arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım...

tmm kızın söylediği dorğusa çok kötü zzaten ayrılmış eşinden ama ya yalan söylüyorsa gerçekten. belkide kız o gün sinir olduğu için annesi sorunda kafasını sallayıp evet demiş. neden yüzleştirmiyorlar onları
bir aile ortamı yaratsınlar ve kızla adamı yüzleştirsinler bakalım. annsi kızına inanıp eşine sormadan çıkmış evden adamı dinlememiş bile anladığım kadarıyla. bazı kişilik bozukluğu olan insanlar birisi elde edemediği zaman veya istediğini yaptıramadığı zaman yalan söyleyerek karşısındakine iftira atabiliyor. bence otursunlar güzelce konuşsunlar bakalım kim haklı ortaya çıkarsınlar ona göre hareket ederler zaten

kötü evliliklerin sonunda hep olan çocuklara olur zaten...
Allahım sen bizim ailemizi koru....

Erkek kardeşine bile güvenip kız evladını bırakmayacaksın.
Öyle şeyler duydum ki...
Öz dayı bile neler yapıyor (çevremde örneği var)
Kardeşime bile güvenmem, kaldı ki hiç tanımadığım adama güveneyim.
Bence arkadaşınız en başta yanlış yapmış, iki tane gelişme çağında kızı olan bir annenin her zaman gözü evlatlarının üstünde olmalı, hele ki evde yabancı bir adam varken.
Kendisi ne kadar güvenmiş sevmiş de olsa kızları için hemen güvenmemeli.
Aksi ispatlanmadıkça bu evliliğe devam etmezdim, en ufak bir şüphe bile yeter midemi bulandırmaya.

Anne niye hemen" sarkıntılıkmı etti" deme ihtiyacı hissetmişki kızına. Ne demektir bu. Kızın asi bir genç olduğu malum, niye kızın kafasına sokarsın böylesine ağır bişeyi. Niye kedinin aklına ciğer getirirsin, niye.

Kızınla konuşmanın başka bir yolunu bulmalıydın sevgili anne. Çok ağır bir itham bu. Kızın eline koz vermişsin o da kullanmış.

Kız yalan söylüyor gibi sanki, annesi eline öyle bir koz vermişki o da kullanmış.

Arkadaşlarında dediği gibi baba kıza sarkıntılık etmiş olsaydı kızındaki değişimi farketmemesi mümkün olmazdı.Kız, anneyle konuşmasa bile hal ve hareketlerinden muhakkak anlayabilirdi.

Anne bilmeyerek, istemeyerekde olsa evliliğini kendi elleriyle bitirmiştir. Bundan sonra bu evlilik yürümez

Bence eşiyle barışmayacaksa bile , bu çocuğun üstünde bayağı durulmalı. Böyle birşey yaşandıysa da mutlaka yardım almalı, yaşanmadıysa da , böyle birşeyi başkasına nasıl yaşatabiliyor, mutlaka yardım almalı. Evlat başka birşeydir mutlaka ama biraz fazla yüz verilmiş gibi geliyor bana, onu yapmak istemiyor, bunu yapmak istemiyor, yardım almak istemiyor, yüzleşmek istemiyor. Peki ne istiyor, sadece motorla gezmek mi istiyormuş. Annenin kendini yemek yerine , ciddi şekilde müdahele etme zamanı gelmiş geçmiş bile. Bu olay gerçek olsa da , olmasa da mutlaka yardım almalılar.

eğer bu adam gerçekten bu kızı taciz etmiş olsaydı kız bunu 3 ay saklayamazdı
aynı ortamda bile bulunmak istemezdi inanın
ben öz dayımın tacizine uğradım ve o olaydan sonra 11 senede sadece 2 kere gördüm onu
1 ananemin cenazesinde mecburen 1 de evlenirken onun haricinde değil yüzünü görmek sesini bile duymak istemedim
ablam aynı şekilde dayımın oğlu tarafından aynı şeye maruz kaldı onun belki 20 sene olmuştur 20 senedir 1 kere bile görmedi
yani demem oki eğer ortada gerçekten bi taciz olayı olsaydı kız ne olursa olsun adamdan uzaklaşırdı
aynı ortamda bulunmak istemezdi ve arkadaşınızda bunu sezerdi
kız yalan söylüyo bence

şeytan yerine ergenlik çağında doğruyu yanlışı bilmeyen bir genç kız desek?

her çocuk doğruyu bilerek yetişmiyor ; her insan soğru davranamıyor maalesef... onlara yol gösterecek biri lazım... anne bence doğruyu yapmış anında evi terkederek hayattaki en önemli şey çocuğudur bir insan için... eşini çok seviyordur ama gerçekse bu yaşananlar nasıl sevmeye devam edebilir ki ; mecbur unutulacak o eş...

ben yüzleştirmenin de bir faydası olacağını sanmıyorum... biri yaptın diyecek öbürü yapmadım... nasıl doğrular ortaya dökülecek ki herkes daha fazla yıpranacak; hatta işler daha da kötüye gidebilir...

