arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım...

Adam açısından bakıncada zor bir durum, hiç yapmadığı birşey için, hemde böyle ağır bir konuda , ailesinden vazgeçmesi zor. Vazgeçemem demesi ve uğraşması çokta anormal değil. Ne desin ki, ya tamam yaptım diyip geri mi çekilsin, ya da yok yapmadım ama ne haliniz varsa görün mü desin, yoksa hala vazgeçmem diye uğraşsın mı?

Birde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri de şu sanırım, yazdığınız kadarıyla kızın davranışları ve verdiği tepkiler pek inandırıcı ve normal değil. Peki şimdiye kadar eşin davranışları ne durumda imiş, pek bunla ilgili ayrıntı yok, daha çok sahiplendiğine dair, hatta kendi kızı gibi dışarı çıkmasına bile müdahele edebildiği, kol kola girip alışveriş yapabildiklerine kadar olumlu tavırlar var hep.

yani her ne olursa olsun kesinlikle ikiside birbirini unutsunlar diyorsunuz...

Aynen öyle. Artık bu evlilikten ne köy olur nede kasaba:delphin:

Her kim haklı olursa olsun hiçbirşey eskisi gibi olmaz, mümkün değil.

Adam haklıysa, kızı o eve asla girmez, kadın kızından olur.

Kız haklıysa evlilik zaten bitmiştir.

Sonuç "BİTTİ."

Anne kendi eliyle sonlandırdı evliliğini kızına o kozu vererek.

yani her ne olursa olsun kesinlikle ikiside birbirini unutsunlar diyorsunuz...

Ben kendi adıma son olarak, bu olayı tamamen çözmeden biraraya gelme ihtimali zaten olmaz. Çocuk istemese de, artık ipleri ele alıp, mutlaka yardım alarak, bu olayı çözmeye çalışmalı bence anne. Çocuğun psikolijısı için bu durumu çözmek zorunda zaten. Sonuç olumsuz ise zaten üstünde düşünülecek birşey yok. Eğer olumlu ise, nasıl yapar bilemiyorum ama kızla aynı evde yaşamadan ya da çocukta bazı doğruları sonradan görebilir, eğer ki içine de sindirebilecekse, artık emin olduysa bazı şeylerden beraber olablirler bence. Eğer sindiremeyecekse ve soru işaretleriyle yaşayacaksa , hiç biraraya gelmesinler.

Aynen öyle. Artık bu evlilikten ne köy olur nede kasaba:delphin:

Her kim haklı olursa olsun hiçbirşey eskisi gibi olmaz, mümkün değil.

Adam haklıysa, kızı o eve asla girmez, kadın kızından olur.

Kız haklıysa evlilik zaten bitmiştir.

Sonuç "BİTTİ."

Anne kendi eliyle sonlandırdı evliliğini kızına o kozu vererek.

yok be kuzum yaa annenin acısına bir de vicdan azabı eklemeyelim...
bu durum yaşanılma ihtimali çok yüksek bir durum ; yani anne koz olarak vermese de daha sonraki bir durumda kız eğer yalan söylüyorsa yine bu tarz bir şeyi çare olarak kullanma ihtimali de vardı... akla hayale gelmeyecek bir şey değil sonuçta...

başından beri okudum hepsini.
bence de kız doğru söylemiyor. 3 ay boyunca cinsel tacize uğrayacaksın, adam her seferinde söz verecek bir daha yapmayacağım diye ama gene yapacak;kız da bunlara rağmen adamın koluna girip çarşı pazar gezecek..
mümkün değil..
hadi adamla karşı karşıya gelmekten başka çaresi yok; ama bu seferde bunalıma girerdi.
yani motorla gezmesine izin çıkmadı diye çıkmazdı bu olay piyasaya.

anne sert yapacak; mutlaka ama mutlaka pedagog'a götürecek.
sana güvenim ancak bu şekilde yerine gelir diyecek. eğer doğruysa zaten yardım alamsı gerekir. yok değilse bu yalan söyleme hastalığının başına daha büyük belalar açmadan tedavi edilmesi lazım.

bence adam böyle birşey yapmış olsa, rezilliği ortaya çıktı diye kuyruğunu kıstırır giderdi. bu kadar ısrarcı olmazdı.
ama ne olursa olsun bu evlilik yürümez.
adam suçsuz da olsa herkesin aklında acaba kalır. kız o evde o adamla yaşayamaz.
bir de adamın kötü niyetli olduğunu ve ama şimdiye kadar kızı taciz etmediğini varsayalım.
ya bundan sonra nasılsa kıza inanmazlar diye faaliyete geçerse.
olmaz olmaz demeyin, bakın geldi benim aklıma.

