"Elveda" dedi. "Elveda yavrum elveda"...

Allah yardımcın olsn, ne denir ? nasıl bir teselli verilir bilmiyorum. Yürepim acıdı resmen yazdklarını okurken.. Umarım birdaha yaşamassn bu duyguyu,Allahım kımseye yaşatmasın evlat acıısını

arkadaşım çok dikkat et kendine hamilelik haftanı görünce içim biraz daha kötü oldu. ben de 14. haftaya kadar gelebilmiştim. kesinlikle riskli dönem bitti falan diye düşünme... her şeyine çok ama çok dikkat etmelisin. bende bitti diyordum zor günler. gezip tozuyordum... kesinlikle güneşte fazla durma. ani hareketler yapma ve ağır bir şey kaldırma.sene yapamadığın her şeyi bebeğinle yaparsın:)

( kendim hiç dikkat etmiyordum bu yazdıklarıma. ne de olsa bana ASLA BÖYLE BİR ŞEY OLMAZDI)

gözlerim dolu dolu oldu inan .ben hiç yaşamadım böyle bişey şükürler olsun rabbime ama şuan eltim hastanede rahimağzı yetmezliği yüzünden yatıyor bebek sağsalim yaşıyor ama kese patlamak üzere ve o minicik bedeni yarın annesinden koparacaklar. çok üzgünüm.

o günden sonra bi daha bebeğin olmadımı canım bende geçen sene iltihaptan sancım basladı erken doğum yaptım bebegimi . 7 temmuzdada tekrar düşüğüm oldu =(

o günden sonra bi daha bebeğin olmadımı canım bende geçen sene iltihaptan sancım basladı erken doğum yaptım bebegimi . 7 temmuzdada tekrar düşüğüm oldu =(

daha ramazanın ilk günü yaşadım talihsiz olayı 13 gün oluyor yani. Kaderin benim için hangi planları yaptığını bilmiyorum ama en kısa zamanda tekrar olmasını diliyorum Allahtan... 3.5 aylıkken sebebini henüz bilmediğim bir sebepten kaybettim..bebeklerin kaç aylıktı? ve son bebeğinin neden düştü? (sorularım sana acı verdiyse özür dilerim. Cevaplamak zorunda hissetme kendini) büyük geçmiş olsun sana da bakarsın yeniden beraberce hamiş oluruz en kısa zamanda:))

Selametle arkdaşım

bende aynı duygulardayım senı cok iyi anlıyorum cnm benım de 8 gun oldu bebegımı kaybedelı rabbim sabrını verecek üzülmemek gerek düşüklere bi anormallık varkı gıdıyor diyo herkez heryerde öyle yazıyor ama insan üzülmeden edemiyor rabbim inş tez vakııte saglıklı sıhatlı bebeklerimizi kucagımıza almayı nasıp edecek buda sınav her yasadığımız gibi 5 sene sonra mujdeyı aldım 11 hafta durdu ve gitti .....

mahvettin beni
YÜCE ALLAH ım inşallah bi daha böyle bi acı göstermez sana

ve hiçkimseye

ve tez zamanda gelir mucizen inşallah

Arkadaşım haklısın ama 14 hafta az değil ki. dile kolay. ne hikayeler yazdık onun adına. Nasıl bir neşe getirdi evimize. Takdiri ilahi. bu duyguyu yaşamak da güzeldi. Hayırlısı ile tekrardan yaşarız bu duyguyu ne dersin... sen kaç ay korunacaksın...

mahvettin beni
YÜCE ALLAH ım inşallah bi daha böyle bi acı göstermez sana

ve hiçkimseye

ve tez zamanda gelir mucizen inşallah

bu acıyı yaşayan herkesin tez zamanda mucize haberlerini duymayı bekliyorum... temennilerin için çok teşekkür ederim:)

6 ay dedi canım

ağlamaktan mahvoldum çok üzüldüm konuyu açan arkadaşa diğer analtan arkadaşlara ben ikiz bebeklerimi kaybettim kötü bi süreç yaşadım . 16 haftalık oldugundan beri ibirini kayebdebilirsin 1 ni sonlandırılalım diyolardı ama ikisini birden kabyetmek 25 haftalıkken çok ağır geldi çokk. önce birinin kalbi durdu sonra diğerinin arkadaşın dediği gibi herkes orda bebek alırken kucağına eşime verilen ölüm kağıdını hastaneden çıkınca gördüm bi daha ağladım normal doğum yaptım suni sancılarla çok dua ettim doğum yaprken bi yandan diyorum ölü bebekleri doğrucam diye çektiğim sancıya bak tam çıkarken onlar içimden ağlayabilirlerdi ama durmuştu minik kalpleri görmeye cesaretim yoktu göremedim ramazandan 2 hafta önce yaptım.21 gün oldu 25 haftalıktılar ben ikiz olduklarınn erken doğum bekliodm zaten ama böyle bi son hiç düşünmemiştim nasip olmadı rabbim inşş hazır oldugumzda psiklojk olrk bu olayı atlatıp tekrar nasip eder hayırlısıyla inşş . çok yorgunum psikolojk olrk ...

merhaba herkese,
yaşanılanlar gerçektende çok acı.Bende maalesef 5 gün önce 8 haftalık bebeğimi kaybettimAllahım böle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın...Allah herkese sabır versin ilahi takdir diyorum böylesi hayırlıymış diyorum ama hiç birşey benim acıma ilaç olmuyor...isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorumda.her gece gözlerimi kapatırken adım adım bebeğimi kaybettiğim anlar geliyor adım adım...

