Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Ailenin yanında niye lazım olmayacakmış. Onun ailesine lazım oluyorsa size haydi haydi olur. Saçmalık. Onlar sizin aracınızla bayram gezecek siz dolmuşa bineceksiniz şaka gibi

dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı

Daha babasına kullandırmasına gelmedim, şu kısım yetti. Böyle insanlardan nefret ederim, zaten kullandırmayacak olsanız başta vermezsiniz ki bunun gayet farkında, bu bildiğiniz manipülasyon. Kendi malınız üzerine söz hakkınız kalmaması adına sizi suçlu hissettirmek için yapılan duygusal bir baskı.

Şahsen bu tavrı gördüğüm an soğurum, trip atan erkek iticiliği diye de bir şey var ayrıca.

Şu rahatlık eşim ve ben arasında yok..
Hele babam, eşimin arabasını alacak he? Rüyamda bile şahit olamam sanırım.

Evlendiğinde maaşına malına el koyup kendi malıymış gibi takılacak.. Yüzsüz terbiyesiz bi adamla sevgilisin... Sen bu adamla evlen kendine verebileceğin en mükemmel ceza olacak.

Ben bazen eşime vermiyorum arabamı. Kendi arabasını ödünç verir her isteyene (aynı sizin gibi) sonra gelir benden ister vermem niye veriyim?? Yayan kalsın da aklı başına gelsin. Siz de bu bayramı yayan geçirin bi daha da istetmeyin bile

benim amacım hani arabasını çekindi cimrilik etti demeden geri almak
ohoooo siz böyle yaparsanız bu adam çok alır da vermez arabanızı
madem cenaze var en fazla 3 gün
sonra isteyin.. isteyen istediğini düşünsün
yalnız mı yaşıyorsunuz? aileyle ise farketmiyorlar mı?

Sizin başınıza gelen herşeyin sebebi sizin bu sevgili merakiniz. Vazgeçilmez görüp sevgilinize tapmaniz. Hep soruyorum yine soracağım. Çocuğunuz nerde hanımefendi sizin bu olaylar olurken siz onu bu kadar ilgisiz bırakırken bu çocuk napıyor nasıl büyüyor ?? ben çok merak ediyorum ve ona üzülüyorum. Haddim mi sormak bence evet yani buraya konu acıyorsanız akıl almak icin bu hikâyede büyümeye çalışan çocuğu çok merak ediyorum doğrusu .içinizdeki sevgi açlığını anlayabiliyorum haklisiniz ama hayatınıza gerçekten zararlı karakterde adamları alıyorsunuz ve bu sizi yıpratacak. Geleceğinize yazık ediyorsunuz tabi birde umrunuzdaysa çocuğunuzun geleceğine

Yuhh ya gercekten bi adama bu kadar nasil sessiz kalip kendinizi kullandiriyosunuz hic mi kendinize sayginiz yok! Nasil sindirebiliyor sizi bu adamla bi de evlenenin temizljgi yemegi bulasigini halledin arabadan sonra maas kartinizida verin sonra da bunun adi sevgi olsun

İhtiyaç olunca, sizin de ihtiyacınız yoksa tabi verilir ama size sormadan sanki kendi arabasıymış gibi davranması hoş bir tutum değil.

haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor

Hatta arabayı kullanıp kullanmamak hiç mevzu değil ama şu tavır cidden kötü.

Valla kendisinin kullandığı yetmezmiş gibi, birde ailesine tahsis ediyor. Yüzsüzlüğün bu kadarına pes diyorum. Ben senin yerinde olsaydım arabamı alır, tekmeyi basardım buna.

Ay eski konunuza da baktım kuzum siz saf mısınız?

Aile ve akrabalarınızla görüşmenizi bile izne tabii hale getirmiş bu adam, istediğini yapmadığınızda ayrılıyor-trip atıyor, küsüyor filan. Ay bu ne ayol böyle, allaan kromagnonunu piremsesiniz yapmışsınız aaa ahahsh ay komik de.

Bende merak ediyorum çocuğunu.
Şu beş para etmez adamın elinde oyuncak olmaktan fırsat bulup çocuğunu görebiliyor mu?
Çocuğuyla ilgili bir planı, derdi var mı?
Kusura bakmasın ama hiç öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.
Varsa yoksa hayatında olup olmadığı belli olmayan adamlar, başka birşey yok.

Benim ilk evlendigim narsist pislik ona akkili telefon almadım kendime aldım diye bana etmediği hakareti bırakmamıştı bende acimistim altınını bozdurup onada almıştım yüzsüz pislik aynı sizin sevgiliniz gibi manipüle edici beni akrabalarından kıskanan ama seni dolmuşlar bindirirken kiskanmiyir böyleleri paragöz ve tam pislik oluyor

Ayrıca ben calsiiyorken maaş kartımı almıştı babasına felan çok pahalı elbiseler alıyordu benim aylık maaşının yarısı değerinde bana 5 kuruş yok evlenince böyle olur yaşamından bezersin neden bu adamda ısrar ediyorsun ..çok güzel tatlı nazik adamlar var hzuur ve aşk dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…