Diyelim ki kız dogru soylüyor bu durumda arkadaşınız tabiki boşanıcak ama kız yalan söylüyorsa herşey bu kadar alenileşmiş, polislere gidilmiş durumdayken arkadaşınız tekrar gidip eşiyle aynı evde yaşabilecekmi. Hadi adam masum barıştılar diyelim o kız o eve gelip üvey babasıyla yaşayabilecekmi. araya bu kadar büyük iftiralar girmişken herkez birbirini affetse bile hep akıllarda bu olay olacak. Arkadaşınızın durumuna çok üzüldüm ama olay bu kadar aşina olmuşken birdaha barışmaları barışsalar bile eski huzuru yakalamaları çok zor. Bi şekilde ya eşi ya çocuğu arasında kalmış durumda. Evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Bence arkadasınız bu durumu uzatıpta kendini daha fazla yıpratmasın... Ne kadar çabuk boşanırsa hayırlısı olur. Zaten Allah'ın adaleti diye bişey var. Günün birinde kız yalan söylüyorsa ve vicdana gelip itiraf ederse bile üçü birlikte aynı evde bi daha yaşayamazlar diye düşünüyorum.

tsk ederiz arkadaslar simdi adamla aksam konusup bu ise bir nokta koyma zamani etraflica düsündükte sizinde yorumlarinizi ele alarak ikiside birbirini daha fazla üzmesin en iyisi aslinda ben diyorumki hic konusma artik girme nete seni hic görmesin hic bir sekilde haber almasin belki unutur ve biter...

tsk ederiz arkadaslar simdi adamla aksam konusup bu ise bir nokta koyma zamani etraflica düsündükte sizinde yorumlarinizi ele alarak ikiside birbirini daha fazla üzmesin en iyisi aslinda ben diyorumki hic konusma artik girme nete seni hic görmesin hic bir sekilde haber almasin belki unutur ve biter...

bence arkanı dönüp bitti diyebileceğin bir konu değil bu.
kızın anlattıkları doğruysa -ki sanmıyorum ama- adamın ciddi şekilde ceza alması gerekir.
yok yalansa anlatılanlar adamdan nasıl özür dilenir bilemem valla. adamın şerefi, namusu pazara çıkmış oldu. o nasıl düzelir ki??
haklarında hayırlısı olsun, ne diyelim..

tamamda güzelim ne adam yaptim diycek nede kiz yalan söyledim diycek...valla bende bilmiyorum bu konu hakkinda ne desem ne denir adamla bir kere yüzles diyorum sonrada yok diyorum inanin cok zor bir durum allah yardimcisi olsun arkadasimin...

bence yüzyüze konuşulması gerek... öyle ortalıkta kaybolarak konmamalı nokta... düşüncelerini paylaşsın ve kararı neyse onu açıkça ifade etsin ki... maalesef bitmek zorunda... nice aşklar var saçma nedenlerden bitmek zorunda kalan...

canım bu tür şeyleri televizyonda da gördük daha önce. Kız üvey babasını istemediğinden iftira atmış olabilir. Sanırım bunun en iyi yolu kızı uzman bir psikoloğa götürmek.

Ben adamın sarkıntılık yapmış olmasına da yapmamış olmasına da eşit mesafedeyim.
ıkisi de bana olabilir geliyor.
Eğer yaptıysa kız nasıl sesini çıkarmadı diyorsunuz haklısınız, ama orda şu aklıma geliyor, aynı olay herkeste aynı tepkiyi yaratmaz.
Her açıdan bakınca tepki vermemiş de olabilir diyorum.
Yok eğer yapmadıysa da kız iftira atıyorsa (herkesin düşündüğü gibi) yine de bu evlilik sarsılmıştır bence. Noktalanmalı...
Kızına rağmen evliliği sürdürecek değil, kızı böyle bir yalan atıyorsa bile sonuçta kızıdır, evliliği istemiyordur.

Eğer yaptıysa adama, yapmadıysa kıza haddinin bildirilmesi gerek ama kesin bir kanıt yok. Bulunma olasılığı yok, sadece sözler var.

Bu durumda diyecek bir şey kalmıyor, haklarında hayırlısı olsun.

