Em

ya bize ne arkadaşınızın kılından :KK20: ne diyelim şimdi ,temizlesindemi elletsin diyelim .yoksa yaptığının çok yanlış olduğunumu söyleyelim.

Yaptigindan utanmiyorda arkadasiniz! Kildan tuydenmi utaniyor.
Madem boyle seyler dogal geliyor, 7/24 temiz gezsin heran hersey olabilir diye...

Yaptigindan utanmiyorda arkadasiniz! Kildan tuydenmi utaniyor.
Madem boyle seyler dogal geliyor, 7/24 temiz gezsin heran hersey olabilir diye...
evini temiz tut misafir gelir .........temiz tut Allah ne verdiyese gelir mi gelir modunda yaşayacak bundan sonra emin ol:KK70:

Merhaba arkadaslar,

benim yakin bir kiz arkadasimin erkek arkadasi ile bulusmus ve öpüsmüsler vs. Cocuk elini pantolonun icerisine sokmus yani cinsel organini oksamis. Kiz uyarmis erkegi Temiz olmadigini daha dogrusu tüylerin oldugunu falan söylemis oglan yinede devam oksamis. Fakat sonra eve dagildiklarinda cocuga sormus kiz tiksindinmi diye evet biraz tiksinme oldu demis. Yani kiz arkadasindan tiksinmis hem kendi ellemis Hemde tiksindigini söylemis kiz sorduktan sonra. Buna cok incinmis benim arkadasim sizce cokmu alingan davranmis yoksa cidden alinilacak bir konumu? Kendisi pis bir insan degil hijene önem verir fakat adet döneminden sonra vakti olmamis temizlemeyetüylerini.

çok ayrıntılı anlatmışsın ya
bende de kendin miş gibi bir izlenim oluştu
işin acıkcası
alınganlık yapacak birşey yok
demekki böyle şeylere çok önem veren bir erkek bu adam
ve açık açık ta söylemiş
HADİ LEN SEN KENDİNE BAK :)
DİYEMEMİŞ OLMASI
KÖTÜ OLMUŞ

paşa madem çok takıntılı o zaman baştan dokunmayacaktı

bence sen bu arakdaşına şu tavsiyede bulun
bir çok şeyi daha ağuırdan almalı

onu bunu bilmemde mune abla elinde cımbızıyla gayet bilinçli bir şekilde gelir toplar bizi bundan eminim :KK17::KK17::KK48:
daha fazla didiklenmeden kaçalım :KK55:
Mune Mune Allasen kusurumuza bakma ilgili bölüm bdv olunca bu konuda saçmalamamak için saçma sapan tipler olmamız gerekiyordu..
anladım saygılar :KK23:
:KK55::KK55::KK55::KK55:

Back
X