Emanet telefon

Torunun eline verdiği anda geri alacaktınız telefonunuzu. Üstüne azarlayacaktınız oyuncak mı bu telefon emanet diyecektiniz öyle kalacaktı. Alınıyorsa da alınsın kendi yaptığı daha ayıp.
Evet benim salaklıgm

En sevmediğin tiplerden, arkadaşım da demezdim ben o sadece tanıdık artık..

En sevmediğin tiplerden, arkadaşım da demezdim ben o sadece tanıdık artık..
Telefonu nasıl geri alabilirim sizce kuzen e desem mi senin kocan al telefonu mu magaza da çalışıyor kendisi hemen alabilir ve bana lazım

Napıcam bilmiyorum her yerim uyuştu kadın benim kuzenim in kaynanası yeni telefon u satan kişi benim kuzenin kocası bana diyor ki telefonun kalan taksit lerini kaynanam ödesin ama ben telimi istiyorum
Yani siz onların olacak telefonun boşu boşuna birkaç taksidini ödemiş olacaksiniz değil mi bu teklifle??????
Ne kafa var millette ya

Kızlar bugün gittim teli almaya madde bağımlısı oglundaydı telefon istedi sonra vercem dedi ama dışarı çıkıp gitti bu saat oldu gelmemiş eve telimi sattı galiba elim ayağım titriyor napıcam
Bundan sonra boyle insanlara yagmurlu hava da su vermıycen.

Yani siz onların olacak telefonun boşu boşuna birkaç taksidini ödemiş olacaksiniz değil mi bu teklifle??????
Ne kafa var millette ya
Off istemiyorum zaten telefon alsın geri bana bin liralık alsın barş telefon um 1200 dü üç aylık telefon

Telefonu nasıl geri alabilirim sizce kuzen e desem mi senin kocan al telefonu mu magaza da çalışıyor kendisi hemen alabilir ve bana lazım
Süren doldu telimi alabilirmiyim diyin bana lazım...ama siz istemeyi beceremiyorsunuz sanki şimdiye 50 kere almıştınz

Fatura adınıza kayıtlıysa emniyete bildirin telefonum çalındı diye faturayla başvurun.bulurlar telefonunuzu.ama önce emin olun satıldığından.net bi şekilde de söyleyin telefonumu istiyorum artık diye.birazdan,akşama,öğlene derlerse şimdi istiyorum yeter artık diye sert çıkın ki netliğiniz çıksın ortaya

Kuzeniniz e önce telefon eşinde idi yarın getirir misin deyin hala gelmezse kuzeninize yada kayınvalide ye mesaj atıp yarına kadar telefon elimde olmazsa fatura ile birlikte telefonum çalındı diye polise gideceğim deyin

Tlfnum bozuldu getir deyın mılletın malının uzerıne yatmayı ne cok sevıyolar

hep derim, birine birşey verirken geri gelmemesi halinde sorun olmayacak şeyler verilmeli. paraysa bu geri ödemese de üzmeyecek miktar verilmeli.
siz ne kadar iyi niyetlisiniz ama insanların çoğu bu dönemde valla aç gözlü.
diyelim ki tamir uzun sürdü veremiyor o zaman sahip çıksın. neden torununu oynatıyor ki. kırılsa size aynısını almak yada parasını vermek zorunda sonuçta. bari özenli davransa.

Valla sizin malınız için size darılıyorsa hiç beklemeyin hemen alın.bendeki tlf bozuldu tamirciyede gidemiyorum coronadan dolayı deyin alın.öyle arkadaşın gereği yok
Yalana ne gerek var değmez bir insan için. Emaneti geri vermeyen, borcuna sadık olmayandan, sözünü tutmayandan arkadaş olmaz. Görüşme bitir daha iyi.

Farketmez eninde sonunda gelecek eve di mi? Israrla isteyin telefonunuzu gerekirse parasını ödesinler :kahve:

aman küserse küssün boyle ınsanlara nıye arkadaslık yapıyorsunuz kı
herseyın bır adabı vardır
ısteyın bence aılemden bırıne lazım deyıp

Back
X