Kız yalan söylüyor olsa da doğru söylüyor olsa da bu kadar olan bitenden sonra tekrar bir araya gelinmez artık.
Bir kere ok yaydan çıkmıştır. Baba ile kız nasıl bakacaklar yüzyüze veya anne hep kuşku içinde nasıl geçirecek hayatını.
Madem iş buralara geldi ne kadar sevseler de yürümez bu iş.:1no2:

kız doğrumu söylüyor bilmem ama ben annesi olsaydım adamla bi araya asla gelmezdim düşünün sonuçta biri yalan söylüyor tekrar bi araya gelince sorun dahada büyür bitmeli bence

bence kiz yalan soyluyor...hersey iyiydi guzeldi de kiz sikisinca mi adam sarkintilik yapiyor damgasi yedi...
bilmiyorum cok zor bir durum bence uzmanlardan yardim alinmali.
kizi psikoloja falan goturun bence canim. eger yalan soyluyorsa bosu bosuna bir evlilik yikilmasin, yazik gunah. ergenlik caginda gencler yapabilir bu tur seyler o yuzden her olasiligi dusunmek lazim.

ben bu evlilik bitti diyen arkadaslara siddetle karsi cikiyorum!!!
bu platformda kocasi tarafindan aldatilan kadinlarin eslerini affedip yuvalarini dagitmamak icin bosanmamalari normal gorulurken, birbirini seven ve ayrilmak icin henuz ortada ''kesin'' bir neden olmayan bu ciftin evliligine ''bu evlilik bitmeli'' demek cok zalimce.
boyle konusarak konu sahibine gaz veriyoruz ama yarin bir gun bu cift ayrildigi gun biz kocalarimizla ayni yastiga bas koyup misil misil uyurken, bu cift belki de sebepsiz yere bosanmis olacak ve gecelerce gozlerine uyku girmeyecek ayrilik acisindan.
once konu sahibi kim dogru soyluyor onu bir bulsun sonra biz yorumumuzu yapalim. hemen bu evlilik bitti demek olayin disindakiler icin cok kolay...
ayrica bence konu sahibi kocasini ve kizini yuzlestirmeli...belki o zaman bazi seyler ortaya cikar...belki kiz yalan soylediyse utanir itiraf eder yalan soyledigini...

Son düzenleme:
Kim doğruyu söylüyor bilemiyorum ama emin olduğum tek şey artık bu evliliğin bitmiş olduğudur.
Şimdi kız yalan söylüyorsa, anne her şeye sünger çekip tekrar o eve dönebilecek mi? Dönecekse kızını ne yapacak. Sırf kızı yalan söyledi diye kızını bırakacak hali yok. Kızıyla eve dönse artık bir çok şey yıkıldığı için hem üvey babanın hemde kızın aynı evde olması imkansız.
Açıkcası, ciddi şekilde iki ucu moklu değnek olmuş bu iş.
Her iki tarafta kendisinin doğruyu söylediğinde ısrar edecektir.
Bence yapılması gereken tek şey evliliği bitirmektir. Çünkü bir daha asla bu üçlünin bir araya gelmemesi gerekir.

bence almanyadaki bu gibi aile içi şittet daha fazla
arkadaşınız bikere kızında yanı olmuş olan olmuş bikere artık hiç bişeyin faydası yok evlilik bitmiştirrr
bence:uhm:

kız eğer tacize uğradıysa neden 3 ay saklamış deniyor.
saklanıyor.
kendi çıkarları için ki ergen ben merkezci düşünür.
trajik hikayeler yaşıyor olmak bile bi ayrıcalıktır ergen için.
saklaması muhtemeldir.
yeni bi kazak ya da ayakkabı bile saklaması için yeterli sebeptir.
örneklerini gördüm.
yani kızın bunca zaman susması adamın yapmadığına işaret olmaz.
ama tabii ki adamın bunca ısrarı ve kendini aklamaya çalışması da yapmadığına güvenden kaynaklanıyor olabilir.
çok zor bi durum.işin ehli insanların incelemesine ihtiyaç duyulacak bi durum.
sezgilerle,duygularla ordan burdan akıllarla karar verilecek bi şey değil.
sonuç olarak zaten bu evlilikten hayır gelmez de kadıncağızın kafasında ömür boyu bi şüphe kalacak.
hangisi doğruyu söyledi diye...

Kızı tehdit edip oyle ikna etsin psikoloğa goturmek için gelmediğine gore yalan soyluyoorsun bir de ustune duygu somurusu kız mecbur gidicek psikoloğa ki zaten doğru soyluyorsa ihtiyacı olmalı gitmeli.Bence kesinlikle yalan soyluyor

Back
X