Kız arkadaşının başına böyle bir şey gelecek sende bunu kendine dert edinip gecenin 2'sinde konu açacaksın , üstelik mantıklı bir soru/sorun bile yokken ortada , iyiymiş cicim ! sen öyle diyorsanben degil cicim arkadasimi diyorum ben.Ayrica ergen degil 26 yasinda!!
Merhaba arkadaslar,
benim yakin bir kiz arkadasimin erkek arkadasi ile bulusmus ve öpüsmüsler vs. Cocuk elini pantolonun icerisine sokmus yani cinsel organini oksamis. Kiz uyarmis erkegi Temiz olmadigini daha dogrusu tüylerin oldugunu falan söylemis oglan yinede devam oksamis. Fakat sonra eve dagildiklarinda cocuga sormus kiz tiksindinmi diye evet biraz tiksinme oldu demis. Yani kiz arkadasindan tiksinmis hem kendi ellemis Hemde tiksindigini söylemis kiz sorduktan sonra. Buna cok incinmis benim arkadasim sizce cokmu alingan davranmis yoksa cidden alinilacak bir konumu? Kendisi pis bir insan degil hijene önem verir fakat adet döneminden sonra vakti olmamis temizlemeyetüylerini.
26 yaşında mükemmel bir anlatım kabiliyetin var tebrikler..ben degil cicim arkadasimi diyorum ben.Ayrica ergen degil 26 yasinda!!
ilgili bölüm bdv mi okypetekonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
okuldadır şimdi genç kızımızBi dahakine kıllarını temizleyip gitsin o zaman
Bu hareketleri sokaklarda, halka açık yerlerde yapıyorlarsa gerçekten ikisi de iğrenç zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?