Em

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,

benim yakin bir kiz arkadasimin erkek arkadasi ile bulusmus ve öpüsmüsler vs. Cocuk elini pantolonun icerisine sokmus yani cinsel organini oksamis. Kiz uyarmis erkegi Temiz olmadigini daha dogrusu tüylerin oldugunu falan söylemis oglan yinede devam oksamis. Fakat sonra eve dagildiklarinda cocuga sormus kiz tiksindinmi diye evet biraz tiksinme oldu demis. Yani kiz arkadasindan tiksinmis hem kendi ellemis Hemde tiksindigini söylemis kiz sorduktan sonra. Buna cok incinmis benim arkadasim sizce cokmu alingan davranmis yoksa cidden alinilacak bir konumu? Kendisi pis bir insan degil hijene önem verir fakat adet döneminden sonra vakti olmamis temizlemeyetüylerini.

ben degil cicim arkadasimi diyorum ben.Ayrica ergen degil 26 yasinda!!

ben degil cicim arkadasimi diyorum ben.Ayrica ergen degil 26 yasinda!!
Kız arkadaşının başına böyle bir şey gelecek sende bunu kendine dert edinip gecenin 2'sinde konu açacaksın , üstelik mantıklı bir soru/sorun bile yokken ortada , iyiymiş cicim ! sen öyle diyorsan

Eeee adamceeez şimdi tiksinç olmuş kadın bir an önce topuklasın olay yerinden bence..

Yazık ya ahh gençlik şimdi pantolon elini sokan yarın yatağa atar arkadaşın yaptığından utanmiyor da erkek arkadaşım mi tiksindi diyor iyi bir dahakine temizlesin de erkek arkadaşı rahat rahat yapsın sonra hamileyim diye gezsin ortalarda

genç kız genç ergen genç çocuk..En iyisi evladım diyeyim. Bak tehlikeli sularda yüzüyorsun.O su seni kendine bir çekiverir kaybolursun alimAllah kimse bulamaz seni sonra Allah etmeye.

daha fazla üzüleceği bir şey yapmasın arkadaşınız..

bu kadar özel şeyleri nasıl paylaşıyosunuz hadi burdakiler tanımıyo seni de kız arkadaşlar arasında bile konusmak.. bilmiyorum ne derece doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…