- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Evet benim salaklıgmTorunun eline verdiği anda geri alacaktınız telefonunuzu. Üstüne azarlayacaktınız oyuncak mı bu telefon emanet diyecektiniz öyle kalacaktı. Alınıyorsa da alınsın kendi yaptığı daha ayıp.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim salaklıgmTorunun eline verdiği anda geri alacaktınız telefonunuzu. Üstüne azarlayacaktınız oyuncak mı bu telefon emanet diyecektiniz öyle kalacaktı. Alınıyorsa da alınsın kendi yaptığı daha ayıp.
Telefonu nasıl geri alabilirim sizce kuzen e desem mi senin kocan al telefonu mu magaza da çalışıyor kendisi hemen alabilir ve bana lazımEn sevmediğin tiplerden, arkadaşım da demezdim ben o sadece tanıdık artık..
Yani siz onların olacak telefonun boşu boşuna birkaç taksidini ödemiş olacaksiniz değil mi bu teklifle??????Napıcam bilmiyorum her yerim uyuştu kadın benim kuzenim in kaynanası yeni telefon u satan kişi benim kuzenin kocası bana diyor ki telefonun kalan taksit lerini kaynanam ödesin ama ben telimi istiyorum
Bundan sonra boyle insanlara yagmurlu hava da su vermıycen.Kızlar bugün gittim teli almaya madde bağımlısı oglundaydı telefon istedi sonra vercem dedi ama dışarı çıkıp gitti bu saat oldu gelmemiş eve telimi sattı galiba elim ayağım titriyor napıcam
Telefonu nasıl aldırabilirim fikrin var mıBundan sonra boyle insanlara yagmurlu hava da su vermıycen.
Off istemiyorum zaten telefon alsın geri bana bin liralık alsın barş telefon um 1200 dü üç aylık telefonYani siz onların olacak telefonun boşu boşuna birkaç taksidini ödemiş olacaksiniz değil mi bu teklifle??????
Ne kafa var millette ya
Süren doldu telimi alabilirmiyim diyin bana lazım...ama siz istemeyi beceremiyorsunuz sanki şimdiye 50 kere almıştınzTelefonu nasıl geri alabilirim sizce kuzen e desem mi senin kocan al telefonu mu magaza da çalışıyor kendisi hemen alabilir ve bana lazım
Telefon satıldı bence çünkü adam hala eve gelmemiş aldı gitti telefon uSüren doldu telimi alabilirmiyim diyin bana lazım...ama siz istemeyi beceremiyorsunuz sanki şimdiye 50 kere almıştınz
Aldıramazsın canım. Aldırabılecek olsan muptezel yanınızdan gecıp giderken aldırırdın.Telefonu nasıl aldırabilirim fikrin var mı
Görmedim ki gittigini çıkmış evden kuzenim in eşi kuzen zaten 5 yıldır onun borcunu ödüyor alsın kocası sonuçta çok sinirliyimAldıramazsın canım. Aldırabılecek olsan muptezel yanınızdan gecıp giderken aldırırdın.
Yalana ne gerek var değmez bir insan için. Emaneti geri vermeyen, borcuna sadık olmayandan, sözünü tutmayandan arkadaş olmaz. Görüşme bitir daha iyi.Valla sizin malınız için size darılıyorsa hiç beklemeyin hemen alın.bendeki tlf bozuldu tamirciyede gidemiyorum coronadan dolayı deyin alın.öyle arkadaşın gereği yok