Dr bana sadece 3 aylik bir korunma suresi verdi.... Yurt disinda yasadigim icin butun testleri kendileri yapti otopsite kadar dosyamda bulunmasi gerekmis.... Ben 5. Ayda hamile kaldim ama cok problemli bir hamilelik gecirdim.... Kabus gibutdi 34+4 te erken dogum yaptim cok sukur bebegim cok saglikliydi hicbir sorun cikmadi simdide oglum 19 aylik zaten kaybettigim bebegim 2. Bebegimdi ondan once 1 oglum vardi.... Simdi iki oglum var aslinda benim problem hamileliklerimde kanamam oluyor butun hamileliklerimde yasadim bende bunlarin sebebini merak ediyorum trye ilk geldigimde uzman bir dr gorunecem herseyin bir sebebi olmali ama allahima binlerce sukurler olsun saglikli iki oglum var darisi isteyen herkesin basina......

yazılanları ağlayarak okudum.kabullenmesi çok zor bi durum.bunu ancak yaşayanlar anlayabilirler.benim bebeğimde 9 haftalıkken karnımda öldü.doktoruma inanmak istemedim başka 2 doktorada gittim.beni hemen hastaneye yatırıp bebeğimi almak istediler.kabul etmedim.ilk önce bu durumu kabullenmem gerekiyordu.ne kadar ağladım bilemiyorum.bebeğimi aldırmak için hastaneye gitmek istemiyordum.sanki bebeğim karnımda yaşıyor ve onu benden zorla almak istiyorlarmış gibi hissettim.ilk bebeğimdi ilk hayallerimdi.bebğimi 1 saatlik bir doğum sancısının ardından aldılar.bebeğimin hastanede kalmasıda çok koydu bana.depresyona girdim.sürekli karnımda bir boşluk hissettim.patoloji sonucum temiz çıktı ve kan değerlerim iyi olduğu için doktor hemen hamile kalabileceğimi söyledi.ben ilk ay korundum ve sonra bıraktım.çocuk sahibi olmak için delirdiğim 4 ayı geçirdim.etrafımdaki hamileleri görmek bana acı verdi.sonra Allah bana bir çocuk daha nasip etti.ama ilk bebek unutulmuyor.acını yaşa yeni bebek için acele etme.tekrar bir bebeğin olduğunda onun sana ihtiyacı olucak.eğer yeterince hazır olmazsan sonraki hamilelik stresli geçiyor.sürekli bir kayıp daha yaşarmıyım diye düşünüyorsun.26 haftalık hamileyim ve bebeğimi kaybetme düşüncesi hep aklımın bir köşesinde.Sana üzülme demiyorum sadece iyi olmaya çalış diyebiliyorum.Allahım sana en yakın ve doğru zamanda bir bebek daha nasip etsin.İnşallah onu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

bu yazıyı paylaşalı 22 gün olmuş ama hala acılar dün gibi... Allah herkese sabır versin...

rabbım sabırlar versın sana gercekten çok zor bende her an oyle olacak gıbı yasıyorum çok korkuyorum devamlı kanamam var ınşallah bebegım benı bırakmaz...

rabbım sabırlar versın sana gercekten çok zor bende her an oyle olacak gıbı yasıyorum çok korkuyorum devamlı kanamam var ınşallah bebegım benı bırakmaz...

arkdaşım korkarak yaşanmaz ama... ben hep bana birşey olmaz sandım. dr progesan verdi bir iki gün kullanıp buraktım. gezdim uzun minibüs, otobüs yolculukları yaptım....

sen çok dikkat et çalışıyorsan işini bırak bir süreliğine... evdeysen de hep yat...

bende bana birşey olacağına zerre kadar inansaydım yerimden bile kıpırdamazdım herşey o kadar normal gidiyordu ki
kendine çpok ama çok dikkat et

takdiri ilahi....

evt canım çalışıorum ama ben hıç evden çıkmamaya dıkkat edıyorum eve gıdıncede devamlı yatıyorum hatta ben kanamamı bile evde yattıgım gunler ıcerısınde gecırdım aslında rabbım ne nasıp etmışse o olur ınan 16 haftalık hamıleyım hep evle iş arası gectı ıste bıle oturuyorum...

peki dr ne diyorlar... kanamaların için bana da dr yerleşme kanaması falan demişti. içimi rahatlatmıştı.. elbette benden kaynaklanan hatalar da oldu... Allahın izniyle bebişini kucağına alacaksın...

bir de bebeğin hakkında hep olumlu düşünceler taşı... olumlu düşüncenin gücüne de inanmak lazım...
allah yardımcın olsun :) :)

canım bana plasenta assgıda deddıkkat et dusuk tehlıkesı bu kanamlar dedı 20. haftaya kadar özellıkle çok dıkkat etmemi belırttı baska bır doktor ıse gıdebılırsın dedı yanı ne yapacgımı bende bılmıyorum kı.ınsallah rabbım sanada saglıklı bir bebeiş nasıp eder hersey gonlunce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…