Saç Rengi ve Saç Boyama emblaze yoğun renk açıcı

asahcakir09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
791
4
296
38
Aydın
kızlar bu marka saç açıcıyı kullanan deneyeniniz varmı bugün aldım deneyen varsa yardımcı olursa çok sevinirim tşkürler

kızlar ben denedim eğer bigün eline geçipte kullanmak isteyen o0lursa diye anlatayım ben içine saçımı yıpratmasın diye baya bi saç kremi koyarak kullandım çünkü saçlarım çok ince telli kuafaör kopar demişti ama ben gtenede bi cesaret diyip yaptım şunu söliyim içine saç kremi koymama rağmen baya çabuk açtı ben 15 dakika beklettim saçlrımı altın sarısı yaptı denemek isteyen olursa aklında bulunsun

evet o canım vella ben palettede kulandım ama bu benim saçımı daha kısa bi sürede açtı inanki saçlarımın bazı yerleri platin sarısı olmuş fiyatı beş lira ben içine saç kremide koyunca baya bi yoğunlaştı ve saçıma yetti ben bunu daha çok sevdim ama tabi bu benim fikrim

kurudaki kızın saçları varya üstlerindeki sarıya kadar açtı yarım saat beklesem bilmiyorum ne olurdu

Son düzenleme:
bakır renkti canım hatta aynı açılmış şekilde dışarı gezmeye gittim herkes çok beyendi hemn boyamayı düşünmüyorum üzerine

koyu kızıl saçı açar mı?
bende dün gördüm bu açıcıyı 5 tl idi,ama saçımı yakarım beceremem vs diye almadım
saçlarımda omuzlarımda benim 1 kutu yeter mi? ve saçlarında yıpranma hiç mi olmadı?

bnm saçlarımda siyah bu açarmı acaba baya etkili bşymi

kızlar benim saçlarım çok ince telli bana kuaför kesin kopar demişti ama ben kuaförelerden nefret ettiğim için kendi işimi kendim halletmekle ünlüyümdür gittim aldım ama bakın kızlar kullanacaksanız içine mutlaka saç kremi koyun iki tüp boya konumuna gelene kadar koyun ben elidorun saç kremini koydum yani o mavi açıcı baya bi yoğunlaşsın çünkü baya bi kuvvetli açıcı anlıma değidi anlım pişti ama 15 dakikada saçımdan bir tel koparmadan saçlarımı açtım bazı yerleride plarin sarısı olmuş kızıl saçı açar pembe turuncu bir renk yapar belji beklemene göre sarıyı elde edersin bende bakırdım 15 dakkada altın sarı oldum siyahıda açar sanırım ama bilmiyorum canım ya siyah daha zor bi saç önce saçının bi tutamında dene bence durumuna bak öle hepsine yap olursa

teşekkür ederim cnm, benim saçım da siyah da ondan sordum , nerde bulunurki bu acaba, hiç görmedim ben

''benim bahsettiğim ürün indola.ve goldwelde var.jel şeklinde silici.kızıllarda saça komple geçiyorsunuz.diplerde ana saç olması önemli değil çünkü sadece boyalı kısmı siliyor.ana saça hiç etkisi olmuyor.efasorda kullandım ama efasorda ılık suyla dahi hazırlandığında ana saçı etkiliyor yani.bu silici 30 dakika bekledikten sonra 4 şampuan yapılıyor.kıram balsam gibi bakım kremi gibi yumuşatıcı kullanılmıyor.sonucu mükemmel bir sarı.yaklaşık 8.3- tonlara geliyor.ve üzerine boya röfle ne isterseniz rahatlıkla yapılabiliyor.inanın saçta hiç bir yıpranma olmuyor.çünkü saçın yağ tabakasını bozmuyor.''

alıntıdır bir kuaförün yazısından

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim. adım Rita.Bu açıcıyı ben temizlik malzemesi satan dükkanda 3.50 kuruş a gördüm saçım balyajlı sizce olurmu uçlar başak sarı yukarısı kızılımsı karamel?:93:

:26: anladım çok teşekkür ederim asahcakir09 aklımda hep bakır rengi vardı önce bakır deneyip daha sonra kendim açmaya çalisacağim. :)

Bu saç olur değil mi tepelerini palette bal ile dip boya yapıorum ham saçım işe kızıl kahve kumral arası küçükken turuncuydum koyusu yani. baya zor işim düzenli olarak nasıl açacağım kuaför için vaktim de yok nakitim de öğrenciyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…