Anne niye hemen" sarkıntılıkmı etti" deme ihtiyacı hissetmişki kızına. Ne demektir bu. Kızın asi bir genç olduğu malum, niye kızın kafasına sokarsın böylesine ağır bişeyi. Niye kedinin aklına ciğer getirirsin, niye.

Kızınla konuşmanın başka bir yolunu bulmalıydın sevgili anne. Çok ağır bir itham bu. Kızın eline koz vermişsin o da kullanmış.

Kız yalan söylüyor gibi sanki, annesi eline öyle bir koz vermişki o da kullanmış.

Arkadaşlarında dediği gibi baba kıza sarkıntılık etmiş olsaydı kızındaki değişimi farketmemesi mümkün olmazdı.Kız, anneyle konuşmasa bile hal ve hareketlerinden muhakkak anlayabilirdi.

Anne bilmeyerek, istemeyerekde olsa evliliğini kendi elleriyle bitirmiştir. Bundan sonra bu evlilik yürümez

İşte ben de onu diyorum ...

Anne neden pat diye sarkıntılık konusunu açmış ki bu durumda eşine de güvensizlik söz konusu :delphin:

Kızın aklında böyle birşey yoksa bile yerşeşmiştir bundan sonra.Kızdan duymadan böyle bir şeyin lafını bile etmeyecekti anne.

Kedinin aklına ciğeri getirmiş bu laf cuk diye oturmuş valla vereliniortak

Bence eşiyle barışmayacaksa bile , bu çocuğun üstünde bayağı durulmalı. Böyle birşey yaşandıysa da mutlaka yardım almalı, yaşanmadıysa da , böyle birşeyi başkasına nasıl yaşatabiliyor, mutlaka yardım almalı. Evlat başka birşeydir mutlaka ama biraz fazla yüz verilmiş gibi geliyor bana, onu yapmak istemiyor, bunu yapmak istemiyor, yardım almak istemiyor, yüzleşmek istemiyor. Peki ne istiyor, sadece motorla gezmek mi istiyormuş. Annenin kendini yemek yerine , ciddi şekilde müdahele etme zamanı gelmiş geçmiş bile. Bu olay gerçek olsa da , olmasa da mutlaka yardım almalılar.

bence de... kız kesinlikle yardım almalı... ve anne bu konuda yaptırımcı olmalı...

kuzum kiz bagirarak ve agliyarak istemiyorum bu adami ben onunla yasamak istemiyorum nolur anne diye cok israr etmis annede birkac soruyla birlikte sormus evet haklisin keske sormasaymis bakalim ne diycekti ama olmus artik evlilik zaten yürümez ...yani diyorsunuzki adamla görüsmesin...zaten arkadasim adama dedi benim kizim sana iftira atiyorsa lütfen bizi birak bu cok agir birsey kimse cekemez kendi yolunu ciz ama adam vazgecmiyor herseye raziyim diyor gerekiyorsa gizli gizli diyor ama senden vazgecmemi isteme benden diyormus...ne diyim bende sasirdim

kusura bakma ama taa en başından beri ben kadında suç buluyorum.nankörlük bu ya..şimdi ne olacak kızı birini svecek annesi arşı çıksada böyle asi bi kız evlenip gidecek ..kadın yalnız kalacak..bu kız şeytan bacım...yazık olmuş kadına..bencilmiş annesinin iki günlük mutluluğunu çok görmüş..madem sarkıntılık etmiş gitsin babasına..öz babası bırakıp gitmiş üveyden ne bakliyoki..yazık yazık.....kadına yazık...iki şeytanla hayt geçirecek..evlat atsan atılmaz...kötükedihüso

