arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım...

kız kesinlikle yalan söylüyür üvey babanın herşeyine karışmasından kurtulmak için bi yalan atmış ortaya ve yuvayıda sarsmış cidden...arkadaşınızın bian önce kızını frenlemesi lazım böyle yalanlarla başlamış hayata..ilerde daha büyük hatalar yapar..

Kızı yalan söylüyor olabilir (bence de öyle) ama ya değilse? Bence arkadaşınız bu durumu göze alamaz... Eşi suçsuz bile olsa bu saatten sonra neyi düzeltebilirler ki? Adama yazık olmuş eğer bu bir iftira ise.. Özür dileyince unutulacak mı her şey? Adam çok iğrenç bir suçla itham ediliyor. Aklansa bile tanıdıklarının aklında öyle biri olabilir mi acaba endişesi kalacak.......

Kız öylesine söylemiş, bunun nerelere varabileceğini düşünememiş olabilir. Tabi şimdi dönemiyor da söylediklerinden. Günahını almayayım ama bence var bu kızda bişey.....

Tüm okuduklarima dayanarak, halen kizin yalan söyledigini düsünüyorum, ama artik olan olmus, iftira cok agir bisey, bu kiz asla gün yüzü görmez ilerde, valla Anneyede yazik olmus, hem evliligi yikilmis hemde böyle bir cocukla imtihan oluyor kadincagiz, vallahi cok üzüldüm, ama yinede Annedir, ne olursa olsun tabiki cocugunu tercih etmeli. Allah kimseyi sasirtmasin ve evlatlari ile imtihan etmesin. Ama hersey bastan yanlis gelismis zaten. Atalarimiz bosuna dememisler "Öfke ile kalkan zarar ile oturur" diye, burda Anne malesef düsünmeden, ve sogukkanli davranmadan hareket ettigi icin, malesef bazi gerceklerin ortaya cikmasi zorlasiyor iste..bu konularda cok akilli ve sogukkanli davranmak gerekiyor...en azindan gizliden esini bi müddet takibe alabilirdi, veya ilk öfke ani gectikten sonra , tekrar kizi ile konusmayi ve bu iddiasinda samimi olup olmadigini sorabilirdi. Neyse keskeler artik ise yaramiyor...Hakkinizda hayirlisi olur insallah..

kusura bakma ama taa en başından beri ben kadında suç buluyorum.nankörlük bu ya..şimdi ne olacak kızı birini svecek annesi arşı çıksada böyle asi bi kız evlenip gidecek ..kadın yalnız kalacak..bu kız şeytan bacım...yazık olmuş kadına..bencilmiş annesinin iki günlük mutluluğunu çok görmüş..madem sarkıntılık etmiş gitsin babasına..öz babası bırakıp gitmiş üveyden ne bakliyoki..yazık yazık.....kadına yazık...iki şeytanla hayt geçirecek..evlat atsan atılmaz...kötükedihüso

boş keliimelreden bir diziiiiiii-tatlicadiarzu-

bencede eşiyle bu konuyu o an sıcağı sıcağına konuşması gerekiordu.
arkadaşların dediği gibi ergenlik çağında ve ksıtlamalar yapan bi üvey baba kaldıramamış olabilir ve iftira atmış olabilir.

boyle bir durumun yasanmasi cok uzucu,
kiz yalan soylemis olabilir dogruda. Ama yinede kesinlikle tekrar bir araya gelmemeli
HErkes kiza yalanci demis peki ya dogruysa 16 yasindaki kiz neticede
savunmasi yada tepkisi ayni olmayabilir. pedagog bence cozebilir bu durumu
eger kiz boyle bir sey yasadiysa travma yasabilir, bunun tedavi edilmesi gerekiyor.
yok eger yasamadiysa bu yola basvurdugu icin goturulmesi lazim.
nelere maloldugunu bilmeli.
neler duyuyoruz su hayatta, anneyi biri suclamis kozu agzina verdin diye,
insanin aklina tabi gelip sorar kime guvenliyor, oyle haberler duyuyoruz ki
kimseye guven filan kalmadi. bence en onemlisi psikolog yardimi vede aciiiill

arkadasim son durum ne acaba???
uff herkes derdini anlatip anlatip gidiyor neye karar verdiklerini ne yaptiklarini soylemeden, sonra da ben boyle ne oldu acaba diye catliyorum :kahve:

Kızı yalan söylüyor olabilir (bence de öyle) ama ya değilse? Bence arkadaşınız bu durumu göze alamaz... Eşi suçsuz bile olsa bu saatten sonra neyi düzeltebilirler ki? Adama yazık olmuş eğer bu bir iftira ise.. Özür dileyince unutulacak mı her şey? Adam çok iğrenç bir suçla itham ediliyor. Aklansa bile tanıdıklarının aklında öyle biri olabilir mi acaba endişesi kalacak.......

Kız öylesine söylemiş, bunun nerelere varabileceğini düşünememiş olabilir. Tabi şimdi dönemiyor da söylediklerinden. Günahını almayayım ama bence var bu kızda bişey.....

Eşi suçsuz olsa bile bu neyi düzeltebilir ki demişsiniz.. bence çok yanlış bu söylediğiniz.. başkasının sözlerine göre hareket edersek sadece kendimiz hırpalanırız üzülürüz.. kadın bellikş mutluymuş adamda hala başka biriyle görüşmediğine göre seviyo karısını.. bu sevgiyi bi yalan uğruna hiçe mi sayacaklar..

Kıza gelince bence yalan söylüyor asi tavırlarından belli bu kadar dik başlı bir kız babası öyle bir tavırda bulunduğu anda annesine yetiştirmezmiydi sizce.. niye saklasın ki zaten kurtulmak istiyorsa.. o adamla yaşamak istemiyorum demesinin tek nedeni kendisine karışmış olması anneside ortaya böyle fikir atınca ekmeğine yağ sürmüş.. evet var deyip çıkmış işin içinde.. yüzleşmek istememsinin de nedeni bu zaten yalanı ortaya çıkar diye korkuyor...hipnoz edin bilmem ne demiş bu olay için hiç bir hekim hipnoz yapmaz zaten.. saçmalamış...

bence arkadaşınız hata yapıyor.. zaten öyle bir durum olsa adam utancından bir daha karşısına çıkmazdı 5 yaşında bir çocuk değilki şeker verip sustursun 16 yaşında bir genç kız.. o da boşanmaya gönüllü olurdu

Back
X