Elveda Rumeli - Atv

Akşam ki bölüm bir harikaydı yine kaydirigubbakcemile5
Meryem' in kocası da ölmemiş ne olacak acaba ? Kocasına dönecek mi Dilaver ile mi kalacak ? senağlama

bence dönmemeli gibi geliyor bana ..ama çocukları ne der işte onu bilemeyeceğim:)

bence dilaverle kalır ama çok zor bi durum zor karar verir şok oldu kadın resmen nasıl olmasın ki..:1shok:

kocası belki gelecekk ama meryem dilaveri eski kocasından daha çokk seviyor kocasının sevgisini çoktan kalbinin en Derinlerine gömmüş ve ondan bebek istediğini son bölümde söylemişti kocası gelse bile ben onunla evlendim hamileyim derse dilavere döner diye düşünüyorum ben ama çokk güzel devam ediyor son bölümde çokk üzülmüştüm asacaklar adamı diye ama rahatladım üzerine zarifede doğum yapınca:sm_cool:bol bol kendim için dua ettim nolur bana da diyekaydirigubbakcemile3...

senden bebek istiyorum dedi dilavere,dilaverden ayrılmaz bence de

merhaba kızlar bencede dilaverden ayrılmaz ama çocuklarıyla çok sorun yaşar gibi geliyor

ßaşladı ßende izliyorum :lepi:

Namık'la Nevreste'ye ßayılıyorumm laelaelaelaelaeKısçeler kaydirigubbakcemile3
Sütçü Ramiz'in Torunu Sütçü İskender çok tatlııı
Meryem'inde durumu çok zor kafamçokkarıştı

Akşam yine çok güzel bölümlerden biriydi elveda rumeli de....
Şiştim ağlarken.....
Bayılıyorum onlara ya...
Zarife nin bebeği çok tatlıı ....
Ve hepsi de birbirinden güzel oynuyorlar...
Kötü bir yerde kaldıı bakalım ne olacak..
Haftayı iple çekiyorum...

Dilaver nasıl ağladı senağlama kıyamam ne kadar çok seviyor Meryem' i

Birde Alex in okulda uyuma sahnesi süperdi

tamam zarife ben sallarım :roflol:
çok güzel bi bölümdü yine
önceden kocişin izin günü pazartesiydi doğru düzgün seyrettirmiyodu bana valla ne yalan söyliyim şimdi değiştiğine seviniyorum kaydirigubbakcemile3
meryemin eski kocası öğrenince napçak acaba yazık adam ne kadar özlemiş:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…