Elveda Rumeli - Atv

Ya akşam ne tatlı bir bölümdü .Te ben izlerkene bile uçtum havalara..Evlendılar sonunda ya biz ne istesek yapıyor bu dizi bukaaaaa muhteşem olurdu bukaaaamı pozitif olurdu..Ramiz aga gözleri ışıldıdadı Zarife kumrisine sarılınca :1hug:
Hele anneleri nasılda mutlu oldu nikah kıyılırken Zarifeyi görünce:CüvCüv:.
Amaaa en güzel sahne karoynadıkları sahneydi cıvıl cıvıl bayıldım te bende istim öyle kartopu oynayalım.Geçen gittik ailece kaydirigubbakcemile3çok zevkli İzmire yağmıyor ama Manisa spil yakın Allahtan orada kar görebiliyoruz:teytey:
Yeşimim çok özledim seni çok te ben kumrimi bir an önce görmek istim:asigim::1hug:a.s.

sanırım bu dizinin de sonu yaklaşıyor
herşey pek hızlı tatlıya bağlanır oldu

yaa bu diziyi çok seviyorum ya...
Her yönüyle..bize gerçekten güzel sıcak samimi aile bağlarını paylaşmayı anlatıyorlar.akşam yine koptum diziyi izlerken bi taraftan zarife ye ağladım diğer taraftan ıspanak namık a yarıldım gülerken yaa:)))) anaa iyi bari gider orda da kalırsın diyooo:))) en sonu da çok güzeldiii ne güzel oynadılar öyle kar topu özendim valla:)))))

Akşam ki bölüm harikaydı sositososito
Sonunda herkes mutlu sona ulaştı. Yanlız Pürsıçan' da nüfus patlaması olacak gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

ben bu dızıyı şans eserı yakaladım ama ızlemek ıstemıyom neden mı hayatımın anlamı sözlumden(mustafadan)ayrıldım ve adımda zarife o bakımdan benı derınden sarsıyo

55.BÖLÜM ÖZETİ

SÜTÇÜ RAMİZ VE AİLESİ İÇİN ‘HERŞEY YOLUNA GİRDİ’ DERKEN, PÜRSIÇAN’IN TEHLİKEDE OLDUĞU HABERİ GELİYOR…

Ramiz ve ailesinde mutlu günler sürmektedir. Ramiz; Zarife ve Aleks’i affetmiş, Mustafa ile Vahide evlenmiş, Hasan ise karısı Hatice ile tekrar nikah kıymıştır.

Mustafa kasaba çarşısında muayenehane açarken; Aleks, Kaymakam Dilaver’in desteğiyle açılan mektepte muallimlik etmeye başlar.

Fatma ise, Ramiz’in uzaktan yeğeni Cenova’lı Cenap’ın, onları ziyarete geleceğini söyleyen mektubu ardından huzursuz olmuştur.

Diğer yandan Ahmet Ekrem, Bulgar bir ajandan Pürsıçan Kasabası’nın büyük bir tehlike içinde olduğuna dair bir bilgi alır.

HİÇ KİMSE BENİM KADAR BAĞLI OLAMAZ BU DİZİYE
BAZEN GERÇEKDEN DE ONLARIN ORADA O ŞEKİLDE YAŞADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM
ÖYLE ZANNEDİYORUM:asigim: GERÇEK OLMADIĞINI DÜŞÜNMEK BİLE GÖZLERİMİN DOLMASINA YETİYOR....
BAZEN SÖYLEDİKLERİ BİR KELİME BİR CÜMLE AĞLAMAMA YETİYOR:çok üzgünüm:senağlama
BEN ÇOOOOOOOKKKK SEVİYORUM ONLARIIIIIsenağlama

Dizi başladığından bu yana hiç kaçırmadan izlliyoruz. Ama artık biraz laylaylom olmaya başladı gibi.
Bazı şeyler abartılır oldu. Bakalım bu hali ne kadar sürecek. Bana çok sıcak, çok samimi gelen bir dizi.
Üstelik bazı yerlerde çok gariplikler yakaladım. Örneğin 2 bölüm önce Haticeyle terzi hasan nikah
tazelediğinde akşam en son hüsemeni ramizlerin evinde bırakıp gitmişlerdi, sabah yine oraya gelirken;
kucaklarında hüsmen vardı, vahidenin yüzü mosmordu kurtarıldığında. ertesi gün nikah olduğunda
birden düzelmişti herşey vs bu gibi basit şeyler olmasa daha iyi bence bu kadar kaliteli bir dizide.

tam bir elveda rumeli hayraniyim tutkunuyummmmmmmmmmmmm
bayiliyorum o diziye
belkide babam makedon oldugundandir bilemiyorum ama cok seviyor ve her hafta basini iple cekiyorum
süper bir proje süper bir dizi bitmesini asla istemiyorummmmm

bende bayılıyorum ve tam bir elveda rumeli hastasıyım.hele o namık yokmu.onu seyrederken resmen gülmekten kırılıyorum.bütün oyuncuları ve bütün ekibi kutluyorum.çok iyi bir iş çıkarıyorlar.ellerine ve yüreklerine sağlık.hepsini tek tek tebrik ediyorum.hepinizi çok seviyoruz.

bu diziye bayılıyorum.hele ramizle ıspanak namığa bayılıyorum.hele namığın"bak oglum ne ka kuvvetlıyım"demesine kopuyorum.hakikatten emek verilerek çekilen bi dizi......

