emanet kıyafet vermeye nasıl bakıyorsunuz, ben tekmiyim bu konuda :(

Hiiiç haz etmediğim ama sürekli mecbur kaldığım durum. Çünkü giyinmeyi çok severim ve kendi bütçeme göre pahalı olan şeylerimi özellikle paylaşmaktan nefret ediyorum ama hemen hemen hergün maruz kalıyorum ev arkadaşım başta olmak üzere. Haklısınız o muamele yapılıyor genelde ya cimri muamelesini kabulleniceksiniz ya da ben gibi susup içiniz gide gide vericeksiniz

Bende de kıyafet değil de ayakkabı ve terlik takıntısı var düşününce bile ıııyy. Anlayabiliyorum sizi, garipsiyor insanlar böyle şeyleri

çok ilginç kıyafet neden istenir ki...
bana saçma geldi vermem de giymemde kızkardeşiminkini bile

Hoşlanmam ben de ama bazen vermeye mecbur kalıyorum .

Ben tek düze ve basit giyindigim icin basima gelen bir durum degil :)
yasasin pacozluk
Benim de sapkalarimi istiyorlar ama gecistiriyorum çünkü basa takilan bisi ve eger sac kirliyse o koku sapkaya siniyor ve rahatsiz oluyorum. Yikanabilen bisi de degil çünkü. Onun icin bende istenmemesi gerektigini düşünüyorum. Haklisin.

Ya bir gün yurtta bir arkadaşım ayakkabımı istemişti hayır diyemedim ama çok rahatsız olmuştum.. onun dışında tez sunmaya gidiyoruz gömlek ver diyenler bile olduydu ki sadece merhabamız olan kızlardı..
Bu yurt ortamı genel olarak böyle sanırım..

Yalnız yazılanları okurken farkettim demekki bende rahatsızlık duymamışım kıyafet verirken zira bir gün okula gittiğimizde 3 kızın üstünde benim gömlekler birinde montum birinde ayakkabım vardıama biri kitaplarımdan birini istese bir şekilde ekarte etmeyi başarırım.. asla paylaşmaktan hoşlanmıyorum...sanki canımı istiyorlarmış gibi geliyor..

Ben hiç bir şekilde vermem ve kırılacak bir durum değil bence huyum var tikim var de açıkça söyle. Bir kere mecburiyetten yengeme pantolonumu vermiştim bizim evde üstüne çay dökülmüştü çünkü, sonra geri getirdi yıkayıp ama ben asla giyemedim dolapta durdu öylece pantolona bakınca kanım çekiliyor gibi oldu yani bence kimse kimsenin eşyasını giymesin hijyenik değil gibi sanki

Aaynıı ben hiç hoşlanmam. Hele bazıları da götürüp kirli terli üçümüz getirmiyor mu Üff çok moral Bozucu

Ne isterim ne veririm. Yani ancak çok çok can ciğer olduğumla yaparız onu. O da kuzenimdir yani. Başkası asla. Çok yakın arkadaşım olsa bile olmaz.

kimseden istemem,
kimse de benden istemesin
paylaşılır mı yaa
senin gösterdiğin özeni gösteremez ki kimse
farzet ki bişey döküldü
sigara değdi,bir yere takıldı
o yüzden herkes kendi kıyafetini giysin kardeşim

ben hıc kımseden ıstemıyorum
oz kardesım olsa gıyerımde verırımde annemle bazen paylasırız ama baskasının bırseyını asla gıyemem de vermemde
2 kere kıyafetımı ısteyen oldu bende verdım ve kıyafetımı gerı almadım sende kalsın dedım
ondan sonra bıdaha ısteyen olmadı

4 sene yurtta kaldım, evde kaldım asla kimse kıyafetimi istemedi. Bir kere bir hırka aldım yok bana göre değil bir daha ne istedim, ne teklif edenden aldım. O dönem benden istedilermi hatırlamıyorum.
Şu anda evinde çok rahat kaldığım bir arkadaşım var, tertemiz kendi evim gibi rahat ediyorum.
Bir kere ceketimi verdim, içimde ufacık rahatsızlık yoktu, ama geri getirirken yıkayıp ütüleyeyim dedi. Kalbini kırmamak için kuru temizleme diyemedim. Şu an giyiyorum kimse de bir fark anlamadı ama ben birazcık soğudum.
Kardeşim çok kıyafetimi kaçırır, çok tartıştık ama yapacak bişey yok halledemiyorum. Kendimi öldürsemde anlamayacak.

Ay valla öyle bir yazmışsınız ki kazen komple bit pazarını kapatmalı ben bile tiksindim ki veririm yakın arkadaşlarıma kıyafetlerimi, zaten kıyafet olup dön sütyen kazak pantolon isteyen olmadı, abiye isterler, tek abiye alıp her cemiyette aynı şeyi giymek istemez kadınlar, e her davet için ayrı abiye almakta herkesin harcı değil, kullandıktan sonra ben kuru temizlemeye verip kakdırıyorum, alan kişi de temizletip getiriyor

yani kim olduğuna bağlı olarak değişir. bir de hangi kıyafet olduğu önemli.

yakın akrabalarıma ve çok samimi arkadaşlarıma ödünç kıyafet verebilirim. özellikle abiye tarzı pek giyilmeyen kıyafetler ise, hiç düşünmem. diğer kıyafetlerimi sık sık giydiğim için vermeye çekinirim, ihtiyacım olduğunda geri vermemiş olursa diye.
samimi olmadığım arkadşıma ya da 2. dereceden akrabalara günlük kıyafet vermem. abiye verirsem de geri istemeyeceğim sende kalsın diyeceğim bir kıyafetse veririm.

Abiye tarzı kıyafetler yakın arkadaşlara belki verilebilinir. Malum fiyatları yüksek ve giyilen ortamda bir kere giyiliyor. 2. kez giyilmesi çok nadir. Arkadaşım farklı bir ortamda giyecekse 1 günlük verilebilir bence, malum 1 gece için 500-1000 tl vermesi kimse için mantıklı değil. Ama gündelik tarzı şeyler verilmemeli yani. 3 kuruşuk şey gitsin alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…