o sizinle samimiyet istemiyor sizde daha uğraşmazsınız

Eşiniz uzak duruyorsa bir bildiği vardır diyorum. Eğer abisi kıskançsa eşi de benzer özelliklere sahip biridir bence.
2 eltim var eşimin aile ilişkileri sıkıntılı bir abisi için nankör diğeri için çıkarcı diyordu bende kardeşsiniz birbirinize sahip çıkın dedim ve görüştük eşim bana 10da 1ini anlatmış anlattığından çok çok daha kötü kişilerle karşılaştım. 1 abisi nankör, kıskanç eşi de aynı kendi gibi çok fettan ortalık karıştırıp masumu oynar eşimle ben yeni sevgili iken bizi ayırmaya çalışan biri diğeri abisi de gerçekten çıkarcı sadece parası bitince arar tüm akrabaları bıktırmış sapık gibi arayıp 50 TL istiyor herkesten. Başta durumu yoktur yardım edelim vs diyordum ama adam çalışmıyor, bulduğu parayı iddiaya veriyor, karı koca sigara içiyorlar ama herkesten para istiyorlar yeni evlendiğim sıra 2. Abisinin eşi benden bile para istemişti şok geçirdim. Kısacası ikisi ile de görüşmüyorum bir yerde denk gelirsek de selamın aleyküm- aleyküm selam

2 eltim var biri farklı şehirde
İkisi ile de görüşür, görüşme fırsatı yaratır, sever sayarım.
Hepimizin yaşları aynı
Bir tık resmi ama çok güzel bir dengede gidiyor ilişkilerimiz. Üçümüz de ikişerli görüşsek de üçlü görüşsek de gayet güzel eğlenceli vakit geçiririz, çok güleriz mesela.
Kocalarımız çok iyiler belki o da etkendir.
Birbirimize gidip gelme isteği onlarda da oluyor.
Sizin kocalar biraz daha aktif görüşme talebinde bulunmalı.
Piknikler, geziler, ev oturmaları, belki kısa tatiller, dışarda veya evde yemekler vs birşeyler organize etmiyorlar mı? Neden mesela?
Onlar da istese bir tık daha yakın olurdunuz.

Anlattığınız kadarıyla negatif bir elektrik yok. Biraz daha samimileşmekten zarar gelmez.
O dengeyi yakalamak öyle devam etmek lazım.

Eltilik kendi seçtiğin arkadaşlık ilişkisine benzemez.
Eş seçtiğimiz adamın kardeşinin eş seçtiği kişi. Bu kişiyle çok uyumlu olmak zorunda değiliz elbette. Ama biraz olsun yakaladın mı o frekansı, tadından yenmez.
Ben şanslıyım bu konuda.
Kıskançlık, fitne, haset vs hiç söz konusu olamaz. Herkesin evi ayrı işi ayrı yolu ayrı.
Kötülük düşünmek için kısa hayat.
Eğlenip geçiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…