Bugünkü bölümde çok güzeldi. Ne kadar canıgönülden desteklediler çocukları.:roflol:
Ispanak her ne kadar hile yapsada çok eğlendim bugün izlerken.
Bakalım o kağıdı bulup 3000 akçesine kavuşacaklarmı?
Genel olarak eğlenceli bir bölümdü, pek önemli birşey de yoktu ama....
CADIARZU

Evet önemli bişey yoktu aslında ama dediğin gibi çok eğlenceliydi
Hele Saksı Münevvere gelen görücüler Bediha hanım ayyy çok komikti:roflol::roflol::roflol:
Nevrestenin dayak yemesidekaydirigubbakcemile3

uffffffff ya ben hepsini bitiremedim.:1no2:
sabah erken kalktığım için uyuyakalmışım.
atvde her dizinin tekrarını veriyor.bir bunun vermiyor.

ya kızlar nedir bu alex ile zarifenin çektikleri.......bi insana hüzün bu ka mı yakışır.bence alex çok güzel rol yapıyor.umarım zarife bebğini düşürmez.......
buarad kaymakamla alex gerçekte kardeşmiş.hiç benzemiyyolar dimi.......

ELVEDA RUMELı DıZıSıNıN GÜZEL YILDIZI GÜLÇıN SANTIRCIOĞLU, EVıNıN DUVARINA AFıŞLERıNı ASTIĞI VE BÜYÜK BıR HAYRANI OLDUĞU SANATÇIYI AÇIKLADI!.. KıM Mı?..

10/3/2009 23:47

ıki sezondur “Elveda Rumeli”de seyirci karşısına çıkıyor Gülçin Santırcıoğlu ile Milliyet Cafe röportaj yaptı. Dizide Hatice isimli bir köylü kızını canlandıran Santırcıoğlu, geçtiğimiz yıl “ıki Çizgi” filmiyle de Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En ıyi Kadın Oyuncu” dalında yarışarak “Ben de varım” demişti. Bazı fotoğraflarında dünyaca ünlü yıldız Meryl Streep’in gençlik yıllarındaki haline inanılmaz derecede benzeyen Santırcıoğlu, Müjde Ar’ı örnek alıyor.

ıŞTE RÖPORTAJDAN SATIR ARALARI;

Size çok evlilik teklifi geliyor diye duyduk, doğru mu?
Evet, evlilik teklifleri hayranlar tarafından her oyuncuya olduğu gibi bana da geliyor. Üstelik bu kız bekârsa bizim oğlana alalım diyenler var. ınsanlar TV programlarında moda olduğu için evliliğe bayılıyorlar herhalde. Evliliği hiç düşünmediğim için herhalde oluyor bunlar diyorum. Hayranlar internetten iletiyor bu isteklerini, aile büyükleri benimle karşılaşınca söylüyorlar. Makedonya’da beni görünce birbirlerini dürtüp çevirmen ile sorduruyorlar “Bekâr mı bu kız” diye. Bekârım deyince “Bizim bir oğlan var sen de güzel kızmışsın akça pakça” diyerek konuya giriyorlar.

Müjde Ar hayranlığınız nedeniyle evinizde filmlerinin afişinin olduğunu duyduk doğru mu?
Bütün filmlerinin değil, sadece duvarımdan indirmediğim çok eski bir afişi var. ‘Müjde Ar Aile Kadını’ yazıyor. Ama onun sinema yolunda bir ışık olduğunu düşünüyorum. Henüz tanışmadık. Severek takip ediyorum.

ALINTIDIR

ya ben bu diziyi çok seviyorum.çok saf bi yönü var.herşey okadar doğal ki....birde o müzikleri yok mu...her biri ayrı bi lezzet.....
Aynı dua bu aynı
Aynı cennet bu aynı
Canımız acımız hep aynı
Aynı rüyalar bu aynı
............................​

Mustafa ile Vahide barıştı kaydirigubbakcemile5
Ayyyy Mustafa ağladı ya ne kadar çok seviyor eşini...Ama vatanı ile arasında seçimde yapamıyor yazık...Çok tatlı şu Mustafa yaa...Kocam vuracak beni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…