Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Ya nerden buluyosunuz bu çapsız ve arsız adamları?

Sonra "ivlinmidin inci biyli digildi" diyorsunuz.

Evlenmeden önce manipüle etmeye başlamış işte. Öyleymiş demek ki...

Evlendikten sonrasını tahmin etmek zor mu?

Hem arsız hem bencil. Sizin ne yaptığınız nereye nasıl gittiğiniz onun umrunda bile değil.

Sizce bu tavır,sizi seven adamın tavrı mı yoksa kendini seven adamin tavri mi?

Anlayana sivrisinek saz
Anlamayana davul zurna az diyorlar ya...

Bizim erkeklerimiz davul zurna ile anlatıyor. Ama kadınlarımızın anlamaya niyeti yok.

Uzerine yapiver arabayi kuzum yanlis anlamasin...kesinlikle ayrilirdim hem nazli hem masrafli ugrasilmaz

Ne münasebet yanlış anlarsa anlasın herşeyi geçtim onun keyfi bozulmasın diye şu ortamda ben neden arabam varken otobüslerde kendimi riske atayım, isteyin arabanızı açık açık ben otobüsle gidemem işe deyin en basitinden

Kime olursa olsun ,nasil emanet verebiliyorsunuz arabalarinizi anlayamıyorum...Asla vermem asla kimseye,net .yüzünüz tutmuyorsa ,en basta yeminliyim emanet vermeye diyeceksiniz, bu kadar.Alistirmayin insanlari ,hata sizde..

Eşim bile yapsa razı gelmem ki sizin sevgiliniz. Bence fazla yüz vermişsiniz. Tam def etmelik bir sevgiliniz var. Ne hakla sizin malınıza el koyup hakkında karar veriyor.

Bence bunu sadece araba konusunda da yapmıyordur. Maddi açıdan da sömürüldüğünüzü düşünüyorum

Bu adam sizinle doğru düzgün görüşmeyen ama gittiğiniz her yere karışan, bir ayrıl bir barışık gittiğiniz kişi değil mi?
Araba için sizinle sevgiliymiş gibi yapıyor muhtemelen.
Ne olsa ondan izin almadan bir yere gidemiyorsunuz, neyine onun araba diyordur

Böyle devam edin, kullandırın, hiçe sayın kendinizi.

benim bayram tatiline aileme gideceğimi biliyor
Tamam işte güzel bir fırsat. Babam istedi arabayı gezeceğiz orada vb. Deyin. Babanizin araba varsa arıza yapmış babam arabayı istedi deyin. Arabasız gitseniz bile arabayı emniyetli bir yere çekin kitleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…