Arkadaşım ne garip kelimeler kullanıyorsun öyle, dikkat ettim her mesajında aynı neredeyse. Azcık dikkat et istersen kullandığın kelimelere.sengözlerimebaksanab

yapmıs ve ya yapmamıs
sonucu bence degıstırmez
bu evlılık kurtarılmaz dıye dusunuyorum

belkı kadın sevgısı ugruna esıyle yalnız gorusmeye devam eder ama bır daha kızıyla o adam bır araya gelemez dıye dusunuyorum

ayrıca da bana gore kızın psıkolojık sorunları var ve
cok ıyı rol yaparak kuvvetlı yalan soyluyor
tez vakıtte tedavı olması lazım

ach kiz bayada yalan söylüyor. bu iftirayi bence arkadasiyla zaten düsünüyormus kurtulmak icin. annesinde lafi agizina verince evet dedi ve onun icin daha kolay oldu. o yaslarda cocuklar duyuyo görüyor arkadaslarinin özgürlüklerini heleki almanyada onlarda istiyor. sonra birde öyle seyler yapan insanlarin cezasinida o yaslarda ögrenyiorlar. kiz adama iftira atmis besbelli.

Son düzenleme:
kuzum kiz bagirarak ve agliyarak istemiyorum bu adami ben onunla yasamak istemiyorum nolur anne diye cok israr etmis annede birkac soruyla birlikte sormus evet haklisin keske sormasaymis bakalim ne diycekti ama olmus artik evlilik zaten yürümez ...yani diyorsunuzki adamla görüsmesin...zaten arkadasim adama dedi benim kizim sana iftira atiyorsa lütfen bizi birak bu cok agir birsey kimse cekemez kendi yolunu ciz ama adam vazgecmiyor herseye raziyim diyor gerekiyorsa gizli gizli diyor ama senden vazgecmemi isteme benden diyormus...ne diyim bende sasirdim

Adama da yazık..

Ortada bir iftira varsa, sevdiği kadını kaybetti, kızlara ve eşine yaptığı emekler de boşa gitti.
İnsan sinir hastası olur valla uğradığı bu haksızlık karşısında.(haklısıysa tabi)CADIARZU

kusura bakma ama taa en başından beri ben kadında suç buluyorum.nankörlük bu ya..şimdi ne olacak kızı birini svecek annesi arşı çıksada böyle asi bi kız evlenip gidecek ..kadın yalnız kalacak..bu kız şeytan bacım...yazık olmuş kadına..bencilmiş annesinin iki günlük mutluluğunu çok görmüş..madem sarkıntılık etmiş gitsin babasına..öz babası bırakıp gitmiş üveyden ne bakliyoki..yazık yazık.....kadına yazık...iki şeytanla hayt geçirecek..evlat atsan atılmaz...kötükedihüso

Konuyu başka yere çekmeye niyetim yokta, ne alaka. İnsan öz babasından görmediği babalığı, elbette üvey babasından görür. Böyle bir kaide mi var. Şeytan da ağır olmuş.

Gizli gizli ne demek yaalsanaalsanasmile

Kadın eğerki adamla buluşmaya görüşmeye devam ederse, tükürdüğünü yalamış olur.

Seçimini yapmışsın, kızının yanındasın artık, niye adamla gizli buluşsunki. ha elegüne karşı ayrı görünelim ama aslında kalplerimiz bir, kimi kandıracaklar. Ve annenin midesi bunu nasıl alacak???sengözlerimebaksanab

kiz gitmek istemiyor hatta bunu arkadasima eside söylemis etme eyleme demis ben bisey yapmadim gel ne gerekiyorsa onu yapalim pskolog dersen onada varim her ne dersen varim yeterki bu yuvayi yikmayalim anne kizi pskologa götürmek istiyor fakat kiz gitmiyor hatta anne dediki ben pskologa gidicem sende bana yardimci ol gel benle almancam yok sen anlatirsin dedi ama kiz istemiyor simdilik ama öyle icten söylüyorki adam yapti diye valla zor durum

o zaman zor. kızı zorla götürse bile konuşmazsa boşuna olur herşey. doktoru arkadaşıymış gibi eve çağırsın. kız doktor olduğunu bilmesin. bir süre otursunlar. konudan tabii ki bahsetmezsiniz ama en azından kızın tavırlarını gözlemleyip birşeyler söyleyebilir CADIARZU

Şeytan da ne demek arkadaşım biraz dikkat etmelisin kelimelerine bazen çok ağır laflar ediyorsun...

Ne kadar hatalı da olsa o sonuçta bir insan şeytan demek bence çok ağır ve çok yanlış .

gerçekse elbette istemez; yalansa bu saatten sonra yine istemez... artık o kız ve eş aynı evde yaşayamaz ; yaşamamalı...

anne aslında doğruyu yapmış... artık çok zor herşey... eşiyle arasını düzeltse kızıyla uçurumlar olacak arasında...

Back
X